- 9 Eylül 2020
- 284
- 308
- 32
Amin çok aminNe güzel, ne mutlu. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle imtihan etmesin.. şimdiden sonrası için de sağlık hoşluk versinuyku yeme içme diş vs...bunlar da elbet zor evreler ama güzel zor iyiki bu günleri yaşıyoruz
Ben bıraktırmak istiyorum ama sağladığı kolaylığı da es geçemiyorum kafam karışıkKızlar merhaba emziği bu aylarda bıraktırmayı düşünen var mı
Filede tam yağlı inek peyniri aldım, suda bekletiyorum kullanacağım kadarını ertesi gün veriyorum bayılıyor kızım. Şarküteri den alıyorum benKızlar tuzsuz peynir bulamıyorum suda bekletsek oluyor mu? Siz hangi peynirleri nasıl veriyorsunuz?
Yoğurt+bebe bisküvisi+meyvelerden elma armut ne varsa yarısıKizlar kahvaltıyı nasıl yapıyorsunuz neler veriyorsunuz
Şarküteri peynirlerine pek güvenmiyordum ama elbet az tuzlu vardır bende alayım bariFilede tam yağlı inek peyniri aldım, suda bekletiyorum kullanacağım kadarını ertesi gün veriyorum bayılıyor kızım. Şarküteri den alıyorum ben
Ben peynir yaptım lor peynir .Kızlar tuzsuz peynir bulamıyorum suda bekletsek oluyor mu? Siz hangi peynirleri nasıl veriyorsunuz?
Avokado yoğurt yumurta bebe bisküvi karışımKizlar kahvaltıyı nasıl yapıyorsunuz neler veriyorsunuz
Çok teşekkürler, bebe bisküvisi cici bebe oluyor muYoğurt+bebe bisküvisi+meyvelerden elma armut ne varsa yarısı
Avokado+muz+yoğurt ( buna yumurta sarısı ekliyordum alerjisi çıktı )
Bebek irmiği+meyve (buna pekmez de ekleyeceğim henüz vermedim)
Ben de yavaştan kahvaltıya geçeceğim çok teşekkürlerAvokado yoğurt yumurta bebe bisküvi karışım
meyve irmik yoğurt
Yada pankek yapıyorum :)
Labne veriyorum ben doktorumuz verebilirsiniz dedi Bir çay kaşığı kadarKızlar tuzsuz peynir bulamıyorum suda bekletsek oluyor mu? Siz hangi peynirleri nasıl veriyorsunuz?
E bebekte hipp bebe bisküvisi aldim bir tane ondan bir dilim elma armut veya muz bunlardan biri zaten ancak yiyebiliyor daha 7.aydan sonra pekmez ekliycemKizlar kahvaltıyı nasıl yapıyorsunuz neler veriyorsunuz
Ay birde yumurta sarısı vardıE bebekte hipp bebe bisküvisi aldim bir tane ondan bir dilim elma armut veya muz bunlardan biri zaten ancak yiyebiliyor daha 7.aydan sonra pekmez ekliycem
Hiç iyi değil içeriği ben organik aldım ya da tariflere bak evde kendinde yapabilirsinÇok teşekkürler, bebe bisküvisi cici bebe oluyor mu
Benimki hiç sevmiyor ya zorla tutuyorumBenşm bebek mama sandalyesinde tavşan gibi zıplıyor ya kuzular var mi sizde