2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ilişki için benim doktor bugün dedi ki, normalde bu aylarda serbest ama siz yinede 1 hafta 1 olacak şekil bu 3 ayı atlatın. 3 aydan sonra kendi düzeninize dönersiniz. 3 ay sonuna kadar 2 haftada 1, 3 haftada 2 filan gibi seyrek devam edin dedi.. Karına baskı olmadan dedi.. Sizin de bilginize

Herkese merhaba kalp atışı ne kadarlıkken duydunuz ne zaman gideceksiniz kontrole bulantılar başladı mı benim bugün itibariyle başladı
Ben bugün gittim 5+1 keseyi gördüm kalp atışını daha var 20 gün sınra çağırdı. Bulantı çok şükür hala yok. Umarım da olmaz. Siz kaçsınız?

Arkadaşlar hangi pozisyonda yatıyorsunuz genelde yatarken, ben devamlı sırt üstü uyurum ama az önce bi yazı okudum yan yatmak gerekiyormuş sanırım
Benim bugün doktor sol yada sağ tarafa yat bu aylarda dedi. Sırt üstü yatmak şuan için sıkıntı oluşturmaz ama sen yinede riske atma yan yat dedi.

Herkese merhaba kalp atışı ne kadarlıkken duydunuz ne zaman gideceksiniz kontrole bulantılar başladı mı benim bugün itibariyle başladı
Keseyi gördüm ama daha kalp atışını duymadık doktor pazartesi günü gel kalp atışlarini duyalım dedi iple cekiyoruz bakalım pazartesiyi bulantım henüz yok umarım da olmaz

Benimki direk yasak dedi ben serbest diyene kadar dedi

Dayan 1 gün kalmış görmene ne güzel benim bir daha görmeme 23 gün vaar
Oy kuzum kıyamam. Yarın hem devlette hem de kendi doktorumda randevum var ikiside sabah nasıl yapayım diye düşünüyorum acaba devlete gidip kendi doktorumu bir sonraki haftaya mı alsam çünkü kalp atışı ozaman olur. Devlette de herzaman bir doktora girişin olsun derler çok kararsız kaldım

Bende 2 hafta sonra devlete gitsem mi diyorum qynen senin mantıkla. Hemde 23 gün bekşemem kalp için:) ama eşim çok gitmeye karşı doktor ne derse o diyor bakalım nasıl ikna ederim. Bence sen de öyle yap devlete gir ötekine 10 gün sonra git çünkü kalp görülmeyecek 5 haftalardaysan. 2 doktora girmene gerek tok sorun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…