2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de hep dusuk bel giyiyordum ic camasirini onu giyince alti bezlenmis bebek gibi oluyorsun 🤣 rahat ama napim senin o aldigini dene eger rahat olursa ben de alayim
Benimde hep düşük bel diğeri bir garip gelirdi ama artık mecbur giyeceğiz herhalde benim memişler çok fena bugün ya bu nedir sütyenin arkasını açtım öyle oturuyorum valla ofiste 🤣

Benimde hep düşük bel diğeri bir garip gelirdi ama artık mecbur giyeceğiz herhalde benim memişler çok fena bugün ya bu nedir sütyenin arkasını açtım öyle oturuyorum valla ofiste 🤣
Ondan da yeni alcam mecbur zor sığıyorlar valla :) Arada büyük olan vardı ona geçtim şuan idare ediyoruz

Merhabalar Eylül anneleri benide ekler misin sat:17 Aralık fakat dün hcg 23 çıktı bugün gitmedim ama 2 günde bir gidip kontrol mu etmem gerekiyor malum ilk annelik deneyimi ve heycanlıyım😂tecrübelilerden bilgi istiyorum teşekkürler şimdiden🥰

Merhabalar Eylül anneleri benide ekler misin sat:17 Aralık fakat dün hcg 23 çıktı bugün gitmedim ama 2 günde bir gidip kontrol mu etmem gerekiyor malum ilk annelik deneyimi ve heycanlıyım😂tecrübelilerden bilgi istiyorum teşekkürler şimdiden🥰
Hayırlısı olsun canım hoş geldin. 2gün de bir gidip ölçtür. 1000'i geçince genelde bıraktık ölçtürmeyi. 5 .Haftadan sonradan doktor :)

İki günde bir kontrol er et kuzum

İki günde bir kontrol er et kuzum
Oyyy canimm keşke burda olsan da alsan suzgece döndüm
Kıyamam 🥰

X