Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22:30 dan 4 e kadar nasıl uyuyor ya . Bizimde düzenimiz yok ben hem mama veriyorum beni de emmek istiyor emiyo ama yine kalkıyor 4 te emzirdim al yine kalktı 06:30 . Valla cidden yoruldum artıkGünde iki öğün mama alıyor 120 CC seklinde toplam 240 ek gıda öğlen gibi tadımlık veriyorum. Kalanı anne sütü son mamayı akşam 21 gibi alıyor gece uykusuna geç geçiyor 22.30 gibi sonra 4 gibi uyanıp emiyor sabah 8.30 gibi ablasının sesine tekrar kalkıyor. Servise bindirince birlikte tekrar yatıyoruz 11 e kadar 14 gibi mama alıyor bakıcı uyutuyor ben işten gidince tekrar emziriyorum düzen böyle bizim olmayan düzen ama idare ediyoruz:))
bende aldim, kullanma talimatina gore limon ve karbonatla yikadim hic koku yokArkadaşlar, Oioi markasının mama setini aldım. Ancak silikon kokusunu yıkamama rağmen götüremedim. Ağır bir silikon kokusu var. Bu koku nasıl gidecek? Hiç içime sinmedi
Canım ben sadece anne sütü veriyorum Akşamları mama falan vermiyorum ama şöyle Simay da uyuduktan sonra bir 40 dakika sonra falan Garanti'de uyanıyor tekrar bir uyutmaya döndürmek zorunda kalıyorum. Ama mama verebilirsin yani bazıları mama yapıyorlar Hatta benim Doktorum da vermek istersen verebilirsin Ama sinemanın kilosu falan iyi dedi biraz kilo da aldırır Çünkü yiyip yattığı için Yatmadan bir iki saat önce ver dedim mamayı içine kaşık maması falan koyabilirsin dedi muhallebi yapabilirsin. Bazıları bebek iyi uyusun diye bunu yapıyorlarmış ama ben kilolu olsun istemiyorum şu anda da Kilosu iyi o yüzden yapmayacağımYa kızlar benimki 6 aylık . Ek gıda sürecindeyiz tabi ben ara Ara ara öğünde veriyorum mama da yapıyorum fln ama sütüm yetmiyor herhalde geceler sık sık uyanıyor yada alışkanlık bilmiyorum
Siz akşam yatırırken nasıl besliyorsunuz ? Mama yada sadece anne sütü mü ?
Benim ki gece 01:30 kalkıyor kaçta yatarsa yatsın
Bende de var ama hiç kokmamıştı ama Instagram'da videoları var böyle karbonatla mı öyle bir şeyle siliyorlar kokusu için hatta Ara ara bebekler yemediği zaman öyle yapın diyorlar ben hiç yapmadım ama aklıma getirdim bir yapayım En azından arada bir temizlensinArkadaşlar, Oioi markasının mama setini aldım. Ancak silikon kokusunu yıkamama rağmen götüremedim. Ağır bir silikon kokusu var. Bu koku nasıl gidecek? Hiç içime sinmedi
Henüz kullanmadım bende. Paketinden çıkarttığım gibi yoğun koku vardı. Yıkadım yıkadım gitmedi. İnternette baktım, bir sürü şikayet var bu konuda, üzüldüm. O kadar para veriyoruz bir de. Umarım gider.Bende de var ama hiç kokmamıştı ama Instagram'da videoları var böyle karbonatla mı öyle bir şeyle siliyorlar kokusu için hatta Ara ara bebekler yemediği zaman öyle yapın diyorlar ben hiç yapmadım ama aklıma getirdim bir yapayım En azından arada bir temizlensin
Bizde de yoktu koku ama şimdiki aklım olsa almazdım bu seti bence gereksizHenüz kullanmadım bende. Paketinden çıkarttığım gibi yoğun koku vardı. Yıkadım yıkadım gitmedi. İnternette baktım, bir sürü şikayet var bu konuda, üzüldüm. O kadar para veriyoruz bir de. Umarım gider.
Anne sütü veriyorsun uyuyor mu peki 3-4 saat . Bende sadece akşamları yatarken veriyorum ama değişen bir şey olmuyor uzun uyumuyor yani yine aynı kalkıyor sık sık . Benimki de kaçta uyursa uyusun 35-40 dk sonra uyanıyor uykuya döndürmek zorunda kalkıyorum . Ben akşamları yatarken veriyorum sadece mama yiyip gazını çıkarıp yatıyoruz uzun uyusun diye ama işe de yaramıyor neden ısrarla devam ediyoruz bilmiyorum Umut dünyası işteCanım ben sadece anne sütü veriyorum Akşamları mama falan vermiyorum ama şöyle Simay da uyuduktan sonra bir 40 dakika sonra falan Garanti'de uyanıyor tekrar bir uyutmaya döndürmek zorunda kalıyorum. Ama mama verebilirsin yani bazıları mama yapıyorlar Hatta benim Doktorum da vermek istersen verebilirsin Ama sinemanın kilosu falan iyi dedi biraz kilo da aldırır Çünkü yiyip yattığı için Yatmadan bir iki saat önce ver dedim mamayı içine kaşık maması falan koyabilirsin dedi muhallebi yapabilirsin. Bazıları bebek iyi uyusun diye bunu yapıyorlarmış ama ben kilolu olsun istemiyorum şu anda da Kilosu iyi o yüzden yapmayacağım
Ben bugün tadımda 2. Günüm henüz bir şey olmadı . Bakalım yarını da geçersek yumurta da cepte olacak .. sırada tatlı kabak ve kırmızı kapya biber varYumurta alerjisi olan var mı
Valla canım benim öyle bi tarifim yok Instagram hesaplarından yapıyorum bende çoğu . Ekgıdagunlugumm takip ediyorum vs .Kizlar ek gida icin hazirladiginiz ve bebeginizin sevdigi tarifler neler? Paylasalim birbirimize fikir olsun.
Bu eğitim olayına hiç inanmıyorum nedense, nasıl 11.5 saat uyanmadan uyur ya bebek buAnne sütü veriyorsun uyuyor mu peki 3-4 saat . Bende sadece akşamları yatarken veriyorum ama değişen bir şey olmuyor uzun uyumuyor yani yine aynı kalkıyor sık sık . Benimki de kaçta uyursa uyusun 35-40 dk sonra uyanıyor uykuya döndürmek zorunda kalkıyorum . Ben akşamları yatarken veriyorum sadece mama yiyip gazını çıkarıp yatıyoruz uzun uyusun diye ama işe de yaramıyor neden ısrarla devam ediyoruz bilmiyorum Umut dünyası işte
Gerçi benim mama hala 0-6 ay maması 6-12 ye geçmedik az kaldı bitsin diye bakıyorum . Cidden bazı bebekler 4 saat falan uyuyormuş cidden imreniyorum
Mdamla diye birini takip ediyorum Instagram da eğitim aldı yeni bebeğine akşam 8 den sabah 7:30 ya hiç uyanmamış demekki uyuyabiliyorlar
Valla bilmiyorum bana da garip geliyor amaBu eğitim olayına hiç inanmıyorum nedense, nasıl 11.5 saat uyanmadan uyur ya bebek bu
Bende de durum bu şekilde belki doymuyordur diye mama veriyorum mamayı da bitirmiyor gece de saat başı kalkıyor. Artık isyan da edemiyorum 6 aydır durum böyle alıştımAnne sütü veriyorsun uyuyor mu peki 3-4 saat . Bende sadece akşamları yatarken veriyorum ama değişen bir şey olmuyor uzun uyumuyor yani yine aynı kalkıyor sık sık . Benimki de kaçta uyursa uyusun 35-40 dk sonra uyanıyor uykuya döndürmek zorunda kalkıyorum . Ben akşamları yatarken veriyorum sadece mama yiyip gazını çıkarıp yatıyoruz uzun uyusun diye ama işe de yaramıyor neden ısrarla devam ediyoruz bilmiyorum Umut dünyası işte
Gerçi benim mama hala 0-6 ay maması 6-12 ye geçmedik az kaldı bitsin diye bakıyorum . Cidden bazı bebekler 4 saat falan uyuyormuş cidden imreniyorum
Mdamla diye birini takip ediyorum Instagram da eğitim aldı yeni bebeğine akşam 8 den sabah 7:30 ya hiç uyanmamış demekki uyuyabiliyorlar
Ben setini almadım gereksiz geldi . Sadece süzgecini aldım meyve pürelerini veririm diye . Genel de mycey mi ne ondan aldım e bebekten kaşıkları aldım püre kaşığını aldım ( ilk tadımlardan önce onu eline veriyorum ) bir de çok seyahat ettiğimiz için kapaklı mycey kaselerinden aldım yolculuk için mama koyarım bir de küçük kavanozlardan aldım hem yoğurt mayalamak hem mama koymak için .. bazı şeyler bana fazla gereksiz geliyor sadece almadan önce bu benim işime yarar mı diye bakıyorumArkadaşlar, Oioi markasının mama setini aldım. Ancak silikon kokusunu yıkamama rağmen götüremedim. Ağır bir silikon kokusu var. Bu koku nasıl gidecek? Hiç içime sinmedi
Bizde de yoktu koku ama şimdiki aklım olsa almazdım bu seti bence gereksiz
Ben setini almadım gereksiz geldi . Sadece süzgecini aldım meyve pürelerini veririm diye . Genel de mycey mi ne ondan aldım e bebekten kaşıkları aldım püre kaşığını aldım ( ilk tadımlardan önce onu eline veriyorum ) bir de çok seyahat ettiğimiz için kapaklı mycey kaselerinden aldım yolculuk için mama koyarım bir de küçük kavanozlardan aldım hem yoğurt mayalamak hem mama koymak için .. bazı şeyler bana fazla gereksiz geliyor sadece almadan önce bu benim işime yarar mı diye bakıyorum
Anladım . Neyse önemli olan kullanışlı olması . Hangisi işinize yarıyorsa artık . Ben markadan ziyade aldığım ürünleri söyledim .. sizde o markanın her şeyini değilde işe yarayanları alabilirsiniz . Set işe yarasmz gelmişti bende parça parça almıştımBenim eşimin marka takıntısı var maalesef. Yoksa bende alternatif markalar düşünüyordum.
Bilmiyorum nasıl olacak halimiz . Bugün annem baktı uyumuş bende uyumuşum sızmışım aslında gece uyur inşallahBende de durum bu şekilde belki doymuyordur diye mama veriyorum mamayı da bitirmiyor gece de saat başı kalkıyor. Artık isyan da edemiyorum 6 aydır durum böyle alıştım
Anladım . Neyse önemli olan kullanışlı olması . Hangisi işinize yarıyorsa artık . Ben markadan ziyade aldığım ürünleri söyledim .. sizde o markanın her şeyini değilde işe yarayanları alabilirsiniz . Set işe yarasmz gelmişti bende parça parça almıştım