2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Haha ama en son perşembe cuma vermiştim. Bugün de yeni bir doktora gidecektim ondan haftasonu vermedim hem de sağlık ocağından vereyim yine diye bugünü bekledim

Çarşamba gidersen görürsün bence

Bence kan vermeye son vermelisin kollarına yazık. Yani bir kaç hafta içerisinde herşey net olacak zaten.

Kızlar selam sata göre 5+4 günlük hamileyim dün sabah lavaboda bildiğiniz kıpkırmızı adet kanı gördüm haliyle panik olup gittim dr a. Kanama alanı görmedi bir sıkıntı yok dedi ve geldim gün içinde tekrar aynı şekilde kan geldi. Tamam bebeğim yine gidiyor benden dedim sabaha kadar kabuslar gördüm. Bugün doktoruma gittim ve çok şükür o da olumsuz bir şey söylemedi yerleşme kanaması yaşamışsın dedi nasıl rahatladım anlatamam. İnşallah herkes olumsuz bir şey yaşamadan sağlıkla kucaklar evladını

Canım sata göre mi 5+1 yoksa yumurtlama gününe göre mi
Son adete göre çünkü tüm doktorlar ve kitaplarda öyle hesaplıyorlar. Yumurtlama günü kimsenin net bilinemediği için bilimsel olarak gebelik başlangıcı son Adet tarihi kabul edilmiş.

Aynen çarşamba yine sağlık ocağında vercem 3 veri olsun en azından elimde
Su olayı hiç sevmiyorum o sebeple doktora biraz geç gitmeyi düşünüyorum. İlk gebeligimde kosa kosa doktora gittim öğrenir öğrenmez dış gebelik mi demediler kimyasal mi demediler neler dendi neler sonradan sapasağlam çıktı çocuk tabi ilerleyemediğiniz 11 haftada kaybettim rahmimde perde varmış o sebeple düşük oldu bu defa geç gideceğim bu kaygıyı yaşamak istemiyorum yine gidip Kalp atışını dinlerim keseyi gorururum en azından

Yerleşme kanamasi canım bende de olmuştu 2 3 ped takip telaş yapıp doktora gitmişim ama yerleşme kanamasi çıktı korkma

Bence kan vermeye son vermelisin kollarına yazık. Yani bir kaç hafta içerisinde herşey net olacak zaten.
Doktorlar kan ver deyip durdukları için veriyorum aslında. İlk ikisini sadece kendi isteğimle verdim. Yoksa gerçekten mosmor oldu kollarım

Gerçekten öyle ya stresten ölüp diriliyor insan ben düşeceğine kesin gözüyle bakıyordum bugünden önce onun için bir dahakine kese görme zamanını hesaplayıp direkt giderim diyordum

Üye AdıYaşSon Adet TarihiDoğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmiBaşlangıç Kilosu
@anne3513.04.201623.04.2017Erkek1Kuzey Ege60

Tablo deneme 1 2 3
Ayyy sonunda biri çıktıı oleeeyy :) çok sevinçliyim yaz beni hemen yaz yaz yaz :)

Yaş:32 Sat 6.12.2022 Tahmini doğum tarihi: 12.09.2023 1.bebek olacak. Kiloö 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…