Şimdi verdim canım sonucu bekliyorumNe zaman vereceksin ikinciyi canım
Takip et bakalım çoğalıcak mı doktoruna da yaz bişey olmaz allahın izniyle sitres yapmaKızlar merhaba tekrar cok kücük susam kdar bir kan gördüm akıntıda pıhtı gibi koyu sizce sorun var mıdır
Merhaba arkadaşlar ben ilk kan tahlilimi
8 ocak saat 13.39 da verdim 51.22 çıkmıştı
Bugün yani 10 ocak saat 11.42 de verdim bu değerim de 147.02 çıktı sizce nasıl yükselmesi?
Ay şükürler olsun Rabbim hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok güzel canım
2cisi 82 .2 ymisSonucum çıktı kızlar ilki 40 ti 2.si 80 gayetbiyi iki kart artmis dedi kanı alan personel
Sonucum çıktı kızlar ilki 40 ti 2.si 80 gayetbiyi iki kart artmis dedi kanı alan personel
23 ocak için randevu verdi doktorum nasipse o gün keseyim görebilirmişimÇok güzel canım
Gayet güzelMerhaba arkadaşlar ben ilk kan tahlilimi
Bugün yani 10 ocak saat 11.42 de verdim bu değerim de 147.02 çıktı sizce nasıl yükselmesi?
Gayet güzel canim . İlk kanı verdiğin de bata kaç gün kalmıştıMerhaba arkadaşlar ben ilk kan tahlilimi
Hayırlı olsun inşallahSonucum çıktı kızlar ilki 40 ti 2.si 80 gayetbiyi iki kart artmis dedi kanı alan personel
İlk kanı verdiğimde bata 4 gün vardı canımGayet güzel canim . İlk kanı verdiğin de bata kaç gün kalmıştı
Maşallah güzel ilerliyor benimki tam iki katı ilerliyor istikrarlı minnoşumİlk kanı verdiğimde bata 4 gün vardı canım
Çok soruyorum kusura bakma canımİlk kanı verdiğimde bata 4 gün vardı canım
Gayet güzel canim . İlk kanı verdiğin de bata kaç gün kalmıştı
Canım şu şekilde verdim normalde dikkat etmek gerekiyormuş ama ben avukatım o saatte duruşmam olduğu için biraz önce vermek zorunda kaldım 46 saatte ara ile verdim yaniMerhaba arkadaşlar ben ilk kan tahlilimi
Yok ayrıca ne kusuru Canım hepimiz birbirimize sora sora bilgi almaya çalışıyoruZÇok soruyorum kusura bakma canımheyecannn 2 güne bir kan veriyorsunuz ya verdiğiniz gün saatkerin aynı olmasına dikkat ederek mi verdn yoksa herhangi bir saatte mi veriyosun
Benimki de her gün %66 oranında yükseliyormuş canım çok iyi dedi doktorum maşallah inşallah hayırlı haberler almaya devam ederizMaşallah güzel ilerliyor benimki tam iki katı ilerliyor istikrarlı minnoşum