Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar selam bende çok yeni öğrendim gebeliğimi 21 şubatta 31 doktorumun isteği üzerine 24 saat sonra 22 şubatta tekrar verdim 47 kan sulandırıcı iğne başladık. Bugün 24 şubatta 96 çıktı. Değer tam iki katı artmış. Bi kaybım var 10 haftalık onda beta 48 saatte 3 katı artıyordu biraz endişelendim. Yaşayan var mı bu şekilde artışı.
Siz 24 saatte verdiğiniz halde 2 katı artmış son verdiğinizde. İlki bir gün sonra verildiği için normal bence. Bir kex saha verin içiniz rahat etmiyorsa. 26 şubatta verirseniz daha iyi olur 🌸 benimde bu gebeliğimde üçüncü verdiğim %80 civarı arttı sonra 2 kat. Ama sonucu bilemiyorum tabi daha erken bir şey söylemek için ❤️

Siz 24 saatte verdiğiniz halde 2 katı artmış son verdiğinizde. İlki bir gün sonra verildiği için normal bence. Bir kex saha verin içiniz rahat etmiyorsa. 26 şubatta verirseniz daha iyi olur 🌸 benimde bu gebeliğimde üçüncü verdiğim %80 civarı arttı sonra 2 kat. Ama sonucu bilemiyorum tabi daha erken bir şey söylemek için ❤️
Aslında şöyle 21 şubatta 31 22 şubatta 47 24 şubatta yani 48 saat sonra 96 reglime de 2 gün var.
Doktor artık bekleyelim dedi.
Sizin kese görülmedi mi henüz ?

Aslında şöyle 21 şubatta 31 22 şubatta 47 24 şubatta yani 48 saat sonra 96 reglime de 2 gün var.
Gözüktü bugün. Ama daha önce yaşadıklarımızdan insan daha henüz her şey tamam diyemiyor 😊 daha çok yeni olduğu içinde olabilir. Merak etmeyin umarım her şey yolunda gider 🌸😍

Merhaba değerleriniz çok normal gözüküyor. Çok erken öğrenmişsiniz zaman geçmesi zor olacak 😊 siz bikaç defa dshs düzenli olarak yine 2 günde 1 verin düzenli artış aynı şekilde ilerliyosa sorun yoktur zaten. Sonrasında en az 2 hafta bekleyin sonrasında doktorunuza gidin. daha rahim duvarınız yeni yeni kalınlaşmaya başlıyordur kalınlaşmamıştır bile.

Çalışıyor musunuz aktif? Doktorun yönlendirmesi tabi en önemlisi ama aktif çalışmıyorsanız evdeyseniz ilaç da alabilirsiniz.
Benim düşük dönemimde doktorum doğal ilerlesin kürtaja gerek yok demişti, eğer doğal kanama başlamazla ilaç veririm yine olmazsa o zaman kürtajı konuşuruz ama gerek kalmayacak zaten demişti.
Raporluyum şuanda. ilaç hiç konuşulmadı acaba sorsam mı aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim

Back