2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben de yavaştan kahvaltıya geçeceğim çok teşekkürler
Peynir labne mi vereceğiz yoksa yağsız tuzsuz mu bulacağız
Kahvaltı da 3-4 kaşık az yediriyoruz değil mi
Ben bazen labne veriyorum bazen yaptığım lor peyniri veriyorum ..
3-4 kaşıktan ziyade ben ne kadar yiyorsa yediriyorum açıkçası .
Zaten sabah kalktığımızda emzirmiş oluyorum aradan 1saat geçince kahvaltı yapıyoruz sonra uykuya .

Arkadaşlar merhaba,, ben bu ara bebeğimin baş çevresini kafama takıyorum küçük gibi geliyor doktor normal diyor ama persentil tablosu küçük gösteriyor anlamadım sizin bebelerin baş çevresi kaç cm acaba

Bence gayet normal ya, boy kilosu yüksek persentilde baş çevresi normal, kilosu yüksek olunca belki sana başı küçük görünüyordur

Bence gayet normal ya, boy kilosu yüksek persentilde baş çevresi normal, kilosu yüksek olunca belki sana başı küçük görünüyordur
Evet gözüme biraz küçük geliyor bi de o persentil tabloları kafamı karıştırdı.. gerçi ben ve babası da boyluyuz ama kafamız da büyük değil minyon genetikle alakalıdır belki

Kizlar bu cam rendenin de bir albenisi yokmuş tabiki görünce anlasiliyor sadece suyu çıkıyor çelik rende vitamini alıyor diye önerilmiyor ama camda da meyvenin katı parçası karismamis oluyor

Kizlar bu cam rendenin de bir albenisi yokmuş tabiki görünce anlasiliyor sadece suyu çıkıyor çelik rende vitamini alıyor diye önerilmiyor ama camda da meyvenin katı parçası karismamis oluyor
Karışıyor karılıyor önce sadece su gibi geliyor rendelemeye devam et.. baya püre gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…