2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Günaydın kızlar, ya simayın bezi geceden beri takılı 10 saat olmuştur..ama çok az çiş var. Dolu olurdu hep mavilik az

Günaydın kızlar, ya simayın bezi geceden beri takılı 10 saat olmuştur..ama çok az çiş var. Dolu olurdu hep mavilik az
Sonrasında artar belki? Bizimde bazen öyle oluyor derin uyuduklarında çiş yapmıyorlarmış

Bizimde sabahki bezinde ıslanmadık yer kalmamıştı resmen her zamanki gibi emzirip mamasını verip uyutmuştum bi sabah 4 te bi de 6 da emzirdim, iftardan sonra süt patlaması mı yaşadım ne dolu doluydu bezi şok oldum

Sabah 4 e kadar uyanmadı mı

Ben işten gelince emzirdigimde kızım çok kusuyor. Çok süt birikiyor o yüzden mi yoksa 5 saate yakın emzirmemis oluyorum omu sorun oluyor anlamıyorum

Sabah 4 e kadar uyanmadı mı
Uyandı canım uyanmaz mı hiç bende onunla birlikte içerde kanepede uyumuştum 12 ye kadar 2 3 defa kalktı pış pışlayıp uyuttum tekrar sonra 1 gibi yatağımıza geçtik 4 te uyandı , her zaman böyle olmuyor saat başı uyandığı oluyor ama şu bi gerçek uyku uykuyu doğurur derler ya gündüz iyi uyursa gece de iyi uyuyor benimki biri bozulsa diğeri de bozuluyor 1 2 gündür gündüz iyi uyuyor, tabi önceki geceler berbattı uykuları

Ben memnunum valla güzel oluyor . Sadece hafif sulu kalıyor ona çözüm bulamadım sütün ayarını tam yapamıyorum sanırım
Ben ona çözüm buldum ya önden sütü hafif ısıtacaksın ya da 8 saatte yapıyorsa 1 saat fazladan yine çalıştıracaksın o zaman tam tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…