2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bizde bayağıdır böyleyiz bakıyorum hiçbir leyi yok çığlık kıyamet ağlıyor tek çare emzirmek ve çok sık uyanıyor, diş dedim ama hiçbir kabartı yok bende anlamadım neden böyle .
Hızla büyüyorlar belki ondandır alıştım artık valla gece uyku yok gündüz onla birlikte uyumaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar 🤷🏻‍♀️
Ya cidden alıştım bende ama bazen sabaha karşı kafam kalkmıyor cidden . Emzirmek istemiyorum ama yok asla sakinleşmiyor .. 6-8 aylar ayrılık kaygısı yaşıyorlarmış bu yüzden anne yi yanlarında istiyorlarmış öyle okudum. allahım bitmiyor 🤦‍♀️ ne atakları ne kaygıları 🙄 ay tabi canları sağolsun o ayrı ama yazık yahu hem bizlere hem onlara en çokta onlara dinlenemiyorlt

Benimki de aynı gece 12 de uyudu sevindim oh dedik yatiyoruz 45 dk sonra uyandı ve şu ara geceleri çok sesli aglayarak uyaniyor sonra oyun istiyor 😂 sonra yatış 4 oluyor hatta yine uyaniyor resmi yatisimiz bazen 5 leri buluyor
Bu kendi kendine düzelmez zaten gittiğimiz Dr diyor ki sakın uyuturken destek alma elini tut yani sallama ayaklarına koyma falan dedim ki hocam yeterki uyusa bizim oğlan yatmiyor alisacakmis
Bir de ben şunu fark ettim ben uyusun diye stres yaptıkça daha çok uyaniyor
Zaten bizim stresimiz geçiyor onlara ondan oluyor . Ya ağlıyor kızamıyorsun da . Destekli uyudukları için böyleymiş . her döndüğünde destek istiyor ondan . 🤦‍♀️ valla bilmiyorum nasıl olacak ..

Ben baya şey yapıyorum . Verin her şeyi bence ne kadar erken tanışırsalar iyi . hatta bu çorbasının içine arpa şehriyeside koydum ben . Yemeğe başlasın olmadı pirinçli de yedirmiştim daha önce . Ben genelde aşağıdaki hesabı takip ediyorum .

O kadar çok ek gıda hesabı takip ediyorum ki bi ara ayrı bi hesap açmayı düşündüm 😂

Hanımlar merhaba sizler yolu tamamladığınız için size sormak istedimm🩷 şuan 9+2 yim hamileliğimin ilk başlarından beri belirti olarak yoğun göğüs ağrısı, şişkinliği, ve arada giren adet sancısı gibi kasık ağrısı yaşıyordum çok nadir mide bulantısı vardı ama bu bir kaç gündür belirtim hiç yok gibi, oruç tutuyorum gün içerisinde zorlanmıyorum da kanama vs de yok çok şükür ama belirtim tamamen gittii sayılır, akşam sadece iftirda kesiliyorum midem bi tuhaf oluyor.. Açıkçası aklıma takıldı o olan belirtilerin de bir kaç gündür gitmesi sizce normal miii🥲💕

Zaten bizim stresimiz geçiyor onlara ondan oluyor . Ya ağlıyor kızamıyorsun da . Destekli uyudukları için böyleymiş . her döndüğünde destek istiyor ondan . 🤦‍♀️ valla bilmiyorum nasıl olacak ..
Bir arkadasimin bizden 1 ay küçük bebeği her gece 23 te yatagina koyuyor tak uyuyor ne sallama ne pis pis kendiliğinden ve sabah 7 de kalkiyormus , soruyorum napiyorsun hiç bir şey ve o kadar rahat ki kesin rahatliktan ya

O kadar çok ek gıda hesabı takip ediyorum ki bi ara ayrı bi hesap açmayı düşündüm 😂
Ben çok fazla takip etmiyorum artık kafa karışıklığına sebep oluyor gerek yok ya mantık belli senin yediklerin işte başka bir şey yok valla ben veriyorum o 7 ayda bu 8 ayda demiyorum bi balık vardı onu da vereceğim . Hee çilek bal vermem sadece

Ben çok fazla takip etmiyorum artık kafa karışıklığına sebep oluyor gerek yok ya mantık belli senin yediklerin işte başka bir şey yok valla ben veriyorum o 7 ayda bu 8 ayda demiyorum bi balık vardı onu da vereceğim . Hee çilek bal vermem sadece
Hee çileği de yazın belki verebilirim tadımla başlayıp nasılsa 1 yaşa yakın oluyor 😁 dikloron dikloron

Ben baya şey yapıyorum . Verin her şeyi bence ne kadar erken tanışırsalar iyi . hatta bu çorbasının içine arpa şehriyeside koydum ben . Yemeğe başlasın olmadı pirinçli de yedirmiştim daha önce . Ben genelde aşağıdaki hesabı takip ediyorum .

Çok güzel hesapmış ama benim kız hiç yemiyor hiç bir şeyi sevmiyor:KK43: 2 3 kaşık zor yiyor

Bizde bayağıdır böyleyiz bakıyorum hiçbir leyi yok çığlık kıyamet ağlıyor tek çare emzirmek ve çok sık uyanıyor, diş dedim ama hiçbir kabartı yok bende anlamadım neden böyle .
Hızla büyüyorlar belki ondandır alıştım artık valla gece uyku yok gündüz onla birlikte uyumaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar 🤷🏻‍♀️
Canım benimki de aynı olunca dün bir baktım şöyle bir dönemdeymiş..

Eklentiler

• Screenshot_20240331-234023_The Wonder Weeks.jpg
    Screenshot_20240331-234023_The Wonder Weeks.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 57
Hanımlar merhaba sizler yolu tamamladığınız için size sormak istedimm🩷 şuan 9+2 yim hamileliğimin ilk başlarından beri belirti olarak yoğun göğüs ağrısı, şişkinliği, ve arada giren adet sancısı gibi kasık ağrısı yaşıyordum çok nadir mide bulantısı vardı ama bu bir kaç gündür belirtim hiç yok gibi, oruç tutuyorum gün içerisinde zorlanmıyorum da kanama vs de yok çok şükür ama belirtim tamamen gittii sayılır, akşam sadece iftirda kesiliyorum midem bi tuhaf oluyor.. Açıkçası aklıma takıldı o olan belirtilerin de bir kaç gündür gitmesi sizce normal miii🥲💕
Oruç tutmayın. Gerçi ramazan bitti sayılır. Bebek çok küçük tutunmak için size ihtiyacı var, belirtiler gittiyse de bir usg ye girin isterseniz. Bizde de oldu deriz yanlış yönlendiririz olumsuz bir şey çıkarsa bu yükü kimse almaz.. bende belirtiler ikinci trimestera kadar her daim vardı bu arada 🙏🏻

Kızlarcım konağı geçmeyen var mı? Yağlayıp tara ve yıka dan başka önerisi olan??

Çok güzel hesapmış ama benim kız hiç yemiyor hiç bir şeyi sevmiyor:KK43: 2 3 kaşık zor yiyor
Benimki de yemiyor tek değilsin 🤦‍♀️ hatta bizim yediğimiz çorbayı yiyor ona yaptığım çorbayı yemiyor ağzının tadını biliyor . Valla bende bozmuyorum veriyorum bizimkilerden anneme söyledim az tuz koyuyor yapacak bir şey yok . Bugünde sebze çorbası yapacağım bize az tuz koyacağım ki ona da verebileyim . Onun haricinde meyveli bir şey yaptığım zaman yiyor 🤣

Daha çok yenisiniz oruç tutmayın bence ..
tutunmaya çalışıyor annesi . Sizinde iyi olmanız lazım kendinize dikkat etmeniz lazım ..

X