Ben haftaya carsamba 18inde kalp atışı icin gideceğim cok heyecanlıyım.Herkese merhaba kalp atışı ne kadarlıkken duydunuz ne zaman gideceksiniz kontrole bulantılar başladı mı benim bugün itibariyle başladı
Canım sende devlette kendine muhakkak bir doktor girişi yap acil durumlar için Allah korusun aksi durum olur herzaman devlet daha iyidir evet özel doktorunda olsun bence sen yaparsın canımBende 2 hafta sonra devlete gitsem mi diyorum qynen senin mantıkla. Hemde 23 gün bekşemem kalp için:) ama eşim çok gitmeye karşı doktor ne derse o diyor bakalım nasıl ikna ederim. Bence sen de öyle yap devlete gir ötekine 10 gün sonra git çünkü kalp görülmeyecek 5 haftalardaysan. 2 doktora girmene gerek tok sorun yoksa
Bende 21 inde gidicem bakalım İnşaAllah sağlıkla ilerlerBen bugün gittim 5+1 keseyi gördüm kalp atışını daha var 20 gün sınra çağırdı. Bulantı çok şükür hala yok. Umarım da olmaz. Siz kaçsınız?
Ben kızımda bulantıdan mahvoldum bende haftaya gidicem inşKeseyi gördüm ama daha kalp atışını duymadık doktor pazartesi günü gel kalp atışlarini duyalım dedi iple cekiyoruz bakalım pazartesiyi bulantım henüz yok umarım da olmaz
Evet benimde aynıBenim bulantı bu ara çok fazla iştahım yok midem yanıyor bi tuhaf sırtım da ağrıyor sizde de aynı mı belirtiler
Bende aynı açlıktan bayılcak gibi oluyorumBen haftaya carsamba 18inde kalp atışı icin gideceğim cok heyecanlıyım.
Bulantım yok ama midem bi huzursuz sürekli tuzlu ve eksi seyler yemek istiyorum içim yanıyor gibi ama şükrediyorum olsun canı sağolsun bebişin
1 Türk kahvesi 1 çay içiyorum ben canım başka bir şey içmeye cesaret edemedim henüz sadece sütKızlar siz bu soğuk günlerde içecek olarak ne tuketiyorsunuz ben çay kahve tiryakisiyim yerine bisey koyamıyorum içmiyorum onları da nolur kalmaz diye alternatif ariyorum sıcak biseyler ne içiyorsunuz siz
Ben kahvesiz yapamayan bir insandım onu da kestim bir anda kahvaltı da çay içerdim onu da bıraktım kuru kuru da gitmiyor sütten de nefret ediyorum1 Türk kahvesi 1 çay içiyorum ben canım başka bir şey içmeye cesaret edemedim henüz sadece süt
Kızlar Günaydın ; tabloya eklemeyi unuttuğum varsa tekrar hatırlatabilir mi?Merhaba Tatlı 2023 Eylül Anne Adayları:
İnşallah hepimiz sağlıkla bu sürecimizi geçirelim sağlıkla huzurla bebişlerimize kavuşalım.
Her birimiz sağlıkla doğuma girelim, yavrularımızı sevgiyle büyütelim, birbirimizin tecrübelerinden yararlanalim.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Herkese hayırlı uğurlu olsun
Tablodaki bilgilerinizi beni etiketleyin yazarsanız listeye ekleme yaparım.
Daha iyi takip edebilecek hevesli bir anne adayımız gelirse sayfayı severek devredebilirim :)
Anne Adayı Anne Yaşı Kaçıncı Çocuk Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Şehir Bebek Adı
Bebek Cinsiyeti Gerçekleşen Doğum Tarihi@lidyadgn 30 128.11.2022 05.09.2023 Kocaeli @PhoebeBuffay92 30 126.11.2022 08.09.2023 Belçika @esrayns 29 202.12.2022 08.09.2023 İstanbul Sonbahardagel 36 205.12.2022 11.09.2023 İstanbul NewMamaa 32 106.12.2022 12.09.2023 İstanbulmiraclehappens 36 1 29.11.2022 12.09.2023 İzmir@martan 37 307.12.2022 13.09.2023Bursa @MSherry 34 10.12.2022 13.09.2023 Antalya @bzm kz 32 310.12.2022 15.09.2023D Defnemege 29 110.12.2022 15.09.2023 Adana@Rabia coskun 27 1 15.12.202221.09.2023 İzmir
NOT:
Bebeğin tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini sayfadaki isminizde izleyebiliyorsunuz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023
Canım kendi profiline gir. Orada forum seçeneklerine tıkla. Aşağıda başkalarının imzasını görüntüle var ona basarsan kendini de görüyorsunKızlar ben takvimimi neden göremiyorum acaba
1 türk kahvesi 1 nescafe 4 5 açık çay ve 1 sodaya izin var dedi doktorum. Ben 2 aydır sağlıklı olayım diye taze meyve suyu sıkıyordum portakal suyu sıkıyordum. 5kgcık aldım :):) Onları da yasakladı çok meyve gidiyor çok şekerli dedi. Yemek yanında sadece ev yoğurdundan ayran dediBen kahvesiz yapamayan bir insandım onu da kestim bir anda kahvaltı da çay içerdim onu da bıraktım kuru kuru da gitmiyor sütten de nefret ediyorum
Ben yarın doktora girip çıktıktan sonra ekleyeceğim hayırlısı ile keseyi göreyim deKızlar Günaydın ; tabloya eklemeyi unuttuğum varsa tekrar hatırlatabilir mi?
tamam canm ne zaman istersen. Bana yazıp benim görmediğim varsa diye yazayım dedim. Bazen telefondan girince sonra unutuyorum da :) Hadi hayırlısıyla görürsün inşallah sen de keseni :)Ben yarın doktora girip çıktıktan sonra ekleyeceğim hayırlısı ile keseyi göreyim de
Odemdir, bol su ve düzgün beslenmeGünaydın kızlar, ya benim karnım çok şişti sanki ya kilom aynı ama pantolon sıkıyor. Anlamadım ödem mi oldu ne oldu. Sizde karşılaşan var mı?
Benimde çok şiş sanki 4-5 aylık dersinGünaydın kızlar, ya benim karnım çok şişti sanki ya kilom aynı ama pantolon sıkıyor. Anlamadım ödem mi oldu ne oldu. Sizde karşılaşan var mı?
Hepsini yaşadımKızlar sizde de böyle aşağıdaki belirtiler oluyor mu
kasık ağrısı
Vajina içinde batma
WC den sonra silerken falan kahverengi pütürlü bir şey
Islaklık hissi, sanki birşey akıyor gibi