• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Günaydın kızlar, ya simayın bezi geceden beri takılı 10 saat olmuştur..ama çok az çiş var. Dolu olurdu hep :( mavilik az

Günaydın kızlar, ya simayın bezi geceden beri takılı 10 saat olmuştur..ama çok az çiş var. Dolu olurdu hep :KK43: mavilik az
Sonrasında artar belki? Bizimde bazen öyle oluyor derin uyuduklarında çiş yapmıyorlarmış

Bizimde sabahki bezinde ıslanmadık yer kalmamıştı resmen her zamanki gibi emzirip mamasını verip uyutmuştum bi sabah 4 te bi de 6 da emzirdim, iftardan sonra süt patlaması mı yaşadım ne 😅 dolu doluydu bezi şok oldum

Kızlar bebelerin çamaşırlarını hangi programda yıkıyorsunuz 🤔

Sonrasında artar belki? Bizimde bazen öyle oluyor derin uyuduklarında çiş yapmıyorlarmış

Bizimde sabahki bezinde ıslanmadık yer kalmamıştı resmen her zamanki gibi emzirip mamasını verip uyutmuştum bi sabah 4 te bi de 6 da emzirdim, iftardan sonra süt patlaması mı yaşadım ne 😅 dolu doluydu bezi şok oldum
Sabah 4 e kadar uyanmadı mı 😏

Ben işten gelince emzirdigimde kızım çok kusuyor. Çok süt birikiyor o yüzden mi yoksa 5 saate yakın emzirmemis oluyorum omu sorun oluyor anlamıyorum

Sabah 4 e kadar uyanmadı mı 😏
Uyandı canım uyanmaz mı hiç 😅 bende onunla birlikte içerde kanepede uyumuştum 12 ye kadar 2 3 defa kalktı pış pışlayıp uyuttum tekrar sonra 1 gibi yatağımıza geçtik 4 te uyandı , her zaman böyle olmuyor saat başı uyandığı oluyor ama şu bi gerçek uyku uykuyu doğurur derler ya gündüz iyi uyursa gece de iyi uyuyor benimki biri bozulsa diğeri de bozuluyor 1 2 gündür gündüz iyi uyuyor, tabi önceki geceler berbattı uykuları

Ben memnunum valla güzel oluyor . Sadece hafif sulu kalıyor ona çözüm bulamadım sütün ayarını tam yapamıyorum sanırım
Ben ona çözüm buldum ya önden sütü hafif ısıtacaksın ya da 8 saatte yapıyorsa 1 saat fazladan yine çalıştıracaksın o zaman tam tutuyor

Back