Bizimki de 2 uyuyor artık.Bi de kızlar 6.5 aylığız gündüz uykularımız pat diye 2 ye düştü, 3 4 saat geçmeden asla uyumuyor, sizlerde durum nasıl?
Bizimde iki biri 40 dk diğeri 10 veya max 20 dkBi de kızlar 6.5 aylığız gündüz uykularımız pat diye 2 ye düştü, 3 4 saat geçmeden asla uyumuyor, sizlerde durum nasıl?
Bu ay böyle oluyormuş demekki, tüü sanki gece çok iyi uyuyorlardı da gündüz uykuları kısaldı bi deBizimde iki biri 40 dk diğeri 10 veya max 20 dk
Bir 24 Ağustos bebesi olarak bizde de durum aynı, son bir haftadır uyku gerilemesi var. Gündüz azaldığı gibi gece de sık sık uyanmaya başladı yenidoğan gibiBi de kızlar 6.5 aylığız gündüz uykularımız pat diye 2 ye düştü, 3 4 saat geçmeden asla uyumuyor, sizlerde durum nasıl?
Küçük süt kapları vardı e bebekte onlarda olabilirNe diycem bize son kontrolde doktor bir de sebze pürelerine et suyu katabilirsin dedi. Et suyunu pratik bir şekilde ek gıdaya katabilmek için ne yapsak? Her defasında buzluktan et suyu çıkarmak zor gibi
M
Bir 24 Ağustos bebesi olarak bizde de durum aynı, son bir haftadır uyku gerilemesi var. Gündüz azaldığı gibi gece de sık sık uyanmaya başladı yenidoğan gibiuykusuzluktan başım ağrıdı
Kusura bakmayın şimdi girebildim dün Hepsiburada ve trendyolda idi 7600 kusura denk geldi hatta şuanda aynı fiyat trendyoldaİndirim nerede
Bende baya araştırmıştım muadilleri bile 5 bin küsür olunca aldım 7600eBen aldım ama daha kurmadım bile indirimden 7100 küsürlü bir fiyata almıştım. Açıkçası 5 yaşına kadar kullanımının olması beni baya cezbetti. Yorumlarıda baya iyiydi hergün fiyatlar artıyor diye aldım. Muadilleri de var aslında daha uygun fiyatlı ama en çok içime sinen globber oldu
Alıp almamakta çok kararsız kalmıştım açıkçası ama aldım artık inşallah bebiş severBen kullanıyorum memnunum, tek sıkıntısı direksiyonun çok kısıtlı dönebiliyor olmasi bir de kaldırımdan falan çıkarken bisikletin önünü kaldıramiyor olmam.
Yani annem bisikleti toptan kaldırıp çıkarıyordu arkada basacak alan yok çünkü
Teşekkür ederim Hepsiburada’da da aynı fiyat şuan. İnceliyorum ozaman şimdi ben de. Almayı düşünüyordum globber uzmanıKusura bakmayın şimdi girebildim dün Hepsiburada ve trendyolda idi 7600 kusura denk geldi hatta şuanda aynı fiyat trendyolda
Aa 24 ağustos muM
Bir 24 Ağustos bebesi olarak bizde de durum aynı, son bir haftadır uyku gerilemesi var. Gündüz azaldığı gibi gece de sık sık uyanmaya başladı yenidoğan gibiuykusuzluktan başım ağrıdı
Geceler gitti evet şuan olduğu gibiAa 24 ağustos musıkı takipçiniziz artık
Gece uykularımız 2 3 haftadır fecaat durumda cidden aşırı depresif oluyorum böyle olunca ama en azından gündüz eskisi gibi uyuyordu 2 3 gündür oda kayboldu
Ayy unutmuşum kusura bakmayınGeceler gitti evet şuan olduğu gibieskiden bi düzene girmişti. Aşılar, grip falan araya girdi böyle oldu diyodum ama ayla ilgili dönemsel de olabilir, nolur olsun
O gün sizi tebrik etmiştim ve aynı gün doğurduk demiştim unutmuş olabilirsiniz1 yıldan fazladır Eylül annelerine hep sıkı takipçiydim de pek yazmıyordum. Araya girip bişey yazmaya çekiniyordum sıkıntısı olana dua ediyordum. Gebelik sürecinde bu grupta yaşanan şokları birlikte yaşadık aslında, gece uykularımızın kaçması falan. Neler yaşandı burda neler
Ben de toplanma durumunu düşünüyorum olsa çok güzel olur diye. Birbirimizi bu süreçte en yakın arkadaşımızdan iyi anlıyoruzAyy unutmuşum kusura bakmayın, ben Doğumdan sonra bayağı girememiştim buraya ama nickinizi biliyorum tabiki aynı gün doğurduğumuzu bilmiyordum
Evet acısıyla tatlısıyla çok şey yaşandı burda bi simülasyon gibi ama hepsi gerçek, bazen keşke hepimiz arada bebelerle toplansak diyorum sonrasında yaşanacak curcuna aklıma geliyor bu bebeler bize 2 kelam ettirmez
Merhaba blok emzirmeyi tam olarak nasıl yaptınız anlatabilir misiniz aynı dertten muzdaribimEvet yazamadım ben uzak kaldım buralardan zor günler atlattımsüt olayı beni çok zorladı devamlı mastit antibiyotik tedavisi derken lohusalıktan hiçbirşeu anlamadım desem yeridir. Bu süreçte emzirme danışmaları ve doktorların yanlış yönlendirmesiyle iyice kısır döngüye girdim sıcak uygulama ve sağma işlemi kızım hariç birkaç tane daha çocuğa yetecek kadar çoğaldı sütüm şükür son çalıştığım emzirme danışmanıyla yoluna girdi biraz daha bu süreç (size tavsiyem bu durumu yaşayan varsa aranızda tam tersi soğuk uygulama yapın sıcak duş sıcak uygulama ve sağmadan uzak durun inşallah faydası olur sizede ve en önemlisi blok emzirme) 31 Ağustos ta kızımı dünyaya getirdim adı ipek Çok şükür iyice alıştık birbirimize günlerimiz yorucu zor ama gülüşü herşeye bedel merak ettiğiniz için çok mutlu oldum teşekkür ederim siz nasılsınız ben çok giremedim yeniden burda aktif olmaya çalışacağım inşallah
Evet bu modelde radarımdaydı, beğendiysen hit listeme 1 numaradan giriş yapabilirKızlar aradığımız oto koltuğunu buldum.
NewMamaa dikloron
Hem uygun fiyatlı, hem kaliteli.
360° dönüyor, şu dünya standartlarına uygun settifikaları var ve sınıfının en iyi yatabilen koltuğu. Pedleri falan çok kaliteli. Yeni elime ulaştı çok beğendik. Henüz arabada denemedim deneyip tekrar güncellerim.
Bakmak isteyen için;
İnstagramdan hikaye atıyorum 24 saat sonra ulaşılamayabilir(videosu vardı)
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu da ürün linki;
Elele EronaFix 360° Dönebilen İsofixli Oto Koltuğu 0-36 KG Gri-Siyah - Elele Baby
Elele EronaFix 360° Dönebilen İsofixli 0-36 KG Gri-Siyah güvenli ve çok fonksiyonlu Oto Koltuğu modeli Elelebaby'de! Hemen şimdi tıkla ve yakından incele.www.elelebaby.com