2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Hayırlısı olsun ben ablama özel hastane fiyat aldırdım üroloji doktoru yapıyor fiyat 12 bin bayramdan sonra benimde niyetim bana çok pahalı geldi ya ne bileyim tamam her şey çok pahalı ama zaten Nisan ayında menenjit aşıları var nimenrix ve bexsero onlarda ortalama 4 bin Allah yardımcımız olsun
Bizde Bugün bexsero olacağız 🥹 önce aşırı aradan çıkaracağız sonra da sünnet oy oy yavrum biraz yıpranacak ya 🥹 bizim dr 7 9 13 ve 15. Aylara göre takvim belirledi sanırım nimenrix en son

Ooo süper ya ama tek bırakabilir miyim wmin değilim . 9 18 qldık biz biraz daha kullanmayacağız galiba
Biz de öyle aldık şu an 8,5 kilo ama kullanıyoruz
Bizde olacağız inşallah ama benim çalıştığım hastanede sünnetçi bi abi vardı çok iyi sünnet yapıyor ve eskiden sağlık kabini işletmiş biri sonradan da hep iyi dr ların yanında pansumancı olarak çalıştı bende yakınen tanıyorum kuzenimi bile ona sünnet ettirdik çocukta sıfır tepki sıfır ağrı vardı ilk idrar zorluyor sadece , ona yaptıracağımız için hiç dra gitmedim açıkçası anestezi almasını istemiyorum benim çalıştığım hastanede cerrahlar hep sedasyon verdiler uyuttular yani bu sünnetçi lokal uygulayacak ama benim oğlan aşırı hareketli nasıl olacak hiç bilmiyorum normalde bile altını açtığımda dünyalar onun oluyor kıpır kıpır oluyor bi dk yerinde durmuyor bi şekilde oyalayacağız artık, haftasonu memlekete gideceğiz gider gitmez yaptıracağım bayrama kadar toparlar inşallah dediğim gibi gün geçtikçe daha bi zorlaşacak

Sizde de eğrilik varsa aslında ikisi birden halletseniz daha iyi olacak ama drla konuşmuşsunuz zaten, nasıl biri var biri yok der onuda anlamış değilim cidden şimdiden geçmiş olsun inşallah kazasız belasız atlatırız
Evet beni de o hareketliliği düşündürüyor ama çabuk iyileşmiyormuş inşallah öyle olur. Ben de eğrilikle bir halletmeyi mantıklı bulmuştum ama diğer doktorların görüşünü alınca vazgeçtik. Prof kan tahlili de istiyor onu hiç yaptırasım yok yeni doğduğunda elinden almışlardı travma oldu bende. Başka bir operatör doktora daha gösterip son kararı vereceğiz
İzofixsiz olan mı ? Bende gördüm onu ama off onda da izofix yok ya
Biz de besafe 9-18 kg aldık ve isofixli

Kızlar biz de sünnet derdine düştük. İlk gittiğimiz doktor bize eğrilik var diyip 6. Ayı bekleyelim demişti. Bu ay gittiğimizde de sağa doğru eğrilik var gerçi sol diye yazmışız dedi oysa ki öne doğru demişti 🤦🏻‍♀️ sonra ameliyat olması lazım dedi hastane randevusu verdi. Oradan çıkıp 2 farklı doktora gittik ameliyatlık bir durum olmadığını hatta bu yaşta ameliyatın riskli olduğunu söylediler. Biz de sadece sünnet ettirme kararı aldık hatta eşim onu da mı yaptırmasak diyor ama sonradan yaptırmamız gerekirse geç kalmak istemiyorum. Bu arada operatör doktor 7000 ₺ prof 17,500 ₺ fiyat verdi 🙁 şu an karar aşamasındayız umarım en doğru kararı veririz bayramdan önce halletmek istiyorum artık🙏🏻
Biz erkenden olduk 4ayına 10 gün vardı . Bu fiyatlar sünnet fiyatlarını ya maşallah 🙄 biz aralık ayında olduk özel muayene 3500 tl idi o kadar . Bence ameliyatlık bir şey yoktur sünnet çözer her şeyi .
Gerçi bizde idrar enfeksiyonu vardı he olmasaydı da erken yaptırmayı düşünüyordum .
İlk doktor ne dediğimi bilmiyor gibi biraz güvensiz geldi kbakmayın .

Biz erkenden olduk 4ayına 10 gün vardı . Bu fiyatlar sünnet fiyatlarını ya maşallah 🙄 biz aralık ayında olduk özel muayene 3500 tl idi o kadar . Bence ameliyatlık bir şey yoktur sünnet çözer her şeyi .
Gerçi bizde idrar enfeksiyonu vardı he olmasaydı da erken yaptırmayı düşünüyordum .
İlk doktor ne dediğimi bilmiyor gibi biraz güvensiz geldi kbakmayın .
Haklısınız bize de güven vermedi ve dediğiniz gibi sünnetle düzelebilirmiş. Erken yaptırmakla çok iyi yapmışsınız. Bugün de bir fiyat aldım 6000 ₺ o da çok iyi bir doktora benziyor arkadaşlarım da yaptırmış bir de ona göstereceğim pazartesi

Haklısınız bize de güven vermedi ve dediğiniz gibi sünnetle düzelebilirmiş. Erken yaptırmakla çok iyi yapmışsınız. Bugün de bir fiyat aldım 6000 ₺ o da çok iyi bir doktora benziyor arkadaşlarım da yaptırmış bir de ona göstereceğim pazartesi
Bence de bir bebeğin pipisinde ameliyatlık ne olabilir tıkanıklık yok çişini yapıyor eee sorun ne ?
Sünnet olduktan sonra bir şeyi kalmaz yavrumun gerek yok ameliyata falan para için bence
Fiyatlara bak ya inanılmaz .. ben kasımda fiyat almıştım kız 15 kasımdan sonra arayasaydınız 5000 demişti ama siz önce aradığınız için 3500 dedi . 500 muayene parası 3000 işlem parası o kadar .2 hafta sonrada kontrole çağırdı ücretsiz ..
yaptırın bence bir an önce ne kadar erken o kadar iyi 😌 hatırlamasınlar büyüyünce ..

İzofixsiz olan mı ? Bende gördüm onu ama off onda da izofix yok ya
İsofixli aldık ama isofixsizi de gördük adam kurdu çok sağlam hiiç oynamıyor valla. Bi ilk onu qldık sonra bi sitede kampanya ile isofixli fşyat düşünce onu aldık🤣 ama bütçen isofixsize yetiyorsa al çok sağlam

İsofixli aldık ama isofixsizi de gördük adam kurdu çok sağlam hiiç oynamıyor valla. Bi ilk onu qldık sonra bi sitede kampanya ile isofixli fşyat düşünce onu aldık🤣 ama bütçen isofixsize yetiyorsa al çok sağlam
Anladım canım hayırlı olsun 🤩 peki benim üstüne basa basa izofix demem ajajaj sağlıkçı kafası işte bize her şey izotonik 🤣

Bizde Bugün bexsero olacağız 🥹 önce aşırı aradan çıkaracağız sonra da sünnet oy oy yavrum biraz yıpranacak ya 🥹 bizim dr 7 9 13 ve 15. Aylara göre takvim belirledi sanırım nimenrix en son
Bexsero için ağır diyorlar inşallah ateş yapmamistir bizim 2 sini de vuracağını söyledi 7-9-13 aynı yavrularimiza şifa olsun 🙏

Ağlamıyor mu ya tekken yada çığlık filan
Hayır 😍 ön koltuğun arkasına ayna koyduk kendini izliyor sürekli arada camdan dışarıya bakıyor .( arabalar geçiyor ya insanlar fln değişik geliyor şaşırıyor ) Oyuncaklarıyla oynuyor takılı oyuncaklardan aldım . Müzik açıyorum ben söylüyorum gülüyor 😁 zaten seviyor arabayı sonra bi bakıyorum uyumuş ..

X