Aynen oyle oyluo benimde oyleydi hatta daha cok agridi benim akıntimda fazla surekli kan gelmis gibi hissediodm ama keseyi vorunce gecioKızlar benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi her dakika lavaboya gidiyorum acaba bisey avr mi diye sizdede boyle oldu mu henuz 3 haftalık
Benim bugün 5 hafta oldu nasıl bulanıyor anlatamam zaten 5 yada 6 da başlıyormuş geneldeBenim bugün 4+4 daha hiç bir şey yok. Kalp atışı duyulduktan sonra başlar diyorlar aslında ama bilemedim.
Kizlar durun ben bu tablo isini becericem sanirim tabloyu yaptim diyelim bu grubun ilk giris sayfasına nasil koyucaz onuOo hadi bakalım dolsun tablo
ben hiç bilmiyorum ki canım ama topiğin yöneticisi oluyorsun anladığım kadarıylaKizlar durun ben bu tablo isini becericem sanirim tabloyu yaptim diyelim bu grubun ilk giris sayfasına nasil koyucaz onu
Her topigin tablosu var bi bizim yok birbirimizin kacinci haftası oldugunu görürdük guzel olurduben hiç bilmiyorum ki canım ama topiğin yöneticisi oluyorsun anladığım kadarıyla
Merhaba herkese evet bugün gittim doktora 5+5’tim. Ve keseyi de bebeği de gördükk.
Ben bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadım, doktora gittim 6+2 keseyi gördük ama bebek görünmedi. Keseye yakın bir yerde kanama varmıl o yüzden düşük riskim var. Çokda umutlanmayayım en iyisi istirahat iğne ve fitil verdi bakalım süreç nasıl olacak..Karından görüldü kese ama bn baya su ictim sıkışık gitmistim sizin kac hafta
Merhaba herkese evet bugün gittim doktora 5+5’tim. Ve keseyi de bebeği de gördükk.Kalp atışı için haftaya çarşamba çağırdı.
Keseyi gördünüz mü2ocakda bat 36,7ydi bugün 1400lerde çıktı 4hafta 3gun olarak hesapladi doktor
Çok erken dedi haftaya çağırdı bakalım inşallah görürüz daha önce bi düşüğüm oldu tedirgin yaklaşıyorum biraz hepimiz yavrularımızi sağlıkla kucağımiza alırız inşallahKeseyi gördünüz mü
Herkeste olan bir belirti o zaman sürekli lavaboya gidiyorumAynen oyle oyluo benimde oyleydi hatta daha cok agridi benim akıntimda fazla surekli kan gelmis gibi hissediodm ama keseyi vorunce gecio
Canım sürekli aynj yerde ver kanı değerler değişiyor her hastahanenin ölçümü farklı oluyorKızlar ben galiba kafayı yicembugün doktora gittim kimyasal gebeliktir ama düzenli azalıyor mu bakalım 2 kere daha kan ver dedi. Sonucum çıktı artık ben mantık yürütemiyorum bana yardım edin baştan özetleyeyim.
29 Aralık 120
31 Aralık 180
5 Ocak 80
Bu üçünü özel hastanede verdim. Sonra sağlık ocağında vermeye başladım
6 Ocak 179.5 ( bu değer çıkınca farklı yer diye düşündüm)
9 Ocak 513
Aynen çarşamba yine sağlık ocağında vercem 3 veri olsun en azından elimdeCanım sürekli aynj yerde ver kanı değerler değişiyor her hastahanenin ölçümü farklı oluyor
kız ben sana dedim seninki kimyasal değil ben öyle hissediyorum kaç gündür ısrar ediyorum git doktora git kan ver bi dinlemedin. Karnımdaki 9 aylık olsaydı doğurmuşum. Doktorun ne dediKızlar ben galiba kafayı yicembugün doktora gittim kimyasal gebeliktir ama düzenli azalıyor mu bakalım 2 kere daha kan ver dedi. Sonucum çıktı artık ben mantık yürütemiyorum bana yardım edin baştan özetleyeyim.
29 Aralık 120
31 Aralık 180
5 Ocak 80
Bu üçünü özel hastanede verdim. Sonra sağlık ocağında vermeye başladım
6 Ocak 179.5 ( bu değer çıkınca farklı yer diye düşündüm)
9 Ocak 513