2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de sana katılıyorum sonuna kadar yani iki günde bir kan berince bir kaç hafta sonra olacak olan sonuç değişmiyor. Dış gebelikse de düşecekse de tutunacaksa da..

Adet kanaması gibi kanamam oldu durmadi aglaya aglaua nobetci dr a gittik kese hala yerinde iğne yaptılar yarin bakalim dr ne dicek lütfen dua edin
İnşallah ciddi bir durum yoktur ve bian önce toparlanırsın kuzum şuan kaç haftalık peki

Cok teşekkürler yarin guzel sonuçlarla gelirim inşallah
Pozitif düşünelim canım çok duyuyoruz zaten leke kanama vs. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza annelik zorlukları da olsa güzellikleriyle de bizimle olsun inşallah

Merhabalarr, ben de inşallah eylül 2023 annesi olacağım. Şuan 5+3 deyiz. Tahmini doğum tarihi 8 eylül. Perşembe ilk defa kontrolüm olacak. Yurt dışında bu kontroller çok seyrek oluyor.. Bu belirsizlik de insanı biraz tedirgin ediyor haliyle :)) Bakalım inşallah her şey yolundadır. Hepimiz sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza inşallah.

Adet kanaması gibi kanamam oldu durmadi aglaya aglaua nobetci dr a gittik kese hala yerinde iğne yaptılar yarin bakalim dr ne dicek lütfen dua edin
Geçmiş olsun canım, benimde benzer durum adet kanaması gibi değilde koyu kahve. Kesenin yakınlarında kanama varmış iğne yaptılar fitil verdiler. Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…