2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben işten gelince emzirdigimde kızım çok kusuyor. Çok süt birikiyor o yüzden mi yoksa 5 saate yakın emzirmemis oluyorum omu sorun oluyor anlamıyorum
İkisi de bence 5 saatte süt birikiyor ve kızın memeyi boşalttığı için fazla geliyor öyle kusuyor

Bu arada bakıcı alıştı mı yoksa değişti mi, nasıl gidiyor iş hayatı? Ve ek gıdaya başladınız mı nasıl yapıyorsunuz? Bende en iyi ihtimalle bayramdan sonra başlayacağım annem gelecek

Hamak aldım eski bir dosta geri döndük bakıcı sallayarak uyutuyor 2 saat bazen daha fazla uyuyor ben zaten 4 saat çalışıyorum. İlk iki hafta durmuyordu artık alıştı ablayı görünce gülüyor. Benim 30 Nisan son zaten 2 Mayıs'ta ayrılıyorum. Abla 3 saat süt iznine düşmek istemiyor banada çok olası gelmiyor. Tadımlara başladım ben avokado ve havucu sevdi. Patates ve muzdan nefret etti kendim gitmeden veriyorum günde bir ek gıdanın asıl kısmında ben yanında olacağım o yüzden şu an iyi gidiyor çok şükür

İyi çok sevindim alışmasına

bizimkide hiç sevmedi havucu ya avokadoyu muzdan çok sevdi , favori yiyecekleri kabak ve avokado oldu yeşil seviyor çocuum

Ya kızlar benimki 6 aylık . Ek gıda sürecindeyiz tabi ben ara Ara ara öğünde veriyorum mama da yapıyorum fln ama sütüm yetmiyor herhalde geceler sık sık uyanıyor yada alışkanlık bilmiyorum
Siz akşam yatırırken nasıl besliyorsunuz ? Mama yada sadece anne sütü mü ?
Benim ki gece 01:30 kalkıyor kaçta yatarsa yatsın

Günde iki öğün mama alıyor 120 CC seklinde toplam 240 ek gıda öğlen gibi tadımlık veriyorum. Kalanı anne sütü son mamayı akşam 21 gibi alıyor gece uykusuna geç geçiyor 22.30 gibi sonra 4 gibi uyanıp emiyor sabah 8.30 gibi ablasının sesine tekrar kalkıyor. Servise bindirince birlikte tekrar yatıyoruz 11 e kadar 14 gibi mama alıyor bakıcı uyutuyor ben işten gidince tekrar emziriyorum düzen böyle bizim olmayan düzen ama idare ediyoruz:))

Bende şuan tadım şeklinde veriyorum anne sütüyle devam ediyor beslenme ama 2 haftadr her saat başı uyanıyo ya bitmiş durumdayım
Gece iyice falana kadr yapıyodu böyle ama en azndan 11 den sonra fln 2 saatte bir uyanırdı şimdi alarm gibi her saat başı bende artık süt doyurmuyo çabuk acıkıyomu diyorum emzirsemde yine uyanıyo 1 saat sonra
Alışkanlık oldu sanırım her uyandığında emzirmiyorum birkça haftadır 3 4 saatte bir emziriyorum sadece ama uyanmayı çözemedim atak dönemi bi yandanda bu yüzdenmi bu kdr etkilermi bilmiyorum geçicidir inş

Selam herkese. Bugün sağlık ocağında aşılarımız olacaktı ama aşılar toplatıldı geldiğinde haber vereceğiz diyip geri gönderdiler bizi. Ne oldu acaba da toplatıldı, aşı güvenliğini sorgulattılar sabah sabah

Aaa bizi de 20 sinde cagirmisti iyiki yazmissiniz gitmeden bir arayayım bosuna gitmeyelim

nEeeee

Neden toplatilmis acaba icime kurt dustu simdi siz hangi sehirdeydiniz? Belki sadece o asm ye ozgu birseydir

Benim bebeğim bir haftadır geceleri uyandığında çok sesli agliyor gündüz aydınlık kalktığında elleriyle oynuyor bakiniyor ama gece karanlık diye korkuyor mu acaba sadece sokak lambası vuruyor yatağına evde ekstra bir ışık yapsam uyumuyor Allah'tan hemen kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…