5 haftalıkMaşallah kaç haftalikti sizin ki
Ayy n3 güzel erkenden görülebiliyor demekki peki sat a göre mi 5 haftalık ultrasonda mi 5 haftalık hesaplandı5 haftalık
5 haftalikMaşallah kaç haftalikti sizin ki
benim durum karışık biraz doktor da fazla bisey demedi çatlatma iğnesine göre hesapladım kendim ama doktor da 5 haftalık dediAyy n3 güzel erkenden görülebiliyor demekki peki sat a göre mi 5 haftalık ultrasonda mi 5 haftalık hesaplandı
maşallah sizinki kac haftalıkKızlar bu da benim bıdık
Oy maşallah canımKızlar bu da benim bıdık
geçmiş olsun canım bal ılık su limon yap iç dinlenme şansın varsa dinlen, tuzlu su ile gargara yap vs gibi evde yapılan şeyleri yapabilirsinGünaydın kızlar öyle köyü üşütmüşüm ki burnumun akıntısı durmuyor boğaz ağrım öldürüyor bide öksürük bişeyde içemiyorum başka hasta olan varmı çok korkuyorum bişey olmaz dimi
çok sağol canım. işteyim mesai bitimi beş ama belki öğleden sonra kaçarım halim yokgeçmiş olsun canım bal ılık su limon yap iç dinlenme şansın varsa dinlen, tuzlu su ile gargara yap vs gibi evde yapılan şeyleri yapabilirsin
5+6 yazıyor kağıtta sat a göre 5+3 tu amamaşallah sizinki kac haftalık
Ben bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadım, doktora gittim 6+2 keseyi gördük ama bebek görünmedi. Keseye yakın bir yerde kanama varmıl o yüzden düşük riskim var. Çokda umutlanmayayım en iyisi istirahat iğne ve fitil verdi bakalım süreç nasıl olacak..
Canım çatlamadan kaç gün sonra gittin doktora beta kaçtı5 haftalik
benim durum karışık biraz doktor da fazla bisey demedi çatlatma iğnesine göre hesapladım kendim ama doktor da 5 haftalık dedi
Bebek 7. Haftada görünüomus canım kotu düsünme hic bol bol istirahat et iyi olur inşallahBen bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadım, doktora gittim 6+2 keseyi gördük ama bebek görünmedi. Keseye yakın bir yerde kanama varmıl o yüzden düşük riskim var. Çokda umutlanmayayım en iyisi istirahat iğne ve fitil verdi bakalım süreç nasıl olacak..
Gözükür sizin de o zaman 5+6 yazıyor kağıtta sata göre 5+3 tuOy maşallah canımbende perşembe gideceğim doktora kaç haftalık. Ben bugün 5+0
Aynen canım akıntı gecmio hala devem edio bendeHerkeste olan bir belirti o zaman sürekli lavaboya gidiyorum