2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bu da benim bıdık 🤭

Eklentiler

• 3E221A55-A0F2-4211-A334-2EF2A8604DC2.jpeg
    3E221A55-A0F2-4211-A334-2EF2A8604DC2.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 94
Günaydın kızlar öyle kötü üşütmüşüm ki burnumun akıntısı durmuyor boğaz ağrım öldürüyor bide öksürük bişeyde içemiyorum başka hasta olan varmı çok korkuyorum bişey olmaz dimi

Günaydın kızlar öyle köyü üşütmüşüm ki burnumun akıntısı durmuyor boğaz ağrım öldürüyor bide öksürük bişeyde içemiyorum başka hasta olan varmı çok korkuyorum bişey olmaz dimi
geçmiş olsun canım bal ılık su limon yap iç dinlenme şansın varsa dinlen, tuzlu su ile gargara yap vs gibi evde yapılan şeyleri yapabilirsin

Ben bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadım, doktora gittim 6+2 keseyi gördük ama bebek görünmedi. Keseye yakın bir yerde kanama varmıl o yüzden düşük riskim var. Çokda umutlanmayayım en iyisi istirahat iğne ve fitil verdi bakalım süreç nasıl olacak..

Ben bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadım, doktora gittim 6+2 keseyi gördük ama bebek görünmedi. Keseye yakın bir yerde kanama varmıl o yüzden düşük riskim var. Çokda umutlanmayayım en iyisi istirahat iğne ve fitil verdi bakalım süreç nasıl olacak..
Bebek 7. Haftada görünüomus canım kotu düsünme hic bol bol istirahat et iyi olur inşallah 🙏

X