2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Herkese merhaba kalp atışı ne kadarlıkken duydunuz ne zaman gideceksiniz kontrole bulantılar başladı mı benim bugün itibariyle başladı
Ben haftaya carsamba 18inde kalp atışı icin gideceğim cok heyecanlıyım.
Bulantım yok ama midem bi huzursuz sürekli tuzlu ve eksi seyler yemek istiyorum içim yanıyor gibi ama şükrediyorum olsun canı sağolsun bebişin

Canım sende devlette kendine muhakkak bir doktor girişi yap acil durumlar için Allah korusun aksi durum olur herzaman devlet daha iyidir evet özel doktorunda olsun bence sen yaparsın canım

Ben bugün gittim 5+1 keseyi gördüm kalp atışını daha var 20 gün sınra çağırdı. Bulantı çok şükür hala yok. Umarım da olmaz. Siz kaçsınız?
Bende 21 inde gidicem bakalım İnşaAllah sağlıkla ilerler benimde 5+3
Keseyi gördüm ama daha kalp atışını duymadık doktor pazartesi günü gel kalp atışlarini duyalım dedi iple cekiyoruz bakalım pazartesiyi bulantım henüz yok umarım da olmaz
Ben kızımda bulantıdan mahvoldum bende haftaya gidicem inş
Benim bulantı bu ara çok fazla iştahım yok midem yanıyor bi tuhaf sırtım da ağrıyor sizde de aynı mı belirtiler
Evet benimde aynı
Bende aynı açlıktan bayılcak gibi oluyorum

Kızlar siz bu soğuk günlerde içecek olarak ne tuketiyorsunuz ben çay kahve tiryakisiyim yerine bisey koyamıyorum içmiyorum onları da nolur kalmaz diye alternatif ariyorum sıcak biseyler ne içiyorsunuz siz

Kızlar siz bu soğuk günlerde içecek olarak ne tuketiyorsunuz ben çay kahve tiryakisiyim yerine bisey koyamıyorum içmiyorum onları da nolur kalmaz diye alternatif ariyorum sıcak biseyler ne içiyorsunuz siz
1 Türk kahvesi 1 çay içiyorum ben canım başka bir şey içmeye cesaret edemedim henüz sadece süt

Selam kızlar tatlı heyecanlar başlamış burda MaşaAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin ben iki kız annesiyim. Adet bitiminde kaşıntı oluştu doktora gittim bikaç tahlil istedi hcg bakmış sürpriz bi şekilde gebe olduğumu öğrendim aranıza katıldım

Kızlar Günaydın ; tabloya eklemeyi unuttuğum varsa tekrar hatırlatabilir mi?

Ben kahvesiz yapamayan bir insandım onu da kestim bir anda kahvaltı da çay içerdim onu da bıraktım kuru kuru da gitmiyor sütten de nefret ediyorum
1 türk kahvesi 1 nescafe 4 5 açık çay ve 1 sodaya izin var dedi doktorum. Ben 2 aydır sağlıklı olayım diye taze meyve suyu sıkıyordum portakal suyu sıkıyordum. 5kgcık aldım :):) Onları da yasakladı çok meyve gidiyor çok şekerli dedi. Yemek yanında sadece ev yoğurdundan ayran dedi Bir de sabah süt yumurta peynir mecbur olacak yanına ne koyarsan koy bunlar var dedi. ayrıca ıhlamur nane limon içebilirsin ama yeşilçay adaçayı kiraz sapı bilmem ne yasak dedi.

Günaydın kızlar, ya benim karnım çok şişti sanki ya kilom aynı ama pantolon sıkıyor. Anlamadım ödem mi oldu ne oldu. Sizde karşılaşan var mı?

Kızlar sizde de böyle aşağıdaki belirtiler oluyor mu
kasık ağrısı
Vajina içinde batma
WC den sonra silerken falan kahverengi pütürlü bir şey
Islaklık hissi, sanki birşey akıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…