- 29 Nisan 2021
- 4.538
- 6.924
simaykuş kaç kilo oldu ki?Ooo süper ya ama tek bırakabilir miyim wmin değilim . 9 18 qldık biz biraz daha kullanmayacağız galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simaykuş kaç kilo oldu ki?Ooo süper ya ama tek bırakabilir miyim wmin değilim . 9 18 qldık biz biraz daha kullanmayacağız galiba
Bizde Bugün bexsero olacağız önce aşırı aradan çıkaracağız sonra da sünnet oy oy yavrum biraz yıpranacak ya bizim dr 7 9 13 ve 15. Aylara göre takvim belirledi sanırım nimenrix en sonHayırlısı olsun ben ablama özel hastane fiyat aldırdım üroloji doktoru yapıyor fiyat 12 bin bayramdan sonra benimde niyetim bana çok pahalı geldi ya ne bileyim tamam her şey çok pahalı ama zaten Nisan ayında menenjit aşıları var nimenrix ve bexsero onlarda ortalama 4 bin Allah yardımcımız olsun
Aç mi veriyorsun tok mu? Bizimki açken beni bile yer hafif tok oldu mu oda 2 3 kaşık zor yiyorÇok güzel hesapmış ama benim kız hiç yemiyor hiç bir şeyi sevmiyor 2 3 kaşık zor yiyor
Bayramdan sonra şekeri gluteni kesecek bu kızKızlar bimden şunu alın kendinize çok güzel yaa kilo da veririz sağlıklı atıştırmalık
Biz de öyle aldık şu an 8,5 kilo ama kullanıyoruzOoo süper ya ama tek bırakabilir miyim wmin değilim . 9 18 qldık biz biraz daha kullanmayacağız galiba
Evet beni de o hareketliliği düşündürüyor ama çabuk iyileşmiyormuş inşallah öyle olur. Ben de eğrilikle bir halletmeyi mantıklı bulmuştum ama diğer doktorların görüşünü alınca vazgeçtik. Prof kan tahlili de istiyor onu hiç yaptırasım yok yeni doğduğunda elinden almışlardı travma oldu bende. Başka bir operatör doktora daha gösterip son kararı vereceğizBizde olacağız inşallah ama benim çalıştığım hastanede sünnetçi bi abi vardı çok iyi sünnet yapıyor ve eskiden sağlık kabini işletmiş biri sonradan da hep iyi dr ların yanında pansumancı olarak çalıştı bende yakınen tanıyorum kuzenimi bile ona sünnet ettirdik çocukta sıfır tepki sıfır ağrı vardı ilk idrar zorluyor sadece , ona yaptıracağımız için hiç dra gitmedim açıkçası anestezi almasını istemiyorum benim çalıştığım hastanede cerrahlar hep sedasyon verdiler uyuttular yani bu sünnetçi lokal uygulayacak ama benim oğlan aşırı hareketli nasıl olacak hiç bilmiyorum normalde bile altını açtığımda dünyalar onun oluyor kıpır kıpır oluyor bi dk yerinde durmuyor bi şekilde oyalayacağız artık, haftasonu memlekete gideceğiz gider gitmez yaptıracağım bayrama kadar toparlar inşallah dediğim gibi gün geçtikçe daha bi zorlaşacak
Sizde de eğrilik varsa aslında ikisi birden halletseniz daha iyi olacak ama drla konuşmuşsunuz zaten, nasıl biri var biri yok der onuda anlamış değilim cidden şimdiden geçmiş olsun inşallah kazasız belasız atlatırız
Biz de besafe 9-18 kg aldık ve isofixliİzofixsiz olan mı ? Bende gördüm onu ama off onda da izofix yok ya
Biz erkenden olduk 4ayına 10 gün vardı . Bu fiyatlar sünnet fiyatlarını ya maşallah biz aralık ayında olduk özel muayene 3500 tl idi o kadar . Bence ameliyatlık bir şey yoktur sünnet çözer her şeyi .Kızlar biz de sünnet derdine düştük. İlk gittiğimiz doktor bize eğrilik var diyip 6. Ayı bekleyelim demişti. Bu ay gittiğimizde de sağa doğru eğrilik var gerçi sol diye yazmışız dedi oysa ki öne doğru demişti sonra ameliyat olması lazım dedi hastane randevusu verdi. Oradan çıkıp 2 farklı doktora gittik ameliyatlık bir durum olmadığını hatta bu yaşta ameliyatın riskli olduğunu söylediler. Biz de sadece sünnet ettirme kararı aldık hatta eşim onu da mı yaptırmasak diyor ama sonradan yaptırmamız gerekirse geç kalmak istemiyorum. Bu arada operatör doktor 7000 ₺ prof 17,500 ₺ fiyat verdi şu an karar aşamasındayız umarım en doğru kararı veririz bayramdan önce halletmek istiyorum artık
Haklısınız bize de güven vermedi ve dediğiniz gibi sünnetle düzelebilirmiş. Erken yaptırmakla çok iyi yapmışsınız. Bugün de bir fiyat aldım 6000 ₺ o da çok iyi bir doktora benziyor arkadaşlarım da yaptırmış bir de ona göstereceğim pazartesiBiz erkenden olduk 4ayına 10 gün vardı . Bu fiyatlar sünnet fiyatlarını ya maşallah biz aralık ayında olduk özel muayene 3500 tl idi o kadar . Bence ameliyatlık bir şey yoktur sünnet çözer her şeyi .
Gerçi bizde idrar enfeksiyonu vardı he olmasaydı da erken yaptırmayı düşünüyordum .
İlk doktor ne dediğimi bilmiyor gibi biraz güvensiz geldi kbakmayın .
Bence de bir bebeğin pipisinde ameliyatlık ne olabilir tıkanıklık yok çişini yapıyor eee sorun ne ?Haklısınız bize de güven vermedi ve dediğiniz gibi sünnetle düzelebilirmiş. Erken yaptırmakla çok iyi yapmışsınız. Bugün de bir fiyat aldım 6000 ₺ o da çok iyi bir doktora benziyor arkadaşlarım da yaptırmış bir de ona göstereceğim pazartesi
Bırakırsın biz kullanmaya başladık 7 aylığız bizimki 0-36 ay . Ben alıyorum oğlumu gidiyoruz gezmelere ikimiz .Ooo süper ya ama tek bırakabilir miyim wmin değilim . 9 18 qldık biz biraz daha kullanmayacağız galiba
İsofixli aldık ama isofixsizi de gördük adam kurdu çok sağlam hiiç oynamıyor valla. Bi ilk onu qldık sonra bi sitede kampanya ile isofixli fşyat düşünce onu aldık ama bütçen isofixsize yetiyorsa al çok sağlamİzofixsiz olan mı ? Bende gördüm onu ama off onda da izofix yok ya
8 di en son canım.. 9 dan başlıyor ya şehir sışında hızlı gidiyor diyw eşim kullanmasak mı şimdidyor. Şehir içi kullandık bugün çok iyi ya yüksek baya dışarıyı izledisimaykuş kaç kilo oldu ki?
Besin reddi oldu simayda ya alerji ya alerji ilacı yada zevkten.. ne olursa olsun yemiyor sevmiyor sadece ağaç şeklinde brokoli yiyorAç mi veriyorsun tok mu? Bizimki açken beni bile yer hafif tok oldu mu oda 2 3 kaşık zor yiyor
Ben de ben dee bunu ql o yüzden elma kurusu çok iyi ya böyle güzel olacağını beklemiyordumBayramdan sonra şekeri gluteni kesecek bu kız
Ağlamıyor mu ya tekken yada çığlık filanBırakırsın biz kullanmaya başladık 7 aylığız bizimki 0-36 ay . Ben alıyorum oğlumu gidiyoruz gezmelere ikimiz .
Anladım canım hayırlı olsun peki benim üstüne basa basa izofix demem ajajaj sağlıkçı kafası işte bize her şey izotonikİsofixli aldık ama isofixsizi de gördük adam kurdu çok sağlam hiiç oynamıyor valla. Bi ilk onu qldık sonra bi sitede kampanya ile isofixli fşyat düşünce onu aldık ama bütçen isofixsize yetiyorsa al çok sağlam
Benimki benim kucağımda bile durmuyor mümkün değil tek bırakmakAğlamıyor mu ya tekken yada çığlık filan
Bexsero için ağır diyorlar inşallah ateş yapmamistir bizim 2 sini de vuracağını söyledi 7-9-13 aynı yavrularimiza şifa olsunBizde Bugün bexsero olacağız önce aşırı aradan çıkaracağız sonra da sünnet oy oy yavrum biraz yıpranacak ya bizim dr 7 9 13 ve 15. Aylara göre takvim belirledi sanırım nimenrix en son
Hayır ön koltuğun arkasına ayna koyduk kendini izliyor sürekli arada camdan dışarıya bakıyor .( arabalar geçiyor ya insanlar fln değişik geliyor şaşırıyor ) Oyuncaklarıyla oynuyor takılı oyuncaklardan aldım . Müzik açıyorum ben söylüyorum gülüyor zaten seviyor arabayı sonra bi bakıyorum uyumuş ..Ağlamıyor mu ya tekken yada çığlık filan
Değişik geliyor farklı .. duruyor arabada benim ki . Seviyorsa durur..Benimki benim kucağımda bile durmuyor mümkün değil tek bırakmak
İlkinde yapmadıysa 2. De de yapmıyor ateş genelde ..Bexsero için ağır diyorlar inşallah ateş yapmamistir bizim 2 sini de vuracağını söyledi 7-9-13 aynı yavrularimiza şifa olsun