Ya evet olmuştuk ben nerde olduğumu hatırlamıyorum ama napicanKızlar hamileyken Tetanoz aşısı olmuştuk ya onun 3. Dozunu oldum ben bugün.. unutmazsam 5e kadar olcam ki ömür boyu korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet olmuştuk ben nerde olduğumu hatırlamıyorum ama napicanKızlar hamileyken Tetanoz aşısı olmuştuk ya onun 3. Dozunu oldum ben bugün.. unutmazsam 5e kadar olcam ki ömür boyu korusun
Bizdede kimse birşey demedi 6.aydayiz kendi kendime götürmelimiyim ASM de fln mi deniyor kiBu arada bana 3 ay kontrolünde, 6 aylıkken de muayene edilecek göz kasları gelişince dendi.
Kardeşim de uyarmıştı.
Size nasıl demediler ya
Ben de tuttum oruç şükür ya çok daraltmadıDışarı çıkmak durumda kaldım zaten Alparslan sabahın köründe uyanıyor uyku muyku hal getire oruçta derken yorucu geçti ama iyiydi yine çok şükür
Asm de olmuştukYa evet olmuştuk ben nerde olduğumu hatırlamıyorum ama napican
Aile hekimleri yapıyor canım..Ya evet olmuştuk ben nerde olduğumu hatırlamıyorum ama napican
Sonrasında artar belki? Bizimde bazen öyle oluyor derin uyuduklarında çiş yapmıyorlarmışGünaydın kızlar, ya simayın bezi geceden beri takılı 10 saat olmuştur..ama çok az çiş var. Dolu olurdu hep mavilik az
Alerji programında yıkıyorum ben, iki kızımı birleştiriyorum ama çamaşır fazla oluyorKızlar bebelerin çamaşırlarını hangi programda yıkıyorsunuz
3 saat sürüyor benimkinde çamaşır kalır mı öyle yaaAlerji programında yıkıyorum ben, iki kızımı birleştiriyorum ama çamaşır fazla oluyor
Valla ben çok memnunum normal yoğurt denemedim açıkçası beceremem diye direk makineyi aldım ilk 2 si deneme yanılma oldu ama sonunda güzel yoğun yoğurdu tutturdumYoğurt makinesi alıp memnun kalan oldumu acaba
Sabah 4 e kadar uyanmadı mıSonrasında artar belki? Bizimde bazen öyle oluyor derin uyuduklarında çiş yapmıyorlarmış
Bizimde sabahki bezinde ıslanmadık yer kalmamıştı resmen her zamanki gibi emzirip mamasını verip uyutmuştum bi sabah 4 te bi de 6 da emzirdim, iftardan sonra süt patlaması mı yaşadım ne dolu doluydu bezi şok oldum
Ben memnunum valla güzel oluyor . Sadece hafif sulu kalıyor ona çözüm bulamadım sütün ayarını tam yapamıyorum sanırımYoğurt makinesi alıp memnun kalan oldumu acaba
Normal programda yıkıyorum canım . Aslında baby ayarı var ama 2,5 saat bence gerek yok ya kendi deterjanları var zaten 1 saatlik programa atıyorumKızlar bebelerin çamaşırlarını hangi programda yıkıyorsunuz
Hangi marka aldın canımValla ben çok memnunum normal yoğurt denemedim açıkçası beceremem diye direk makineyi aldım ilk 2 si deneme yanılma oldu ama sonunda güzel yoğun yoğurdu tutturdum
Ben işten gelince emzirdigimde kızım çok kusuyor. Çok süt birikiyor o yüzden mi yoksa 5 saate yakın emzirmemis oluyorum omu sorun oluyor anlamıyorumSonrasında artar belki? Bizimde bazen öyle oluyor derin uyuduklarında çiş yapmıyorlarmış
Bizimde sabahki bezinde ıslanmadık yer kalmamıştı resmen her zamanki gibi emzirip mamasını verip uyutmuştum bi sabah 4 te bi de 6 da emzirdim, iftardan sonra süt patlaması mı yaşadım ne dolu doluydu bezi şok oldum
Uyandı canım uyanmaz mı hiç bende onunla birlikte içerde kanepede uyumuştum 12 ye kadar 2 3 defa kalktı pış pışlayıp uyuttum tekrar sonra 1 gibi yatağımıza geçtik 4 te uyandı , her zaman böyle olmuyor saat başı uyandığı oluyor ama şu bi gerçek uyku uykuyu doğurur derler ya gündüz iyi uyursa gece de iyi uyuyor benimki biri bozulsa diğeri de bozuluyor 1 2 gündür gündüz iyi uyuyor, tabi önceki geceler berbattı uykularıSabah 4 e kadar uyanmadı mı
Ben ona çözüm buldum ya önden sütü hafif ısıtacaksın ya da 8 saatte yapıyorsa 1 saat fazladan yine çalıştıracaksın o zaman tam tutuyorBen memnunum valla güzel oluyor . Sadece hafif sulu kalıyor ona çözüm bulamadım sütün ayarını tam yapamıyorum sanırım
Bu canımHangi marka aldın canım