2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kizlar bu cam rendenin de bir albenisi yokmuş tabiki görünce anlasiliyor sadece suyu çıkıyor çelik rende vitamini alıyor diye önerilmiyor ama camda da meyvenin katı parçası karismamis oluyor
Benimki de öyle bize kötüsü denk gelmiş suyunu çıkarıyor ve güzel rende yapmıyor lif kısımları da bayağı uzun kalıyor ellerimde açıyorum, başka bi tane daha alcam ben

Ya kızlar oğlum artık saat başı uyanmaya başladı baktım atak haftası da değil hadi dedim emzirmeyeyim emzik vereyim yok . Babası salladı yok . Ben salladım yok resmen ağlıyo . Aç değil . Şimdi tekrar emziriyorum 25 dk oldu ,uyudu .yatıracağım . 1 saat sonra yine kalkar . Anlamıyorum cidden ya . Resmen emmek için uyanıyor . Nasıl baş edeceğim bununla . Zaten saat düzenimiz yok uyku olarak . Sabah bi kafamı kaldırabilsem ben yapacağımı biliyorum beyfendiye ama kaldıracağım 8 de o olacak ama işte kalkamıyorum ki gece sık kalktığım için

Benimki de öyle bize kötüsü denk gelmiş suyunu çıkarıyor ve güzel rende yapmıyor lif kısımları da bayağı uzun kalıyor ellerimde açıyorum, başka bi tane daha alcam ben
Benimki de öyle ama posası kalıyor yine kullanıyorum ben . Bütün cam rendeler aynıdır zor çünkü rendelemek . Ben ortası ile değilde kenarı ile yapıyorum rendeleme işlemini

Bizde bayağıdır böyleyiz bakıyorum hiçbir leyi yok çığlık kıyamet ağlıyor tek çare emzirmek ve çok sık uyanıyor, diş dedim ama hiçbir kabartı yok bende anlamadım neden böyle .
Hızla büyüyorlar belki ondandır alıştım artık valla gece uyku yok gündüz onla birlikte uyumaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar

Benimki de öyle ama posası kalıyor yine kullanıyorum ben . Bütün cam rendeler aynıdır zor çünkü rendelemek . Ben ortası ile değilde kenarı ile yapıyorum rendeleme işlemini
Her yerini denedim evet kenarı daha iyi ama videolarda göründüğü gibi olmuyor

Benimki de aynı gece 12 de uyudu sevindim oh dedik yatiyoruz 45 dk sonra uyandı ve şu ara geceleri çok sesli aglayarak uyaniyor sonra oyun istiyor sonra yatış 4 oluyor hatta yine uyaniyor resmi yatisimiz bazen 5 leri buluyor
Bu kendi kendine düzelmez zaten gittiğimiz Dr diyor ki sakın uyuturken destek alma elini tut yani sallama ayaklarına koyma falan dedim ki hocam yeterki uyusa bizim oğlan yatmiyor alisacakmis
Bir de ben şunu fark ettim ben uyusun diye stres yaptıkça daha çok uyaniyor

Soğan da hiç vermedim ona da başliyim
Ben baya şey yapıyorum . Verin her şeyi bence ne kadar erken tanışırsalar iyi . hatta bu çorbasının içine arpa şehriyeside koydum ben . Yemeğe başlasın olmadı pirinçli de yedirmiştim daha önce . Ben genelde aşağıdaki hesabı takip ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…