- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Canımm hayırlı olsun inşallah budefa yüzümüz gülecek ve sağlıklı ilerliycez dualarımdasın.Kızlar bu da benim bıdık
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm hayırlı olsun inşallah budefa yüzümüz gülecek ve sağlıklı ilerliycez dualarımdasın.Kızlar bu da benim bıdık
İnşallah teşekkür ederimBebek 7. Haftada görünüomus canım kotu düsünme hic bol bol istirahat et iyi olur inşallah
Güzel haberlerle gel bebeğim bekliyoruzAy kızlar maşallah öğleden sonra randevum var inşallah bende görürüm atarım size yalnız bu sabah inanılmaz halsizlik ve baş dönmesi oldu hafif sanki tüm gücümü almışlar gibi kahvaltı edince rahatladım biraz
Seninle aynı ilerliyoruZ kuzum benim de son adete göre 5+1Oy maşallah canım bende perşembe gideceğim doktora kaç haftalık. Ben bugün 5+0
20 ocakta gelin dedi :)İkimizin ayniymis bende bugun 5+3 2 arakik son adet tarihi ayni gün keseyi gormusuz kalp atisi icin ne zaman cagirdi
Bende birazdan kan vermeye gidicem dua edin de iyice yükselmiş olsunBu hasta halimle bide kan vermeye gittim bendeki yüzsüzlüğe bak :))))) Kan sonucum çıktı 6388 bence kese görünür
canım 3 kez 2 katı artış görünce bıraktım ben ama kendim karar verdim stresini yaşamak istemedim daha fazlaBetayi kac görünce kan vermeyi bırakmak lazım sizce
Mantıklı. Benimde bugünle birlikte iki defa vermiş olucam yüksek görüp öyle bırakmak istiyorum inşallahh yükselmiştir birde doktora hemen mi gittin yoksa biraz daha bekleyip mi gideceksincanım 3 kez 2 katı artış görünce bıraktım ben ama kendim karar verdim stresini yaşamak istemedim daha fazla
dün aşılamanın 22. günüydü çatlatma iğnesinin 24. günü beta 3880 çıktıCanım çatlamadan kaç gün sonra gittin doktora beta kaçtı
Ben ilk öğrendiğimde gittim daha doğrusu acilden hemen kadın doğuma gönderdiler baktı rahimde kalınlaşma var beta nı takip et 2 günde 1 kan ver dedi doktor 738 olunca bıraktım 49 du doktor bunu söylediğindeMantıklı. Benimde bugünle birlikte iki defa vermiş olucam yüksek görüp öyle bırakmak istiyorum inşallahh yükselmiştir birde doktora hemen mi gittin yoksa biraz daha bekleyip mi gideceksin
Canım kaçta gidicen doktora mutlaka haber verBen ilk öğrendiğimde gittim daha doğrusu acilden hemen kadın doğuma gönderdiler baktı rahimde kalınlaşma var beta nı takip et 2 günde 1 kan ver dedi doktor 738 olunca bıraktım 49 du doktor bunu söylediğinde
Himm bende istiyorum ki beta yükselsin biraz şöyle 5 6 haftalık olsun kese tam görünmeye yakın gideyim zaten takibimi yapan bir doktorum vardı ama haber vermedim henüz ona hamileligimj korkuyorum erken gidince birsuru olumsuz ihtimal siraliyoarBen ilk öğrendiğimde gittim daha doğrusu acilden hemen kadın doğuma gönderdiler baktı rahimde kalınlaşma var beta nı takip et 2 günde 1 kan ver dedi doktor 738 olunca bıraktım 49 du doktor bunu söylediğinde
13.30 randevum canım ay bakalım çok heyecanlı yazarım size de tabi kiCanım kaçta gidicen doktora mutlaka haber ver
İnsallah Allah razı olsunCanımm hayırlı olsun inşallah budefa yüzümüz gülecek ve sağlıklı ilerliycez dualarımdasın.
Dualrımdasın bebeğim en son 47 miydi seninBende birazdan kan vermeye gidicem dua edin de iyice yükselmiş olsun
Bhcg kaç tahminen bugün benim de 5+0Oy maşallah canım bende perşembe gideceğim doktora kaç haftalık. Ben bugün 5+0
Sağ ol canimm ilk verdiğim 40 tiDualrımdasın bebeğim en son 47 miydi senin
Ne zaman vereceksin ikinciyi canımSağ ol canimm ilk verdiğim 40 ti
Bebeği etkilemez bence rahat ol ama ilaç almayacağın için senin için ağır geçer sadeceGünaydın kızlar öyle kötü üşütmüşüm ki burnumun akıntısı durmuyor boğaz ağrım öldürüyor bide öksürük bişeyde içemiyorum başka hasta olan varmı çok korkuyorum bişey olmaz dimi