Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar
Kürtajdan sonra yumurtlama günlerinizde değişiklikler oldu mu? Ben ilk adetten sonra 14-15-16. Günde hala pik göremedim normal mi acaba
Ben kaçıncı günüydü hatırlamıyorum ama düşükten 2 hafta sonra kanama tamamen bittikten sonra doktor kontrolüne gittiğimde doktorum bana yumurtan var gelişmiş sayılır çatlar yakında demişti. Ben o ay yumurtlama olacağını hiç düşünmüyoken bile çok şaşırmıştım ve psikolojik olarak iyi gelmişti. Değerlendirin demişti değerlendirdik ama olmayacağını biliyodum. Düşük sonrası ilk ay gebe kalmak bence çok da kolay olmayan bir süreç gerçekten istisna ve nasip işi içimizde böyle olan bi arkadaşımız var. Ben 2 adet görüp gebe kalabildim mesela. hormonal olarak ilk ay vücud hazır olamayabiliyo hcg düşmeyebiliyo, benim prolaktinim yükselmiş mesela.. ama ilk periyodum başlayınca o kadar mutlu olmuştum ki normalleştiğimi görmek bana çok iyi hissettirmişti. bunu hemen olmazsa üzülmeyin stres yapmayın diye söylüyorum, düşük/kürtaj sonrası kısa sürede evet çok kişi gebe kalıyor çok şükür ama hemen ilk ay olmayabilir 🌸 yine de deneyin, deneyin ki kötü tecrübenin defterini kapatmış olun insan daha hazır hissediyor böylece 😍🙏 sağlıkla inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 💕🙏

Kızlar çok teşekkür ederim buraya yazıp cevap alabilmiştim. Belki benim durumumda olan olur diye güncellemek istedim. (inşllh olmaz da) beta değerim düşmeye başladı. 2 gün önce 30binlerdeydi bugün 10binlere düşmüş. Kanamam henüz yok ama durumum netleşti. Umarım kolay bir düşük dönemi olur 💫 sizce beta kaç olunca kanama başlıyor

Kızlar çok teşekkür ederim buraya yazıp cevap alabilmiştim. Belki benim durumumda olan olur diye güncellemek istedim. (inşllh olmaz da) beta değerim düşmeye başladı. 2 gün önce 30binlerdeydi bugün 10binlere düşmüş. Kanamam henüz yok ama durumum netleşti. Umarım kolay bir düşük dönemi olur 💫 sizce beta kaç olunca kanama başlıyor
Böyle bi kıyaslama durumu olmadı açıkcası. beta herkesin haftasına göre değişen bir durum zaten. Siz şu an kaçtasınız? Ben progesteron kullanıyordum, bıraktıktan 4 gün sonra kanamalarım başlamıştı. tarçın kaynatıp için söktürücü olsun. Bi de ayaklarınızı sıcak tutun. yanınızda olacak birisi var mı aktif olarak? tek kalmamaya çalışın ne olur ne olmaz diye. hakkınızda hayırlısı olsun rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻🌸

Ben hiç kanamam olmadan kürtaja girdim boş gebelikten ötürü. O yüzden bir fikrim yok 😐 inşallah kolaylikla gecer bu süreç

Benimde hiç kanamam olmadı. Hatta kürtaj için ilaç verdiler yine olmadı. İkinciyi içince başladı kanamam. O yüzden hiç fikrim yok

Böyle bi kıyaslama durumu olmadı açıkcası. beta herkesin haftasına göre değişen bir durum zaten. Siz şu an kaçtasınız? Ben progesteron kullanıyordum, bıraktıktan 4 gün sonra kanamalarım başlamıştı. tarçın kaynatıp için söktürücü olsun. Bi de ayaklarınızı sıcak tutun. yanınızda olacak birisi var mı aktif olarak? tek kalmamaya çalışın ne olur ne olmaz diye. hakkınızda hayırlısı olsun rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻🌸
Ailem yanımda 🌸 progesteron kullanmadım şuan 8+1deyim ama bebek 6.haftalarda kaldı sanırım
Teşekkür ederim ❤️

benim 6500 lerdeydi kanama olduktan sonra 4bin küsürlara düşmüştü.
kanamalı düşük yapmıştım kürtaj değildi yani
bence kanama başlayınca beta düşünüyor ama bilemiyorum tabi değişiyor

Ailem yanımda 🌸 progesteron kullanmadım şuan 8+1deyim ama bebek 6.haftalarda kaldı sanırım
Teşekkür ederim ❤️
Doktorunuz ortalama bir şey söyledi mi?
ben söylediğim gibi progesteronu bıraktıktan sonra 4. Günü kanamam başladı 5. Günümde düşük yaptım. Benim de 8. Hafta içerisindeyken boş gebeliğim artık kesinleşmişti. hiçbir ağrı kesici ilaç almamamı söylemişti doktorum onu hatırladım şimdi bilginiz olsun. doktorunuzla irtibata geçin kanama başlamıyorsa ilaç veriyorlarmış öyle de başlatabiliyorlarmış.

kızzz bugün mü kontrolün saat kaçtaydı
Geldim geldim. Bugün 5+4teyim. Beta 6000 leri geçmiş olmalı. Kese gözüktü. Ama ultrason aleti eskiydi sanırım. Çok net göstermedi. Yolk sacı göremedik. Ve boyutuda 0.88 cm

Eklentiler

• IMG_8300.webp
    IMG_8300.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8307.webp
    IMG_8307.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_8302.webp
    IMG_8302.webp
    35 KB · Görüntüleme: 25
Geldim geldim. Bugün 5+4teyim. Beta 6000 leri geçmiş olmalı. Kese gözüktü. Ama ultrason aleti eskiydi sanırım. Çok net göstermedi. Yolk sacı göremedik. Ve boyutuda 0.88 cm
Sanki belli belirsiz bir şey görüyorum ama bilemedim. İçim rahat etmedi. Cuma günü ilk gebeliğimde gittiğim yere randevu alacağım sanırım. Onun ultrasonları çok iyiydi. 5+3 te yolk sac falan gözükmüştü

Kuzu sanki sağ tarafta küçücük bir oluşum var gibi içerisinde ya, ama emin olmamak adına doktor bişe dememiş olabilir. Cihaz da gerçekten çok farkettiriyor. Zaten daha çok yeni bu zamanlar görünür görünmez geç döllenme filan da varsa. Cuma günü çok mantıklı biraz daha vakit geçmiş olur gidip o zaman bakıp hayırlısıyla da görürsünüz inşallahh 😍😍🧿🧿

Daha erken zaten. Hiç moralini bozma ☺️ 6. Haftamda hiç bir şey yok dediler. 7+4 te kalp atışı almıştik. Hatta ikinci bebeği 10. Haftamda öğrendim. Biri devlet biri özel iki doktor da göremedi 🤭

yaaaa :KK36: hadi maşallah maşallah
git bakalım oraya da için rahat etsin
sağlıkla ilerlesin inşallah

Kuzu sanki sağ tarafta küçücük bir oluşum var gibi içerisinde ya, ama emin olmamak adına doktor bişe dememiş olabilir. Cihaz da gerçekten çok farkettiriyor. Zaten daha çok yeni bu zamanlar görünür görünmez geç döllenme filan da varsa. Cuma günü çok mantıklı biraz daha vakit geçmiş olur gidip o zaman bakıp hayırlısıyla da görürsünüz inşallahh 😍😍🧿🧿
İnşallah canım, geç döllenme değil bende yüksek ihtimal. Ben cihaz diye düşünüyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum hayırlısıyla inşallah görürüm 😍
Daha erken zaten. Hiç moralini bozma ☺️ 6. Haftamda hiç bir şey yok dediler. 7+4 te kalp atışı almıştik. Hatta ikinci bebeği 10. Haftamda öğrendim. Biri devlet biri özel iki doktor da göremedi 🤭
maşallah, baya geç öğrenmişsin. İnşallah bende görürüm. 😍❤️
yaaaa :KK36: hadi maşallah maşallah
git bakalım oraya da için rahat etsin
sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah 😍❤️

Doktorunuz ortalama bir şey söyledi mi?
ben söylediğim gibi progesteronu bıraktıktan sonra 4. Günü kanamam başladı 5. Günümde düşük yaptım. Benim de 8. Hafta içerisindeyken boş gebeliğim artık kesinleşmişti. hiçbir ağrı kesici ilaç almamamı söylemişti doktorum onu hatırladım şimdi bilginiz olsun. doktorunuzla irtibata geçin kanama başlamıyorsa ilaç veriyorlarmış öyle de başlatabiliyorlarmış.
Doktorum beta değerine göre ne zaman kanama başlayabilir bilemeyiz dedi. Birkaç gün daha bekleyip kürtaj önerdi.

Doktorum beta değerine göre ne zaman kanama başlayabilir bilemeyiz dedi. Birkaç gün daha bekleyip kürtaj önerdi.
Çalışıyor musunuz aktif? Doktorun yönlendirmesi tabi en önemlisi ama aktif çalışmıyorsanız evdeyseniz ilaç da alabilirsiniz.
Benim düşük dönemimde doktorum doğal ilerlesin kürtaja gerek yok demişti, eğer doğal kanama başlamazla ilaç veririm yine olmazsa o zaman kürtajı konuşuruz ama gerek kalmayacak zaten demişti.

Kızlar selam bende çok yeni öğrendim gebeliğimi 21 şubatta 31 doktorumun isteği üzerine 24 saat sonra 22 şubatta tekrar verdim 47 kan sulandırıcı iğne başladık. Bugün 24 şubatta 96 çıktı. Değer tam iki katı artmış. Bi kaybım var 10 haftalık onda beta 48 saatte 3 katı artıyordu biraz endişelendim. Yaşayan var mı bu şekilde artışı.

Back
X