2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Mycey in kaşıklarından aldım silikon 1 tane var . Eline veriyorum diş kaşıyor
Bir tecrübem yok oioi konusunda yardımcı olamayacağım
Ama karbonatlı su işe yarabilir belki kaynatabilirsinşz de o da işe yarar
Biz seyahat sık sık yaptığımız için bol kaşık aldım kavanoz ve kapaklı kase aldım başka bir şey almadım .
Oioi nin sadece delikli el süzgecini aldım o kadar ..

Bir de söylemeyi unutmuşum 3 gözlü sandalye yapışan tabaklardan aldım ama o da oioi değil kaynattıktan sonra balkona koyun hava da alır belki kokusunu ..

Mama kavanozlarından bende aldım. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

Neden toplatilmis acaba icime kurt dustu simdi siz hangi sehirdeydiniz? Belki sadece o asm ye ozgu birseydir

Hangi şehirde siniz peki
İzmirdeyim.

Bir de söylemeyi unutmuşum 3 gözlü sandalye yapışan tabaklardan aldım ama o da oioi değil kaynattıktan sonra balkona koyun hava da alır belki kokusunu ..
Yok oioi kullanma kılavuzunda kaynatma önerilmiyor.

Bende gece uyumadan mama veriyorum ama hiç öyle uzun uyumuyor gece 12de zor uyuyor birde saat başı uyannıyor öyle akşam yatır sabah uyansın nasıl oluyor anlamadım

Kızlar ek gıdaya başladık bizde önce sebze ri önerdi doktorumuz patates sevmedi oğlum yoğurt seviyor birde tarhana çorbası verdim fena değildi ama mama içmeden uyumuyor bir türlü doymuş gibi duruyor yinede istiyor mamayı nezamana kadar kullanicaz acaba

Çok geçmiş olsun. Biz de Mart ayında yaptıracağız 6. Ayda, şimdiden stresi sardı.

Pırasayı nasıl pişiriyorsunuz?
Çok teşekkürler aslında o İlk Bi kaç gün stresliydi şükür atlattık darısı size olsun baya olmuş siz yazalı oldu mu yoksa,

Yaa ne diyosun bizde geçen hafta cuma günü yaptırdık 6.ay aşılarını 9. Ay da gel kkk aşısı var dedi sağlık bakanlığı kampanya aşısı koydu 9.aya dedi pek kafama yatmadı zaten12. Ayda olacaklar mecburen. Bilmiyorum kafam karıştı büyük olasılıkla yaptırmicam 9.ay da olanı sizler ne düşünüyorsunuz kızlar

Ben kendim cici bebe yapıyorum canım ondan az az veriyorum geçen gün hipp tahıllı mama verdim az yumurta sarısı ve labne kattım severek yedi ama akşama kadar kustu çok korktum yumurtayı vermiştim daha önce galiba o tahıllı mama dokundu ya da Bi anda çok yedi ya da üşüttü bilemiyorum ama şuan korkarak az az yedşyorum

Bizedeh hipy cici bebe önerdi ama her yer de yok evde nasıl yapıyorsun cnm bisküvi yi

İzmirdeyim.

Yok oioi kullanma kılavuzunda kaynatma önerilmiyor.
Aaa kaynatılmıyor mu bilmiyordum iyi de genelde emzik biberon ek gıda malzemeleri kaynatmalısın bana göre su da ben hepsini öyle yaptım içine karbonatta attım sıcak suyun hatta ..

Bende gece uyumadan mama veriyorum ama hiç öyle uzun uyumuyor gece 12de zor uyuyor birde saat başı uyannıyor öyle akşam yatır sabah uyansın nasıl oluyor anlamadım
Bende de aynı cidden anlamıyorum videoyu görünce dedim ben beceremiyorum herhlde

@Purple91pırasayı sormuşsun canım .
Ben diğer sebzeler gibi haşlıyorum çatalla eziyorum iyice değişik bir şey yapmıyorum

Bende de aynı cidden anlamıyorum videoyu görünce dedim ben beceremiyorum herhlde
Bak mesela emzik kullanıyormuş uykularını uzatırken bende emzik ve ayakta sallayarak uyutuyorum ama uykusu bölündüğünde tekrar uyuması için asla ve asla emzik kabul etmiyor sallanmak istemiyor ille de meme alacak özellikle de gece, gündüz yine pış pışlasam uyuyor ama gece memesiz durmuyor her bebek bir değil işte kimi cidden uykuyu sevmiyor, benimkinde gürültüyü minimuma indireceksin etrafta hiiç kimse olmayacak öyle güzel uyuyor

Uyku saati gelince ayağıma aldığımda biliyor uyuyacağını ben hemen yan çevirir poposuna vurup pışpışlayıp uyutuyorum, şimdi biliuor mesela direk kendini yan çeviriyor ama en nihayetinde destekli uyuyor

Kızlar günaydın. Siz dördüncü ay atağını atlattınız diye size sormak istedim. Bebeğim 4 ay 9 günlük bu zamana kadar bir sıkıntı yoktu. Son iki gündür sanırım uyku gerilemesi yaşıyoruz belirtiler onu işaret ediyor. Bu uyku gerilemesi sizlerde ne kadar sürdü, neler yaptınız?

Yoğurt yapma makinesi bende aldım. Yalnızca bir kez denedim. Sen nasıl yapıyorsun yoğurdu?
Bim den altın süt alıyorum pastörize süt yani kaynatmıyorum ılıtıyorum sonra activa yoğurtla mayalıyorum şişelere koyup ayarlıyorum 8 saat +1 saat daha koyıyorum iyi oluyor .

4.ay uyku gerilemesi ayı ve bit çok alışkanlık kazandığı ay yani sen bu ayda ne yaoarsan ona alışacak . Bizde 20 gün sürdü ger saat başı kalkmaktan feleğim şaşmıştı ama geçiyor o ay uyku eğitimi de verebilirsin yani uyku dğznlemesi yapabilirsin zor oluyor ama alışıyorlar dünyayı fark ettikleri için .
Her saat başı uyandığı için her uyandığında emzirmedim eğer mızmızlanıyorsa yanına gitmedim bekledim biraz ama ağlıyorsa yanına gidip beşiğinde poposuna vurarak pışpışladım . Emme saatlerini ben ayarladım yani .. yani mutlaka destekli uyuyorlar sık sık kalkıyorsun benimki 6 aylık hala 2 saatte bir kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…