- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 30
Aynen bendeeeBurda aktif olmayı, tanıdık isimlerle karşılaşmayı çok özlemişim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bendeeeBurda aktif olmayı, tanıdık isimlerle karşılaşmayı çok özlemişim kızlar
Değişen şeyler zor gelmiştir bebişlere ama alışmalarına sevindim böylesi herkes işin daha kolay olur. Baş çevresinde bir sıkıntı çıkmadı değil mi tahliller iyi?
Biz de hareketli ama aynı zamanda kucak aşığı bir bebeyle yaşamaya çalışıyoruz. Bayadır sürünüyordu emeklemeye geçti ama ek gıda ile savaş veriyoruz. Bir kere güzel yese 5 gün yemiyor, tadına bakmadan yemek istemiyor. Düzene oturmadı hala öyle öyle geçiyor.
Ya okudum portakal zor bir meyve zaten gecmis olsun.Hoşbuldum
Evet evet anlattım yukarda korkunç bir olay yaşadık, ondan öncesinde çok cesurdum hiç esirgemiyordum. Eylül çok şükür hiç yemek secmiyor sonra nasıl olur bilemem. Beslenme olayının korku halinden çıkıp keyif alabilmem için bir süre ben yedirecegim çatalla ezip, sonrası ne olur bilemem
Filesine koyup kavun karpuz falan veriyorum idare ediyor onlarla şimdi İlk güne göre daha iyiyim, zamanla eski düzene dönerim umarım inşallah istahi böyleyken ben de eski hale donerim1.5 ay once metabolizma testlerinde bazi sonuclar sorunlu geldi, o testi tekrar edecekler, onun sonucuna gore de artik temizse genetik benzerlik diyerek takipte kalacaklar, degilse genetik tarama mi ne birsey yapilacakmis.
ek gida karaca'da da cok sorunluydu. Mesela su an Ilay'in elinde salatalik var (emzikte) ben de abur cubur getirdim yiyelim diye egilmis onlari izliyor istekle. Biraz da istahla alakali herhalde.
Ya okudum portakal zor bir meyve zaten gecmis olsun.
Bir doktorun paylaşımında cocugunuzun eline vereceginiz gidalari soyle deneyin diyordu; Iki parmağınızın arasında rahatlikla eziliyorsa o gidayi parmak gida olarak verebilirsiniz, ama ezilmiyorsa tehlikelidir.
10. Ay gibi ici puturlu pureleri yedirirsin duzelir, yavas yavas icindeki puturleri buyutursun. Ama 1 yasa kadar cozmeyince sorun yasiyor bazen cocuklar.
Canım hayırlı olsuuun sağlıkla kucağınıza alın çok süpriz olmuş
Kızlaar ben yüz yıldır giremiyodum en son nerede kaldığımı da bilmiyorum neler olmuş geriye dönüp okuyacağım ama dikloron tebrikler
Selam kızlar
dikloron Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al insallah cinsiyeti falan da yaz olur mu vakti geldiğinde
Salon Kadini Memeye hala çok düşkün Eylül, hala çok emiyor.
8.5 aylık olduk, alttan bir diş var uzuyor, diğeri çıkmadı
Emekleme, ayağa kalkma yok, oturduğu yerde öne uzanırken popoyi kaldırıyor o kadar devamı yok, hiç acelesi de yok :)
Uykuları eskiye nazaran çok şükür ki iyi, artık uykusuzluktan yorulduğumu hissetmediğim bir donemdeyim
At, ah, dey dey (gel gel) diyor. Bir de sofraya oturunca mamamamamama demeye başlıyor. Bizim de son durum bu şekilde
Kızlar hepinize çok teşekkürler ben daha doğum psikolojisinden çıkamadan tekrar gebe kaldımDiklo canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Salon Kadini sen nasılsın ne zamandır seni merak ediyorum
Canimm kaç haftalık şuan, beklenen doğum tarihi ne? Ne hissediyorsun şoktasındır yaBu arada bende hepinizi çook özlemişim beaa arada çıkın çıkın gelin gelmezseniz 2025 ocak annelerine giderim ona göre
Dün gittik muayeneye çok çok yeni 4+2 falan dedi ama ben 5+2 bekliyordum sat a göre haftaya gel tam belli olur dediCanimm kaç haftalık şuan, beklenen doğum tarihi ne? Ne hissediyorsun şoktasındır ya
Şaşkınlık içinde okudummDün gittik muayeneye çok çok yeni 4+2 falan dedi ama ben 5+2 bekliyordum sat a göre haftaya gel tam belli olur dedi
Ya sat 15 nisan zaten 21 martta ilk adetimi oldum, 2.yi 1 hafta erken olunca dedim heralde düzensizlik normal sonra işte son adetim gecikti ama asla ihtimal vermiyorum, sancım var pedle dolanıyorum ha oldum ha olacam ama gelen giden bişey yok ama asla aklıma gebelik gelmiyor ilki tüp bebek olunca.
Çalışıyorum bi de baktım memelere dikenler batıyor aha dedim mastit olcam yine eve geldim dokundum falan şişlik düğüm yok Allah Allah dedim, en son işte 3 gün önce d vit alınca midem bulandı ki bulantı yaşamam tadı da hoşuma gider ordan işkillendim akşamına eşime test aldırdım 1 tane almış oda yaptım baktım pozitif inamadım ertesi gün 2 farklı marka aldırdım onlar da pozitif çıktı ama yine inanamıyorum sonra kan verdim beta 1200 küsur çok şaşırdım gerçekten 2 yıl denedik olmadı bende düşük amh vardı ilk denemede tuttu sonrasında ihtimal vermiyordum açıkçası , Allahın takdiri işte hala inanamıyorum
Evet canım bende çok sevindim senin adına , tüp bebekten sonra normal hamile kalmak çok güzel , darısı bütün isteyen tüp bebek yaptıranlara yada yaptırmak isteyenlere inşallah , sağlıkla kucağınıza alınKızlar hepinize çok teşekkürler ben daha doğum psikolojisinden çıkamadan tekrar gebe kaldım
Vee kibrisss biliyorsun bizim Alparslan tüp bebek ile oldu şimdi de kendiliğinden hamile kaldım en çok buna seviniyorum şükürler olsun.
Ay evet insan inanmaz ,o inanmamayı anlaya biliyorum ama çok güzelDün gittik muayeneye çok çok yeni 4+2 falan dedi ama ben 5+2 bekliyordum sat a göre haftaya gel tam belli olur dedi
Ya sat 15 nisan zaten 21 martta ilk adetimi oldum, 2.yi 1 hafta erken olunca dedim heralde düzensizlik normal sonra işte son adetim gecikti ama asla ihtimal vermiyorum, sancım var pedle dolanıyorum ha oldum ha olacam ama gelen giden bişey yok ama asla aklıma gebelik gelmiyor ilki tüp bebek olunca.
Çalışıyorum bi de baktım memelere dikenler batıyor aha dedim mastit olcam yine eve geldim dokundum falan şişlik düğüm yok Allah Allah dedim, en son işte 3 gün önce d vit alınca midem bulandı ki bulantı yaşamam tadı da hoşuma gider ordan işkillendim akşamına eşime test aldırdım 1 tane almış oda yaptım baktım pozitif inamadım ertesi gün 2 farklı marka aldırdım onlar da pozitif çıktı ama yine inanamıyorum sonra kan verdim beta 1200 küsur çok şaşırdım gerçekten 2 yıl denedik olmadı bende düşük amh vardı ilk denemede tuttu sonrasında ihtimal vermiyordum açıkçası , Allahın takdiri işte hala inanamıyorum
Eşimden mutlusu yok ben nolur nolmaz korunalım dddim istemedi olursa olsun kafasındaydı zaten 2.nin planlarını yapmaya başlamıştı çoktan velhasıl aşırı mutlu oldu, ailelerde öyle hepsi ne güzel birlikte büyürler diyorlar kolaydı sankiŞaşkınlık içinde okudumm
Sağlıkla tamamlansin insallah bu süreç, eşinin tepkisi ne olduu, aileler şaşırdı mı. Çok heyecanlı ya
Araliklari uzatsaniz. Kaç saat arayla uyuyor?Sevgili anneler bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor?
Bizimkisi en geç 19.30’da uyumak istiyor aşarsak saati hem uykuya dalması zorlaşıyor hem de gece uyanması artıyor. Akşam hiçbir yere çıkamaz olduk. Kabusa dönüyor geç kalırsak. Ne yapmalı bu konuda?
sen artık DusunceBulutu sunKızlar hepinize çok teşekkürler ben daha doğum psikolojisinden çıkamadan tekrar gebe kaldım
Vee kibrisss biliyorsun bizim Alparslan tüp bebek ile oldu şimdi de kendiliğinden hamile kaldım en çok buna seviniyorum şükürler olsun.
tekrar bir araya gelmemiz içim hamile kalman gerekiyomus diklocum kendini bizim için feda ettinBu arada bende hepinizi çook özlemişim beaa arada çıkın çıkın gelin gelmezseniz 2025 ocak annelerine giderim ona göre
Yani avantajı da dezavantajı da cok, olursa olsun kafasına yine de kızıyorum ama ilgili bi babaysa olsun tabi. Ne zamandır çalısıyosun ya ben onu atlamışım. Bu arada bence de hamile kalabildiğini gormek bunun bu sekilde olması cok sevindirici, kendi geleceği zamanı kendi secen bi bebiş aşlah tamamına erdirsinEşimden mutlusu yok ben nolur nolmaz korunalım dddim istemedi olursa olsun kafasındaydı zaten 2.nin planlarını yapmaya başlamıştı çoktan velhasıl aşırı mutlu oldu, ailelerde öyle hepsi ne güzel birlikte büyürler diyorlar kolaydı sanki
7 8 arasında diyelim en sonnuykuyu kacta yaotıgına gore değişiyor bazen 9a kayabiliyor uyandıgı saat uykuları vs etkiliyor ben misafirliğe bjornu goturup orada uyutmakta buldum careyi basındannberiSevgili anneler bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor?
Bizimkisi en geç 19.30’da uyumak istiyor aşarsak saati hem uykuya dalması zorlaşıyor hem de gece uyanması artıyor. Akşam hiçbir yere çıkamaz olduk. Kabusa dönüyor geç kalırsak. Ne yapmalı bu konuda?
Ayy çok şükür şimdi iyi Eylül. İnsan aklını kaybeder valla korkularında çok haklısın. Bende korkuyorum eline bişey veremiyorum halaÇok teşekkür ederim, Allah kimseyi böyle bir manzarayla karsilastirmasin çok zor
Benim kızım saat 10-10 buçuk uyuyorSevgili anneler bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor?
Cidden kelimelere dokemiyorum o anıAyy çok şükür şimdi iyi Eylül. İnsan aklını kaybeder valla korkularında çok haklısın. Bende korkuyorum eline bişey veremiyorum hala
Canım benim ya her annenin korkulu rüyasını yaşamışsın çok şükür ki hiçbir şey olmamış rabbim korusun tüm yavrularımızıCidden kelimelere dokemiyorum o anı
Hareketsiz aynada yansımasını gördüm eşimin kollarinda, gözümün önüne direk doğduğu an geldi, aklımı kaybetmek üzereydim. Yemek seçmiş, motor beceriler geride kalmış vs şuan umrumda bile değil
konuşmamız gereken konular var DusunceBulutusen artık DusunceBulutu sun
tekrar bir araya gelmemiz içim hamile kalman gerekiyomus diklocum kendini bizim için feda ettin
Yani avantajı da dezavantajı da cok, olursa olsun kafasına yine de kızıyorum ama ilgili bi babaysa olsun tabi. Ne zamandır çalısıyosun ya ben onu atlamışım. Bu arada bence de hamile kalabildiğini gormek bunun bu sekilde olması cok sevindirici, kendi geleceği zamanı kendi secen bi bebiş aşlah tamamına erdirsin
7 8 arasında diyelim en sonnuykuyu kacta yaotıgına gore değişiyor bazen 9a kayabiliyor uyandıgı saat uykuları vs etkiliyor ben misafirliğe bjornu goturup orada uyutmakta buldum careyi basındannberi