beni de ekler misinKızlar Günaydın ; tabloya eklemeyi unuttuğum varsa tekrar hatırlatabilir mi?
sat: 5 aralık
Beklenen doğum tarihi 11 eylül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de ekler misinKızlar Günaydın ; tabloya eklemeyi unuttuğum varsa tekrar hatırlatabilir mi?
Güzel kuzumArkadaşlar benim 2 şer gün ara ile değerlerim bu şekilde sizde yükselişi normal mi
Bende kullandım ama kendiliğinden çatladı iğne kullanmadim bakalım zamanla ortaya çıkar sebebi herhalde .. kız olduguna da kanaat getirmiş eşinizben hiç solda bişey hissetmiyorum hatta solumda ağrı hissedeyim diye psikolojik olarak ssolda belirti aradım yok anam bacım bişey yok. bu arada dedim ya kese görünmedi bende miyon var onun arkasında demişti doktur eşimde benim kız nazlı saklanıyor diye böbürleniyor :))))) canım bende femara kullandım peşinden catlatma iğnesi
ten yoruldum bir bardak suya en az üç defa gidi
Ay resmen beni tarif etmişsiniz :) Gündüz sorun yok bende normalde de çok su içtiğim için giderdim wc.ye. Akşamda 9dan sonra içmemeye çalışıyorum ama ona rağmen sabaha karşı uyutmuyor 3 4 gecedir 5 te uyanıyorum .. Sonrada dalamıyorum ya habire dön dur uyutmuyorBende de bu şekilde uyku düzenim çok bozuldu gün içinde aşırı uykum geliyor sabaha karşı 5 gibi de uyanıyor uyuyamıyorum sürekli tuvalet mesaisi yapıyorum
Ekledim. Tahmini doğum ne zaman onu da söylerseniz ekleyeyim
anne yaşı kaçıncı çocuk ve şehir de söyler misiniz?beni de ekler misin
sat: 5 aralık
Beklenen doğum tarihi 11 eylül
Aa hamile külodu mu varmış nasılmış ben de alayım o zaman iyiyse. bebeğine de maaşallah annesiHamile kulotu aldim coook rahat kesmiyor bu arada benim bebisi atayım size teyzeleri bi maşallah demeyi unutmayalım
1.sayfaya gidersen oradaki ilk post canımTablo nerede gorunuyir ben goremedim
NBB ninkini aldim ben ama her yerde vardır yüksek bel cok rahatAa hamile külodu mu varmış nasılmış ben de alayım o zaman iyiyse. bebeğine de maaşallah annesi
Bebisinin kesesini gören annelerime bu sorum . Doktor da yunurtlama takibi yaptirdiysaniz eğer mesela ben takibini yaptırdım bir yumurtam buyunustu sadece oda sagdaydi bir gün sonra çatladı ama benim şuan ki kasik ağrılarım batmalarimin hepsi solda acaba bebek sola mı yerleşiyor yoksa sonradan sol da bir yumurta daha mı büyüdü ve bebise döndü yani sağ kasigim da tık yok solum dolu dolu gibi ve batıyor sancı yapıyor sizde de bu durum oldu mu yoksa sağ sol farketmez mı
Canım ben dün gittim güzel tam ortaya yerleşmiş yeri çok iyi dedi. Ağrılarım da genel de solda ama sağda da oluyor. Rahim genişlemesinden dolayı ilk 3ay olacak dedi.ra doktor size kesenin yerini söyledi mi sağ da sol d
Evet bir huzursuzluk hali var gibi sürekli dönüyorum yatakta normalde deliksiz uyurdum ama düzenim bozuldu bu aralarAy resmen beni tarif etmişsiniz :) Gündüz sorun yok bende normalde de çok su içtiğim için giderdim wc.ye. Akşamda 9dan sonra içmemeye çalışıyorum ama ona rağmen sabaha karşı uyutmuyor 3 4 gecedir 5 te uyanıyorum .. Sonrada dalamıyorum ya habire dön dur uyutmuyor
Himm yani nereye yerlstiginin bir önemi yok o zaman her türlü kasiklarda agri yapiyor o haldeCanım ben dün gittim güzel tam ortaya yerleşmiş yeri çok iyi dedi. Ağrılarım da genel de solda ama sağda da oluyor. Rahim genişlemesinden dolayı ilk 3ay olacak dedi.
Çok farklı bir durun yaşamissin kuzum qma değerin yükselmesi umut verici olmuş sen kanı vermeye devam et bakalım belki geç döllenme oldu ondan görünmedi kanama da yerleşme kanaması olabilir kimilerine leke olarak görünürken kimisinde 3 4 gün ara kanama olarak devam ediyorKızlar selam beni hatırladiniz mi bilmiyorum 4 gün önce kızlar ben elendim kanamam başladı doktor kimyasal dedi demiştim. 10 gün sonra kan ver değerin sıfırlanmasini görelim demişti benim kanamam doktordan geldiğimde durmuştu peceteye silince sadece açık kahve leke geliyordu ama ne ağrı ne sizi ne kramp hicbirsey yok bende. neyse bugün yani 2 gün sonra gittim kan verdim 73e düşen değerim 218e fırlamış biz şok doktoru aradım o da çok şaşırdı gebelik devam ediyor olabilir dedi bu değerlerde dış gebelik olmaz ama henüz haftan çok yeni olduğu ve keseyi göremedigimiz için de birşey diyemiyorum kanını takip ederek fikir sahibi olabiliriz 2 gün sonra kan ver hemen bana gel dedi progestan verdi ve kan sulandırıcı iğneni hemen tekrar vurmaya basla dedi ben hala soktayim ne sevindim ne üzüldüm sağlıklı bir şekilde ilerler mi bilmiyorum. Bu durumu Hiç yaşayan ya da yaşayan birini bilen var mı hanımlar yardım edin lütfen biz ne yapacağımızı şaşırdık
ben hiç yüksek bel giymiyorum ama alışacaz artık. Göbeğim şiş diye sıkıyor internette bir şey buldum aldım az önce. Pantolonların arasını düğmeyle fermuarın oraya bir parça :) Mantıklı geldi bana.NBB ninkini aldim ben ama her yerde vardır yüksek bel cok rahat
Canım ben de bunları düşündüm ama bunları yaşarken değerin düşüp tekrar yükselmesine şok olduk gerçekten içim içimi yiyor acaba sağlıklı mı diye. Doktorum da diyor ki eğer keseyi görseydik kesenin şekli bozulmuş düşük yapıyorsun ya da kese sağlam bu kanama yerleşme kanaması diyebilirim ama malesef şu an sadece kandan takip edebiliriz dedi beklycez bakalımÇok farklı bir durun yaşamissin kuzum qma değerin yükselmesi umut verici olmuş sen kanı vermeye devam et bakalım belki geç döllenme oldu ondan görünmedi kanama da yerleşme kanaması olabilir kimilerine leke olarak görünürken kimisinde 3 4 gün ara kanama olarak devam ediyor
Ben de hep dusuk bel giyiyordum ic camasirini onu giyince alti bezlenmis bebek gibi oluyorsun rahat ama napim senin o aldigini dene eger rahat olursa ben de alayimben hiç yüksek bel giymiyorum ama alışacaz artık. Göbeğim şiş diye sıkıyor internette bir şey buldum aldım az önce. Pantolonların arasını düğmeyle fermuarın oraya bir parça :) Mantıklı geldi bana.
Allahtan ümit kesilmez yer gök dua üzerine bol bol dua et kendine canım inşallah sağlıkla gebeliğe dönüşürCanım ben de bunları düşündüm ama bunları yaşarken değerin düşüp tekrar yükselmesine şok olduk gerçekten içim içimi yiyor acaba sağlıklı mı diye. Doktorum da diyor ki eğer keseyi görseydik kesenin şekli bozulmuş düşük yapıyorsun ya da kese sağlam bu kanama yerleşme kanaması diyebilirim ama malesef şu an sadece kandan takip edebiliriz dedi beklycez bakalım
Umarım bir mucize olur da saglikla büyürCanım ben de bunları düşündüm ama bunları yaşarken değerin düşüp tekrar yükselmesine şok olduk gerçekten içim içimi yiyor acaba sağlıklı mı diye. Doktorum da diyor ki eğer keseyi görseydik kesenin şekli bozulmuş düşük yapıyorsun ya da kese sağlam bu kanama yerleşme kanaması diyebilirim ama malesef şu an sadece kandan takip edebiliriz dedi beklycez bakalım
Canım ne güzel söyledin inşallah Allah'ım sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin hepimiz içinAllahtan ümit kesilmez yer gök dua üzerine bol bol dua et kendine canım inşallah sağlıkla gebeliğe dönüşür