7 aylığız biz ben kendi uyanmadan kalkmıyorum . 5-6 saat durabilirler çünkü . Yani oğlum 2 aylıkken kendi uyanıyordu uyanmasa 3 saatte ven kalkıp emziriyordum . Şimdi hoş uyumuyor 2 saatte bi kalkıyor ama uyudu diyelimGece uykusunda sıkıntısı olmayan arkadaşlar, acaba çocuğu mama - meme için hiç kaldırıyor musunuz ?
"Çocuk acıkınca kendi kalkar " deniyor ama aynı zamanda 5-6 saatten fazla aç kalmamalı da deniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba :)
Bizde almıştık kullanmaya başladık bile yenidoğan dan itibaren kullanılıyorSonunda oto koltuğu aldık ve geldi
Oruç tutuyor diye mi kavga etmek . Ya gerekeni söyledim hanfendi doktorunun bir şey demediğini söylemiş iyimiş diyecek bir şey yok .Baskasi olsa kavga eder ama siz gerçek hanımefendisiniz bravo
Hamile kadın ya hassastır korkmuştur hormonlar alt üst olmuştur yüklenmeye ne gerek var biz de geçtik bu yollardanBaskasi olsa kavga eder ama siz gerçek hanımefendisiniz bravo
Ne aldın biz hala almadıkSonunda oto koltuğu aldık ve geldi
Pirinç unu tok tutar eskilerde o şekilde beslemiş ya geceleri uyusun diye . Muz da zaten tok tutar . Bende denedim tok tutup uyusun diye ama yine uyandıİki gün pirinç unlu mama yaptım içine bebe bisküvisi muz pekmez kattım bi güzel yedi ama 2 gün ne doğru düzgün emdi ne de ayılıp bayıldığı formül mamasını içti, aşırı tok tutuyor sanırım pirinç unu
Ben gece değil de sabah kahvaltıda veriyorum, gündüz güzel emmiyor gece emiyor diye işime geliyor biraz uyanması tabi canım oğlum abartıyor uyanmayı ahajjaPirinç unu tok tutar eskilerde o şekilde beslemiş ya geceleri uyusun diye . Muz da zaten tok tutar . Bende denedim tok tutup uyusun diye ama yine uyandı
Ayy hayırlı olsun biz de aldık çok sevdi araba yolculuğu yapmak kolaylaştı resmen artık arkada tek başına oturabiliyorSonunda oto koltuğu aldık ve geldi
Bizim hemen hemen standart gece acıkma saatimiz tam 5-6 saat arası ve acıktığında çok hareketleniyor. Bende son mamasına göre alarm kuruyorum bakıyorum hareketlenmiş kalkıp mama hazırlıyorum o arada zaten gözleri açıyor. Eğer kilo alımı iyiyse bence uyandırılmasına gerek yok. Doktora da sordum ben uyandırıyorum dedim zaten çok yiyor uyandırma dedi.Gece uykusunda sıkıntısı olmayan arkadaşlar, acaba çocuğu mama - meme için hiç kaldırıyor musunuz ?
"Çocuk acıkınca kendi kalkar " deniyor ama aynı zamanda 5-6 saatten fazla aç kalmamalı da deniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba :)
Besafe aldık canım 9 18 aldıkNe aldın biz hala almadık
Ooo süper ya ama tek bırakabilir miyim wmin değilim . 9 18 qldık biz biraz daha kullanmayacağız galibaAyy hayırlı olsun biz de aldık çok sevdi araba yolculuğu yapmak kolaylaştı resmen artık arkada tek başına oturabiliyor
Hamile kadın ya hassastır korkmuştur hormonlar alt üst olmuştur yüklenmeye ne gerek var biz de geçtik bu yollardan
Oruç tutuyor diye mi kavga etmek . Ya gerekeni söyledim hanfendi doktorunun bir şey demediğini söylemiş iyimiş diyecek bir şey yok .
Ben bir tek bebeği düşünürüm
Hayırlısı olsun ben ablama özel hastane fiyat aldırdım üroloji doktoru yapıyor fiyat 12 bin bayramdan sonra benimde niyetim bana çok pahalı geldi ya ne bileyim tamam her şey çok pahalı ama zaten Nisan ayında menenjit aşıları var nimenrix ve bexsero onlarda ortalama 4 bin Allah yardımcımız olsunKızlar biz de sünnet derdine düştük. İlk gittiğimiz doktor bize eğrilik var diyip 6. Ayı bekleyelim demişti. Bu ay gittiğimizde de sağa doğru eğrilik var gerçi sol diye yazmışız dedi oysa ki öne doğru demiştisonra ameliyat olması lazım dedi hastane randevusu verdi. Oradan çıkıp 2 farklı doktora gittik ameliyatlık bir durum olmadığını hatta bu yaşta ameliyatın riskli olduğunu söylediler. Biz de sadece sünnet ettirme kararı aldık hatta eşim onu da mı yaptırmasak diyor ama sonradan yaptırmamız gerekirse geç kalmak istemiyorum. Bu arada operatör doktor 7000 ₺ prof 17,500 ₺ fiyat verdi şu an karar aşamasındayız umarım en doğru kararı veririz bayramdan önce halletmek istiyorum artık
Yoğurt da sevmiyor mu ben bazı sevmediği sebzeleri yoğurtla veriyorum veya içine irmik , pirinç unu katıyorum yani bir şekilde kandırmacaÇok güzel hesapmış ama benim kız hiç yemiyor hiç bir şeyi sevmiyor2 3 kaşık zor yiyor
Cnm ilk zamanlar uyandırıp besliyordum şu an 6.5aylik uyanmasın diye bakıyorum artık büyüdü bir sorun olmaz zaten kendi uyanıyor acıkınca bir yaştan sonra gece beslenmesi kesilecek zatenGece uykusunda sıkıntısı olmayan arkadaşlar, acaba çocuğu mama - meme için hiç kaldırıyor musunuz ?
Yoğurttan hele nefret ediyorYoğurt da sevmiyor mu ben bazı sevmediği sebzeleri yoğurtla veriyorum veya içine irmik , pirinç unu katıyorum yani bir şekilde kandırmaca
Bizde olacağız inşallah ama benim çalıştığım hastanede sünnetçi bi abi vardı çok iyi sünnet yapıyor ve eskiden sağlık kabini işletmiş biri sonradan da hep iyi dr ların yanında pansumancı olarak çalıştı bende yakınen tanıyorum kuzenimi bile ona sünnet ettirdik çocukta sıfır tepki sıfır ağrı vardı ilk idrar zorluyor sadece , ona yaptıracağımız için hiç dra gitmedim açıkçası anestezi almasını istemiyorum benim çalıştığım hastanede cerrahlar hep sedasyon verdiler uyuttular yani bu sünnetçi lokal uygulayacak ama benim oğlan aşırı hareketli nasıl olacak hiç bilmiyorum normalde bile altını açtığımda dünyalar onun oluyor kıpır kıpır oluyor bi dk yerinde durmuyor bi şekilde oyalayacağız artık, haftasonu memlekete gideceğiz gider gitmez yaptıracağım bayrama kadar toparlar inşallah dediğim gibi gün geçtikçe daha bi zorlaşacakKızlar biz de sünnet derdine düştük. İlk gittiğimiz doktor bize eğrilik var diyip 6. Ayı bekleyelim demişti. Bu ay gittiğimizde de sağa doğru eğrilik var gerçi sol diye yazmışız dedi oysa ki öne doğru demiştisonra ameliyat olması lazım dedi hastane randevusu verdi. Oradan çıkıp 2 farklı doktora gittik ameliyatlık bir durum olmadığını hatta bu yaşta ameliyatın riskli olduğunu söylediler. Biz de sadece sünnet ettirme kararı aldık hatta eşim onu da mı yaptırmasak diyor ama sonradan yaptırmamız gerekirse geç kalmak istemiyorum. Bu arada operatör doktor 7000 ₺ prof 17,500 ₺ fiyat verdi şu an karar aşamasındayız umarım en doğru kararı veririz bayramdan önce halletmek istiyorum artık
İzofixsiz olan mı ? Bende gördüm onu ama off onda da izofix yok yaBesafe aldık canım 9 18 aldık