- 11 Ocak 2023
- 445
- 631
Dayan 1 gün kalmış görmene ne güzel benim bir daha görmeme 23 gün vaarne kötüsünüz benim randevum yarın dayanamayıp şimdi gitcem nasıl canım çekti. şaka bir Allah bağışlasın kuzularınızı
Valla 6.5 mm dedi ama o bebek mi kese mi bilmem. Kese sanırım çünkü bebek daha görünmüyor galiba.Canım kese kaç mm ki zaten daha çok küçük olucak tabi benim 10.26mm
Olsun canım bundan sonra yemezsin. Ciğer de demir mi bir vitamin mi birşey yüksek ama ona rağmen sakatat ya bunlar bakteri va ihtimali yüksek o nedenle yasaklıyorlar.Dün ciğer yedim ama bikaç tane
Olsun üzülme haberi vereceksin nasılsa o zaman açıklarsın:)Az önce aradım konuştum öyle dedimAllah affetsin napiiimm
Aynen çok sevinirler :))o zamanOlsun üzülme haberi vereceksin nasılsa o zaman açıklarsın:)
İşte insan heycanlanıyor bir de ilk bebek. Ben resmen tutuldum kaldım zaten ne hissettiğimi anlayamıyorum kendiminBebek kese boyutu 22 mm yi geçince gözüküyor kuzum sakin ol doğal bu
Ben bugün gittim 5+1 keseyi gördüm kalp atışını daha var 20 gün sınra çağırdı. Bulantı çok şükür hala yok. Umarım da olmaz. Siz kaçsınız?Herkese merhaba kalp atışı ne kadarlıkken duydunuz ne zaman gideceksiniz kontrole bulantılar başladı mı benim bugün itibariyle başladı
Benim bugün doktor sol yada sağ tarafa yat bu aylarda dedi. Sırt üstü yatmak şuan için sıkıntı oluşturmaz ama sen yinede riske atma yan yat dedi.Arkadaşlar hangi pozisyonda yatıyorsunuz genelde yatarken, ben devamlı sırt üstü uyurum ama az önce bi yazı okudum yan yatmak gerekiyormuş sanırım
Benim bugün doktor sol yada sağ tarafa yat bu aylarda dedi. Sırt üstü yatmak şuan için sıkıntı oluşturmaz ama sen yinede riske atma yan yat dedi.
Tamamdır canım benim teşekkür ederimBenim bugün doktor sol yada sağ tarafa yat bu aylarda dedi. Sırt üstü yatmak şuan için sıkıntı oluşturmaz ama sen yinede riske atma yan yat dedi.
Şimdilik her pozisyonda yatılır ilerde sadece yan ve sol tarafa yatma tavsiye ediliyorArkadaşlar hangi pozisyonda yatıyorsunuz genelde yatarken, ben devamlı sırt üstü uyurum ama az önce bi yazı okudum yan yatmak gerekiyormuş sanırım
Keseyi gördüm ama daha kalp atışını duymadık doktor pazartesi günü gel kalp atışlarini duyalım dedi iple cekiyoruz bakalım pazartesiyi bulantım henüz yok umarım da olmazHerkese merhaba kalp atışı ne kadarlıkken duydunuz ne zaman gideceksiniz kontrole bulantılar başladı mı benim bugün itibariyle başladı
Ben zaten bu aralar rahat yatamıyorum nedense dönüp duruyorup genelde sola yatıyorum. Rahatsız mı oluyorum sırt üstü yatınca anlamadıö ama.Tamamdır canım benim teşekkür ederim
Benim bulantı bu ara çok fazla iştahım yok midem yanıyor bi tuhaf sırtım da ağrıyor sizde de aynı mı belirtilerHerkese merhaba kalp atışı ne kadarlıkken duydunuz ne zaman gideceksiniz kontrole bulantılar başladı mı benim bugün itibariyle başladı
Benimki direk yasak dedi ben serbest diyene kadar dediKızlar ilişki için benim doktor bugün dedi ki, normalde bu aylarda serbest ama siz yinede 1 hafta 1 olacak şekil bu 3 ayı atlatın. 3 aydan sonra kendi düzeninize dönersiniz. 3 ay sonuna kadar 2 haftada 1, 3 haftada 2 filan gibi seyrek devam edin dedi.. Karına baskı olmadan dedi.. Sizin de bilginize
Oy kuzum kıyamam. Yarın hem devlette hem de kendi doktorumda randevum var ikiside sabah nasıl yapayım diye düşünüyorum acaba devlete gidip kendi doktorumu bir sonraki haftaya mı alsam çünkü kalp atışı ozaman olur. Devlette de herzaman bir doktora girişin olsun derler çok kararsız kaldımDayan 1 gün kalmış görmene ne güzel benim bir daha görmeme 23 gün vaar
Kişiye göre duruma göre yorum yapıyorlar işte buraya bakp hareket etmemek gerek. Herkes kendi doktoruna başvurmalıBenimki direk yasak dedi ben serbest diyene kadar dedi
Bende 2 hafta sonra devlete gitsem mi diyorum qynen senin mantıkla. Hemde 23 gün bekşemem kalp için:) ama eşim çok gitmeye karşı doktor ne derse o diyor bakalım nasıl ikna ederim. Bence sen de öyle yap devlete gir ötekine 10 gün sonra git çünkü kalp görülmeyecek 5 haftalardaysan. 2 doktora girmene gerek tok sorun yoksaOy kuzum kıyamam. Yarın hem devlette hem de kendi doktorumda randevum var ikiside sabah nasıl yapayım diye düşünüyorum acaba devlete gidip kendi doktorumu bir sonraki haftaya mı alsam çünkü kalp atışı ozaman olur. Devlette de herzaman bir doktora girişin olsun derler çok kararsız kaldım