Mycey in kaşıklarından aldım silikon 1 tane var . Eline veriyorum diş kaşıyorDaha uygun markaların silikon kasıklarınıda aldım mesela, oioi'den daha iyi geldi. Önlük de aynı şekilde.
Ama kocam bayılır pahalı markalar almaya. Bakalım inşallah kokusu gider. Limon ile ovup 20 dk bekletip sonra yıkayıp gece karbonatlı suda bekletin demişler talimatında. Deneyeceğim müsait zamanda. Boş yere uğraş işte.
Bir de söylemeyi unutmuşum 3 gözlü sandalye yapışan tabaklardan aldım ama o da oioi değilDaha uygun markaların silikon kasıklarınıda aldım mesela, oioi'den daha iyi geldi. Önlük de aynı şekilde.
Ama kocam bayılır pahalı markalar almaya. Bakalım inşallah kokusu gider. Limon ile ovup 20 dk bekletip sonra yıkayıp gece karbonatlı suda bekletin demişler talimatında. Deneyeceğim müsait zamanda. Boş yere uğraş işte.
Mama kavanozlarından bende aldım. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Mycey in kaşıklarından aldım silikon 1 tane var . Eline veriyorum diş kaşıyor
Bir tecrübem yok oioi konusunda yardımcı olamayacağım
Ama karbonatlı su işe yarabilir belki kaynatabilirsinşz de o da işe yarar
Biz seyahat sık sık yaptığımız için bol kaşık aldım kavanoz ve kapaklı kase aldım başka bir şey almadım .
Oioi nin sadece delikli el süzgecini aldım o kadar ..
Neden toplatilmis acaba icime kurt dustu simdisiz hangi sehirdeydiniz? Belki sadece o asm ye ozgu birseydir
İzmirdeyim.Hangi şehirde siniz peki
Yok oioi kullanma kılavuzunda kaynatma önerilmiyor.Bir de söylemeyi unutmuşum 3 gözlü sandalye yapışan tabaklardan aldım ama o da oioi değilkaynattıktan sonra balkona koyun hava da alır belki kokusunu ..
Bende gece uyumadan mama veriyorum ama hiç öyle uzun uyumuyor gece 12de zor uyuyor birde saat başı uyannıyor öyle akşam yatır sabah uyansın nasıl oluyor anlamadımAnne sütü veriyorsun uyuyor mu peki 3-4 saat . Bende sadece akşamları yatarken veriyorum ama değişen bir şey olmuyor uzun uyumuyor yani yine aynı kalkıyor sık sık . Benimki de kaçta uyursa uyusun 35-40 dk sonra uyanıyor uykuya döndürmek zorunda kalkıyorum . Ben akşamları yatarken veriyorum sadece mama yiyip gazını çıkarıp yatıyoruz uzun uyusun diye ama işe de yaramıyor neden ısrarla devam ediyoruz bilmiyorumUmut dünyası işte
Gerçi benim mama hala 0-6 ay maması 6-12 ye geçmedik az kaldı bitsin diye bakıyorum . Cidden bazı bebekler 4 saat falan uyuyormuş cidden imreniyorum
Mdamla diye birini takip ediyorum Instagram da eğitim aldı yeni bebeğine akşam 8 den sabah 7:30 ya hiç uyanmamış demekki uyuyabiliyorlar
Çok teşekkürler aslında o İlk Bi kaç gün stresliydi şükür atlattık darısı size olsun baya olmuş siz yazalı oldu mu yoksa,Çok geçmiş olsun. Biz de Mart ayında yaptıracağız 6. Ayda, şimdiden stresi sardı.
Pırasayı nasıl pişiriyorsunuz?
Yaa ne diyosunSelam herkese. Bugün sağlık ocağında aşılarımız olacaktı ama aşılar toplatıldı geldiğinde haber vereceğiz diyip geri gönderdiler bizi. Ne oldu acaba da toplatıldı, aşı güvenliğini sorgulattılar sabah sabah
Ben kendim cici bebe yapıyorum canım ondan az az veriyorum geçen gün hipp tahıllı mama verdim az yumurta sarısı ve labne kattım severek yedi ama akşama kadar kustu çok korktum yumurtayı vermiştim daha önce galiba o tahıllı mama dokundu ya da Bi anda çok yedi ya da üşüttü bilemiyorum ama şuan korkarak az az yedşyorumKızlar ek gıdaya başladık bizde önce sebze ri önerdi doktorumuz patates sevmedi oğlum yoğurt seviyor birde tarhana çorbası verdim fena değildi ama mama içmeden uyumuyor bir türlü doymuş gibi duruyor yinede istiyor mamayı nezamana kadar kullanicaz acaba
Bizedeh hipy cici bebe önerdi ama her yer de yok evde nasıl yapıyorsun cnm bisküvi yiBen kendim cici bebe yapıyorum canım ondan az az veriyorum geçen gün hipp tahıllı mama verdim az yumurta sarısı ve labne kattım severek yedi ama akşama kadar kustu çok korktum yumurtayı vermiştim daha önce galiba o tahıllı mama dokundu ya da Bi anda çok yedi ya da üşüttü bilemiyorum ama şuan korkarak az az yedşyorum
Kullanışlı baya yoğurt yapma konusunda mama konusunda dışarı çıkarken koyuyorum içine oh misMama kavanozlarından bende aldım. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Aaa kaynatılmıyor mu bilmiyordumİzmirdeyim.
Yok oioi kullanma kılavuzunda kaynatma önerilmiyor.
Bende de aynı cidden anlamıyorumBende gece uyumadan mama veriyorum ama hiç öyle uzun uyumuyor gece 12de zor uyuyor birde saat başı uyannıyor öyle akşam yatır sabah uyansın nasıl oluyor anlamadım
Bak mesela emzik kullanıyormuş uykularını uzatırken bende emzik ve ayakta sallayarak uyutuyorum ama uykusu bölündüğünde tekrar uyuması için asla ve asla emzik kabul etmiyor sallanmak istemiyor ille de meme alacak özellikle de gece, gündüz yine pış pışlasam uyuyor ama gece memesiz durmuyor her bebek bir değil işte kimi cidden uykuyu sevmiyor, benimkinde gürültüyü minimuma indireceksin etrafta hiiç kimse olmayacak öyle güzel uyuyorBende de aynı cidden anlamıyorumvideoyu görünce dedim ben beceremiyorum herhlde
Kullanışlı baya yoğurt yapma konusunda mama konusunda dışarı çıkarken koyuyorum içine oh misyoğurt makinesine de sığıyor
Bim den altın süt alıyorum pastörize süt yani kaynatmıyorum ılıtıyorum sonra activa yoğurtla mayalıyorum şişelere koyup ayarlıyorum 8 saat +1 saat daha koyıyorum iyi oluyor .Yoğurt yapma makinesi bende aldım. Yalnızca bir kez denedim. Sen nasıl yapıyorsun yoğurdu?
Bim den altın süt alıyorum pastörize süt yani kaynatmıyorum ılıtıyorum sonra activa yoğurtla mayalıyorum şişelere koyup ayarlıyorum 8 saat +1 saat daha koyıyorum iyi oluyor .
4.ay uyku gerilemesi ayı ve bit çok alışkanlık kazandığı ay yani sen bu ayda ne yaoarsan ona alışacak . Bizde 20 gün sürdü ger saat başı kalkmaktan feleğim şaşmıştı ama geçiyor o ay uyku eğitimi de verebilirsin yani uyku dğznlemesi yapabilirsin zor oluyor ama alışıyorlar dünyayı fark ettikleri için .Kızlar günaydın. Siz dördüncü ay atağını atlattınız diye size sormak istedim. Bebeğim 4 ay 9 günlük bu zamana kadar bir sıkıntı yoktu. Son iki gündür sanırım uyku gerilemesi yaşıyoruz belirtiler onu işaret ediyor. Bu uyku gerilemesi sizlerde ne kadar sürdü, neler yaptınız?