- 29 Nisan 2021
- 4.627
- 7.003
Yok mama da alıyor o yüzden fazla ek gıdaya yüklenmek istemiyorumYatarken sadece anne sütü mü yetiyorsa iyi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mama da alıyor o yüzden fazla ek gıdaya yüklenmek istemiyorumYatarken sadece anne sütü mü yetiyorsa iyi ..
İrmikli muzlu muhallebi veriyorum severek yiyor biraz da tok tutuyorKızlar bebeklerinize akşam ne veriyorsunuz yemek olarak yatarken yani . Yatarken bir şey veriyor musunuz ?
Kızzz noldu sonuççç ???? Tekrarladın mıSana bi bomba bırakayım o zaman bence hatalı
Ben de yatarken mama vs vermiyorum.. en son akşam yemeği yiyor.. yetiyormu bilmem gece boyu uyandığına göreYatarken sadece anne sütü mü yetiyorsa iyi ..
Ya bende böyleyim . Akşam yemeği yiyor . Sonra yatarken bi de beni emmek istiyor yatıyor ama yine aynıBen de yatarken mama vs vermiyorum.. en son akşam yemeği yiyor.. yetiyormu bilmem gece boyu uyandığına göre
Ya bende pirinç unlu yada tam buğday unundan yapıyorum ama gene uyanıyor . Çünkü bunları yatmadan 2saat önce yemesi gerek sindirmesi içinİrmikli muzlu muhallebi veriyorum severek yiyor biraz da tok tutuyor
Anladım canım valla ben mama vermiyorum ek gıda yesin daha iyi gibi sanki .. bildiğin bizim yemeklerden yiyor az tuzlu yapıyoruz zaten ohYok mama da alıyor o yüzden fazla ek gıdaya yüklenmek istemiyorum
Kızzz noldu sonuççç ???? Tekrarladın mı
Çok sağol canım, evet çok büyük süpriz olduHadi canım ayyy şaşırdım hayırlısı olsun canım benim.. süpriz olmuştur sanırımmm dikloron
Evet amin inşallah çok sağol canımdikloron Ayy kardeş geliyor demekk Allahtan yaşına yaklaştılar, doğana kadar da 9 ay var kolaylıkla sağlıkla büyüsünler inşallahh
Hayır süt veriyorum normal , uyumadan 2 saat önce yemek veriyorumKızlar bebeklerinize akşam ne veriyorsunuz yemek olarak yatarken yani . Yatarken bir şey veriyor musunuz ?