İkisi de benceBen işten gelince emzirdigimde kızım çok kusuyor. Çok süt birikiyor o yüzden mi yoksa 5 saate yakın emzirmemis oluyorum omu sorun oluyor anlamıyorum
Hamak aldım eski bir dosta geri döndükİkisi de bence5 saatte süt birikiyor ve kızın memeyi boşalttığı için fazla geliyor öyle kusuyor
Bu arada bakıcı alıştı mı yoksa değişti mi, nasıl gidiyor iş hayatı? Ve ek gıdaya başladınız mı nasıl yapıyorsunuz? Bende en iyi ihtimalle bayramdan sonra başlayacağım annem gelecek
Pamuklu programında yıkıyorum ama süreyi 1 saat yapıyorum 40 dereceKızlar bebelerin çamaşırlarını hangi programda yıkıyorsunuz
İyi çok sevindim alışmasınaHamak aldım eski bir dosta geri döndükbakıcı sallayarak uyutuyor 2 saat bazen daha fazla uyuyor ben zaten 4 saat çalışıyorum. İlk iki hafta durmuyordu artık alıştı ablayı görünce gülüyor. Benim 30 Nisan son zaten 2 Mayıs'ta ayrılıyorum. Abla 3 saat süt iznine düşmek istemiyor banada çok olası gelmiyor. Tadımlara başladım ben avokado ve havucu sevdi. Patates ve muzdan nefret etti kendim gitmeden veriyorum günde bir ek gıdanın asıl kısmında ben yanında olacağım o yüzden şu an iyi gidiyor çok şükür
Bizim de birkaç gündür uyandığında az çiş yapmış oluyor bende endişelendim takip edeceğizGünaydın kızlar, ya simayın bezi geceden beri takılı 10 saat olmuştur..ama çok az çiş var. Dolu olurdu hepmavilik az
Yaa deneyeceğim . 8 saat +1 saat daha yapayımBen ona çözüm buldum ya önden sütü hafif ısıtacaksın ya da 8 saatte yapıyorsa 1 saat fazladan yine çalıştıracaksın o zaman tam tutuyor
Günde iki öğün mama alıyor 120 CC seklinde toplam 240 ek gıda öğlen gibi tadımlık veriyorum. Kalanı anne sütü son mamayı akşam 21 gibi alıyor gece uykusuna geç geçiyor 22.30 gibi sonra 4 gibi uyanıp emiyor sabah 8.30 gibi ablasının sesine tekrar kalkıyor. Servise bindirince birlikte tekrar yatıyoruz 11 e kadarYa kızlar benimki 6 aylık . Ek gıda sürecindeyiz tabi ben ara Ara ara öğünde veriyorum mama da yapıyorum fln ama sütüm yetmiyor herhalde geceler sık sık uyanıyor yada alışkanlık bilmiyorum
Siz akşam yatırırken nasıl besliyorsunuz ? Mama yada sadece anne sütü mü ?
Benim ki gece 01:30 kalkıyor kaçta yatarsa yatsın
Ya kızlar benimki 6 aylık . Ek gıda sürecindeyiz tabi ben ara Ara ara öğünde veriyorum mama da yapıyorum fln ama sütüm yetmiyor herhalde geceler sık sık uyanıyor yada alışkanlık bilmiyorum
Siz akşam yatırırken nasıl besliyorsunuz ? Mama yada sadece anne sütü mü ?
Benim ki gece 01:30 kalkıyor kaçta yatarsa yatsın
Aaa bizi de 20 sinde cagirmisti iyiki yazmissiniz gitmeden bir arayayım bosuna gitmeyelimSelam herkese. Bugün sağlık ocağında aşılarımız olacaktı ama aşılar toplatıldı geldiğinde haber vereceğiz diyip geri gönderdiler bizi. Ne oldu acaba da toplatıldı, aşı güvenliğini sorgulattılar sabah sabah
nEeeeeSelam herkese. Bugün sağlık ocağında aşılarımız olacaktı ama aşılar toplatıldı geldiğinde haber vereceğiz diyip geri gönderdiler bizi. Ne oldu acaba da toplatıldı, aşı güvenliğini sorgulattılar sabah sabah
Aynen ben de bundan sonra sorarak gideceğim. Ama içime de kurt düştü yani sonuçta toplatılmadan önce o aşıları yaptıkları bebekler olmuşturAaa bizi de 20 sinde cagirmisti iyiki yazmissiniz gitmeden bir arayayım bosuna gitmeyelim
Ben cookplus aldım normalde asla yoğurt yapamazdım bunla taş gibi oluyorYoğurt makinesi alıp memnun kalan oldumu acaba
Neden toplatilmis acaba icime kurt dustu simdiSelam herkese. Bugün sağlık ocağında aşılarımız olacaktı ama aşılar toplatıldı geldiğinde haber vereceğiz diyip geri gönderdiler bizi. Ne oldu acaba da toplatıldı, aşı güvenliğini sorgulattılar sabah sabah
Evet doğru inşallah bir şey olmaz tanıdık tanımadık kimsenin bebeğine bir şey olmasınAynen ben de bundan sonra sorarak gideceğim. Ama içime de kurt düştü yani sonuçta toplatılmadan önce o aşıları yaptıkları bebekler olmuştur
Hangi şehirde siniz pekiAynen ben de bundan sonra sorarak gideceğim. Ama içime de kurt düştü yani sonuçta toplatılmadan önce o aşıları yaptıkları bebekler olmuştur
Bende çok şaşkınım şuannEeeee