Ben bazen labne veriyorum bazen yaptığım lor peyniri veriyorum ..Ben de yavaştan kahvaltıya geçeceğim çok teşekkürler
Peynir labne mi vereceğiz yoksa yağsız tuzsuz mu bulacağız
Kahvaltı da 3-4 kaşık az yediriyoruz değil mi
Yulaflı karışımlar yapıyorumKizlar kahvaltıyı nasıl yapıyorsunuz neler veriyorsunuz
43 44 cm olması lazım sizin kaç ki?Arkadaşlar merhaba,, ben bu ara bebeğimin baş çevresini kafama takıyorum küçük gibi geliyor doktor normal diyor ama persentil tablosu küçük gösteriyor anlamadım sizin bebelerin baş çevresi kaç cm acaba
43,5 benimki de ama persentil tablolarında hep 44-45 cm normali gözüküyor acaba ben yanlış yerden mi bakıyorum. Boy ve kilosu 90 p üstü gösterip baş çevresi düşük persentil gösterince bi kafama takıldı.. boy70 cm kilo 9.70043 44 cm olması lazım sizin kaç ki?
Bence gayet normal ya, boy kilosu yüksek persentilde baş çevresi normal, kilosu yüksek olunca belki sana başı küçük görünüyordur43,5 benimki de ama persentil tablolarında hep 44-45 cm normali gözüküyor acaba ben yanlış yerden mi bakıyorum. Boy ve kilosu 90 p üstü gösterip baş çevresi düşük persentil gösterince bi kafama takıldı.. boy70 cm kilo 9.700
Deneyeceğim çok teşekkür ederimAy birde yumurta sarısı vardıunuttum
Evet o yüzden sormak istedim kendim yapabilir miyim pek zaman yok gibi bari en uygun olanı bulalım tavsiyelerleHiç iyi değil içeriği ben organik aldım ya da tariflere bak evde kendinde yapabilirsin
Haftaya 7aylık olacağız 44 cmArkadaşlar merhaba,, ben bu ara bebeğimin baş çevresini kafama takıyorum küçük gibi geliyor doktor normal diyor ama persentil tablosu küçük gösteriyor anlamadım sizin bebelerin baş çevresi kaç cm acaba
Evet gözüme biraz küçük geliyor bi de o persentil tabloları kafamı karıştırdı.. gerçi ben ve babası da boyluyuz ama kafamız da büyük değil minyonBence gayet normal ya, boy kilosu yüksek persentilde baş çevresi normal, kilosu yüksek olunca belki sana başı küçük görünüyordur
Evet bizden 2 hafta büyüksünüz yarım cm farkımız var ama normaliz yani dimiHaftaya 7aylık olacağız 44 cm
Evet ne güzeldi artık çok sessizKızlar grup azalıyor sanki başka gruba mı geçtiniz katılmıyormusunuz artık geçde olsa takip ediyorduk Eylül annelerinerdesiniz
Normal ya aralıklara bakmıştım ortada tamEvet bizden 2 hafta büyüksünüz yarım cm farkımız var ama normaliz yani dimi
Og natural aldım ben içeriği temiz .e bebekte hamm var uygun 400 gram 60tl ye aldım ama içinde şeker varmış bununEvet o yüzden sormak istedim kendim yapabilir miyim pek zaman yok gibi bari en uygun olanı bulalım tavsiyelerle
Şimdilik hipp aldım yarın kahvaltı varOg natural aldım ben içeriği temiz .e bebekte hamm var uygun 400 gram 60tl ye aldım ama içinde şeker varmış bunun
En güzeli vallaYulaflı karışımlar yapıyorum
Peynirli omlet vs yapıyorum evde ne varsa işte
Karışiyor püre gibi oluyor ben çok seviyorum kullanmayıKizlar bu cam rendenin de bir albenisi yokmuş tabiki görünce anlasiliyor sadece suyu çıkıyor çelik rende vitamini alıyor diye önerilmiyor ama camda da meyvenin katı parçası karismamis oluyor
Aksam denemek için elmayı rendeledim sadece suyu çıkıyor ama elmanın katı parcasi ufalanip karışmıyorKarışiyor püre gibi oluyor ben çok seviyorum kullanmayı
Karışıyor karılıyor önce sadece su gibi geliyor rendelemeye devam et.. baya püre gibi oluyor.Kizlar bu cam rendenin de bir albenisi yokmuş tabiki görünce anlasiliyor sadece suyu çıkıyor çelik rende vitamini alıyor diye önerilmiyor ama camda da meyvenin katı parçası karismamis oluyor