Ben de sana katılıyorum sonuna kadarSu olayı hiç sevmiyorum o sebeple doktora biraz geç gitmeyi düşünüyorum. İlk gebeligimde kosa kosa doktora gittim öğrenir öğrenmez dış gebelik mi demediler kimyasal mi demediler neler dendi neler sonradan sapasağlam çıktı çocuk tabi ilerleyemediğiniz 11 haftada kaybettim rahmimde perde varmış o sebeple düşük oldu bu defa geç gideceğim bu kaygıyı yaşamak istemiyorum yine gidip Kalp atışını dinlerim keseyi gorururum en azından
@ administrator @ Kazen @ Editor admin bunları etiketle sayfa yöneticisi olmak istiyorum dersen sen olursun yöneticiKizlar durun ben bu tablo isini becericem sanirim tabloyu yaptim diyelim bu grubun ilk giris sayfasına nasil koyucaz onu
Canımm dualarımız seninleAdet kanaması gibi kanamam oldu durmadi aglaya aglaua nobetci dr a gittik kese hala yerinde iğne yaptılar yarin bakalim dr ne dicek lütfen dua edin
Cok teşekkürler yattım yarin ki dr randevuma kadar kalkmicam cok korktumCanımm dualarımız seninletutunma kanaması filandır inş. Yat dinlen yarına kadar
İnşallah sorun yoktur canım için ferah tut dua et. Sağlıkla bağlansın bebişin sanaCok teşekkürler yattım yarin ki dr randevuma kadar kalkmicam cok korktum
Amin inşallah canım benimİnşallah sorun yoktur canım için ferah tut dua et. Sağlıkla bağlansın bebişin sana
Canım ben saba hep dua ediyorum ve ilk günden beri söylüyorum içimde senin için hep bir inanç varDoktorla konuştuk şimdi ilk değerler yanlıştır belki çarşamba kan verince anlarız dedi dua edin bana
Çok teşekkür ediyorummmCanım ben saba hep dua ediyorum ve ilk günden beri söylüyorum içimde senin için hep bir inanç var
İnş canım benim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırızCanım inşallah bebeğin seninledir
İnşallah ciddi bir durum yoktur ve bian önce toparlanırsın kuzum şuan kaç haftalık pekiAdet kanaması gibi kanamam oldu durmadi aglaya aglaua nobetci dr a gittik kese hala yerinde iğne yaptılar yarin bakalim dr ne dicek lütfen dua edin
6 haftalık canimİnşallah ciddi bir durum yoktur ve bian önce toparlanırsın kuzum şuan kaç haftalık peki
İnşallah toparlarsın bian önce miniğinde hepp seninle olur yarın doktor sürecini paylaşırsın bizimle çok geçmiş olsun canım6 haftalık canim
Cok teşekkürler yarin guzel sonuçlarla gelirim inşallahİnşallah toparlarsın bian önce miniğinde hepp seninle olur yarın doktor sürecini paylaşırsın bizimle çok geçmiş olsun canım
Pozitif düşünelim canım çok duyuyoruz zaten leke kanama vs. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza annelik zorlukları da olsa güzellikleriyle de bizimle olsun inşallahCok teşekkürler yarin guzel sonuçlarla gelirim inşallah
Geçmiş olsun canım, benimde benzer durum adet kanaması gibi değilde koyu kahve. Kesenin yakınlarında kanama varmış iğne yaptılar fitil verdiler. Allah yardımcımız olsun inşallahAdet kanaması gibi kanamam oldu durmadi aglaya aglaua nobetci dr a gittik kese hala yerinde iğne yaptılar yarin bakalim dr ne dicek lütfen dua edin
Maşallah kaç haftalikti sizin kibizde dün keseyi gördük çok şükür