2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bence çok mantıklı bir karar vermişsin riske atmaya gerek yok geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun yerinde olsam bende aynısını yapardım

Salı günü dinlemeye gidicez ama yakınlaştırıp gosterdi pıtı pıtı atan kalbi gozukuyodu ekrandan ses titresiminden görüyorum kalbinin attigini ama daha minik haftaya tam duyarız dedi
Haftalarimiz ayniyken gitmişiz sanırım bana da öyle demişti de o yuzden sordum

Kızlar siz bu soğuk günlerde içecek olarak ne tuketiyorsunuz ben çay kahve tiryakisiyim yerine bisey koyamıyorum içmiyorum onları da nolur kalmaz diye alternatif ariyorum sıcak biseyler ne içiyorsunuz siz
Ben 4-5 bardak cay iciyorum. Bir turk kahvesi bir de filtre kahve. Bulari kesemedim ilk gebeligimde de bu kadar iciyordum. Ama bu iki gundur caydan biraz midem bulanmaya basladi o yuzden icmiyorum portakal suyu iciyorum

Ben 4-5 bardak cay iciyorum. Bir turk kahvesi bir de filtre kahve. Bulari kesemedim ilk gebeligimde de bu kadar iciyordum. Ama bu iki gundur caydan biraz midem bulanmaya basladi o yuzden icmiyorum portakal suyu iciyorum
İşine karışmak gibi olmasın ama fazla değil mi canım o kadar çay kahve bebislerimiz bizim yedik ictiklerimizden besleniyorlar

çalışıyormusun sabah işe yorgun geliyorum dün gece eşime hasta bezi al dedim :))
Evet çalışıyorum iş hayatında daha çok zorluyor zaten bazen dersten çıkıp bir koşu lavaboya gidip geliyorum bide afedersin çok gazim oluyor inanılmaz sürekli onun içinde lavaboya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…