- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
İnşallah yapmaz sizin nasıl olmuştu hem nimenrix hem bexsero 2 asi korkuttu açıkçasıİlkinde yapmadıysa 2. De de yapmıyor ateş genelde ..
Benim oğlum da bindikten 5 dk sonra uykuya dalıyor arabayi seviyor uyuyor genelde ama uyaniksa da dışarıyı seyrediyor her yere bakmaya çalışıyor onlar için farklı deneyimDeğişik geliyor farklı .. duruyor arabada benim ki . Seviyorsa durur..
Biz hepsini olduk bir şey kalmadıİnşallah yapmaz sizin nasıl olmuştu hem nimenrix hem bexsero 2 asi korkuttu açıkçası
Aynen öyle . Bir de görebiliyorlar düz gittikleri için . Kamyonlar geçiyor gözlerini ooo diye açıp açıp bakıyoBenim oğlum da bindikten 5 dk sonra uykuya dalıyor arabayi seviyor uyuyor genelde ama uyaniksa da dışarıyı seyrediyor her yere bakmaya çalışıyor onlar için farklı deneyim
İlikli kemik suyunu hazır mı aldınız?Ben sebze çorbası yapacağım zaman soğanın çeyreğini bir diş sarımsak atıyorum sebzelerle ilikli kemik suyunu da atıyorum kaynıyo sonra bız bız
6 ayını doldurdukları için artık gece uykusu beslenmesinden daha önemli diyorlar. Benimki de engeç akşam 8 de uyur, gece 12 ye doğru emziririm, gece uyanmaz, sabah 7 de işe gitmeden uyandırıyorum bazen kendisi de uyanıyor yine emziriyorum.Gece uykusunda sıkıntısı olmayan arkadaşlar, acaba çocuğu mama - meme için hiç kaldırıyor musunuz ?
"Çocuk acıkınca kendi kalkar " deniyor ama aynı zamanda 5-6 saatten fazla aç kalmamalı da deniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba :)
Maşallah ya benim çocuğum gece hiç uyumuyor siz bu düzene alistirdiniz mi yoksa süreç kendiliğinden mi gelişti ben Haziran'da işe başlayacağım bir türlü donemiyorum gece uyumadigi için haliyle gündüz uyuyor kaldıramıyorum da oynuyorum seviyorum yok cozemedik uyku olayını6 ayını doldurdukları için artık gece uykusu beslenmesinden daha önemli diyorlar. Benimki de engeç akşam 8 de uyur, gece 12 ye doğru emziririm, gece uyanmaz, sabah 7 de işe gitmeden uyandırıyorum bazen kendisi de uyanıyor yine emziriyorum.
Evet hazır aldım . Güvendiğim bi marka . İlk böyle başlayayım dedim .İlikli kemik suyunu hazır mı aldınız?
Maşallah6 ayını doldurdukları için artık gece uykusu beslenmesinden daha önemli diyorlar. Benimki de engeç akşam 8 de uyur, gece 12 ye doğru emziririm, gece uyanmaz, sabah 7 de işe gitmeden uyandırıyorum bazen kendisi de uyanıyor yine emziriyorum.
Çok şükür iyi geçti bizim 24 saat geçti ateş yapmadı ama dün aşıdan 4 saat sonra bayağı huysuzlandı bacağı ağrıyordu normalde kıpır kıpırdır hiç oynatamadı bacağını bende 1 çay kaşığı calpol verdim çok iyi geldi sabaha kadar geçti çok şükürBexsero için ağır diyorlar inşallah ateş yapmamistir bizim 2 sini de vuracağını söyledi 7-9-13 aynı yavrularimiza şifa olsun
Evet aynı anda vurulacak reçeteye yazdı bir dahaki ay kontrolümüzde getirirsiniz dediÇok şükür iyi geçti bizim 24 saat geçti ateş yapmadı ama dün aşıdan 4 saat sonra bayağı huysuzlandı bacağı ağrıyordu normalde kıpır kıpırdır hiç oynatamadı bacağını bende 1 çay kaşığı calpol verdim çok iyi geldi sabaha kadar geçti çok şükür
Nimenrix ve bexseroyu aynı anda mı vurulacaksınız şimdi?
Ya ne fark eder hepsi fix sonuçtaAnladım canım hayırlı olsunpeki benim üstüne basa basa izofix demem ajajaj sağlıkçı kafası işte bize her şey izotonik
Ooo süper valla darısı tüüm Bebişli annelerin başınaHayırön koltuğun arkasına ayna koyduk kendini izliyor sürekli arada camdan dışarıya bakıyor .( arabalar geçiyor ya insanlar fln değişik geliyor şaşırıyor ) Oyuncaklarıyla oynuyor takılı oyuncaklardan aldım . Müzik açıyorum ben söylüyorum gülüyor zaten seviyor arabayı sonra bi bakıyorum uyumuş ..
Bu çocukla ilgili , özel bir şey yapmadım. Kendiliğinden bu şekilde gelişti.Maşallah ya benim çocuğum gece hiç uyumuyor siz bu düzene alistirdiniz mi yoksa süreç kendiliğinden mi gelişti ben Haziran'da işe başlayacağım bir türlü donemiyorum gece uyumadigi için haliyle gündüz uyuyor kaldıramıyorum da oynuyorum seviyorum yok cozemedik uyku olayını
MaşallahKızlar Cuma günü sünnet ettirdik. Başından sonuna ağladı çok yıpratıcı geçtidoktor acıdan değil yabancı ortamı algıladığı için ağladığını söyledi. Bizden sonra giren bebeğin de videosunu gördük o hiç ağlamamış. İşlem sonrası baya bir şişlik oldu normalmiş. Sızıntı vs de normalmiş sadece şakır şakır kanama olursa hemen bildirin dedi doktor. Bugün ikinci gün şişlik hafifledi. Bebeğim pansuman dışında sıkıntı yaşamıyor ama pansumanda ağlıyor tabi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz.
Bir de uyusturmayi nasıl yaptı fitil veriyorlar diye duydum doğru mudur?Kızlar Cuma günü sünnet ettirdik. Başından sonuna ağladı çok yıpratıcı geçtidoktor acıdan değil yabancı ortamı algıladığı için ağladığını söyledi. Bizden sonra giren bebeğin de videosunu gördük o hiç ağlamamış. İşlem sonrası baya bir şişlik oldu normalmiş. Sızıntı vs de normalmiş sadece şakır şakır kanama olursa hemen bildirin dedi doktor. Bugün ikinci gün şişlik hafifledi. Bebeğim pansuman dışında sıkıntı yaşamıyor ama pansumanda ağlıyor tabi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz.
Cici bebe çok şekerli diye artık doktorlar önermiyorlar. Gerçi biz hep cici bebe ile büyümüşüz.Çok teşekkürler, bebe bisküvisi cici bebe oluyor mu
Labne ne marka almıştınız?Labne veriyorum ben doktorumuz verebilirsiniz dedi Bir çay kaşığı kadar
Allah size bebeğinizin güzel günlerini göstersin inşallahSevgili 2023 Eylül anneleri nasılsınız bu ara neyle uğraşıyorsunuz. Biz galiba diş çıkarıyoruzumarım herkesin sağlığı yerindedir çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. 5 sene bekledim bebeğime kavuşabilmek için. Sonunda tüp bebek tedavisiyle oldu Alparslanım. Her başım sıkıştığında içim daraldığında buraya yazmıştım. Hiç geçmeyecek sandığım sıkıntılar bitti birisi geliyor birisi gidiyor. Hayat akıp ilerliyor… herkese selamlar…