Benimki de öyle bize kötüsü denk gelmiş suyunu çıkarıyor ve güzel rende yapmıyor lif kısımları da bayağı uzun kalıyor ellerimde açıyorum, başka bi tane daha alcam benKizlar bu cam rendenin de bir albenisi yokmuş tabiki görünce anlasiliyor sadece suyu çıkıyor çelik rende vitamini alıyor diye önerilmiyor ama camda da meyvenin katı parçası karismamis oluyor
Benim kide aynıBenimki de öyle bize kötüsü denk gelmiş suyunu çıkarıyor ve güzel rende yapmıyor lif kısımları da bayağı uzun kalıyor ellerimde açıyorum, başka bi tane daha alcam ben
Benimki de öyle ama posası kalıyor yine kullanıyorum ben . Bütün cam rendeler aynıdır zor çünkü rendelemek . Ben ortası ile değilde kenarı ile yapıyorum rendeleme işleminiBenimki de öyle bize kötüsü denk gelmiş suyunu çıkarıyor ve güzel rende yapmıyor lif kısımları da bayağı uzun kalıyor ellerimde açıyorum, başka bi tane daha alcam ben
Bizde bayağıdır böyleyiz bakıyorum hiçbir leyi yok çığlık kıyamet ağlıyor tek çare emzirmek ve çok sık uyanıyor, diş dedim ama hiçbir kabartı yok bende anlamadım neden böyle .Ya kızlar oğlum artık saat başı uyanmaya başladı baktım atak haftası da değil hadi dedim emzirmeyeyim emzik vereyim yok . Babası salladı yok . Ben salladım yok resmen ağlıyo . Aç değil . Şimdi tekrar emziriyorum 25 dk oldu ,uyudu .yatıracağım . 1 saat sonra yine kalkar . Anlamıyorum cidden ya . Resmen emmek için uyanıyor . Nasıl baş edeceğim bununla . Zaten saat düzenimiz yok uyku olarak . Sabah bi kafamı kaldırabilsem ben yapacağımı biliyorum beyfendiye ama kaldıracağım 8 de o olacak ama işte kalkamıyorum ki gece sık kalktığım için
Her yerini denedim evet kenarı daha iyi ama videolarda göründüğü gibi olmuyorBenimki de öyle ama posası kalıyor yine kullanıyorum ben . Bütün cam rendeler aynıdır zor çünkü rendelemek . Ben ortası ile değilde kenarı ile yapıyorum rendeleme işlemini
Ben verdim canımKızlar bebelerinize sarımsak verdiniz mi?
Küçük bi diş mi verdin canımBen verdim canım
Çorbaların içine soğan sarımsak koyup veriyorumKızlar bebelerinize sarımsak verdiniz mi?
Oo balığa da mı başladın harikaÇorbaların içine soğan sarımsak koyup veriyorum
Balık yaparken fırına tüm tüm sarımsaklar attım onu da ezip verdim
Herkesin derdi farklı işte naparsinArkadaşlar amin butonu çöksün
Benimki de aynı gece 12 de uyudu sevindim oh dedik yatiyoruz 45 dk sonra uyandı ve şu ara geceleri çok sesli aglayarak uyaniyor sonra oyun istiyorYa kızlar oğlum artık saat başı uyanmaya başladı baktım atak haftası da değil hadi dedim emzirmeyeyim emzik vereyim yok . Babası salladı yok . Ben salladım yok resmen ağlıyo . Aç değil . Şimdi tekrar emziriyorum 25 dk oldu ,uyudu .yatıracağım . 1 saat sonra yine kalkar . Anlamıyorum cidden ya . Resmen emmek için uyanıyor . Nasıl baş edeceğim bununla . Zaten saat düzenimiz yok uyku olarak . Sabah bi kafamı kaldırabilsem ben yapacağımı biliyorum beyfendiye ama kaldıracağım 8 de o olacak ama işte kalkamıyorum ki gece sık kalktığım için
Ben sebze çorbası yapacağım zaman soğanın çeyreğini bir diş sarımsak atıyorum sebzelerle ilikli kemik suyunu da atıyorum kaynıyo sonra bız bızKızlar bebelerinize sarımsak verdiniz mi?
Her şey öyledir videolar farklı gerçekte farklıdır .Her yerini denedim evet kenarı daha iyi ama videolarda göründüğü gibi olmuyor
Soğan da hiç vermedim ona da başliyimBen sebze çorbası yapacağım zaman soğanın çeyreğini bir diş sarımsak atıyorum sebzelerle ilikli kemik suyunu da atıyorum kaynıyo sonra bız bız
Ben baya şey yapıyorum . Verin her şeyi bence ne kadar erken tanışırsalar iyi . hatta bu çorbasının içine arpa şehriyeside koydum ben . Yemeğe başlasın olmadı pirinçli de yedirmiştim daha önce . Ben genelde aşağıdaki hesabı takip ediyorum .Soğan da hiç vermedim ona da başliyim
Evet çipura verdimcOo balığa da mı başladın harika
Ben soğanla birlikte çorbasına koydum ama sevmediKızlar bebelerinize sarımsak verdiniz mi?