2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bi de kızlar 6.5 aylığız gündüz uykularımız pat diye 2 ye düştü, 3 4 saat geçmeden asla uyumuyor, sizlerde durum nasıl?

M
Bi de kızlar 6.5 aylığız gündüz uykularımız pat diye 2 ye düştü, 3 4 saat geçmeden asla uyumuyor, sizlerde durum nasıl?
Bir 24 Ağustos bebesi olarak bizde de durum aynı, son bir haftadır uyku gerilemesi var. Gündüz azaldığı gibi gece de sık sık uyanmaya başladı yenidoğan gibi uykusuzluktan başım ağrıdı

Ne diycem bize son kontrolde doktor bir de sebze pürelerine et suyu katabilirsin dedi. Et suyunu pratik bir şekilde ek gıdaya katabilmek için ne yapsak? Her defasında buzluktan et suyu çıkarmak zor gibi

Ne diycem bize son kontrolde doktor bir de sebze pürelerine et suyu katabilirsin dedi. Et suyunu pratik bir şekilde ek gıdaya katabilmek için ne yapsak? Her defasında buzluktan et suyu çıkarmak zor gibi
Küçük süt kapları vardı e bebekte onlarda olabilir buz küpleri kabında da olabilir

Bende baya araştırmıştım muadilleri bile 5 bin küsür olunca aldım 7600e

Alıp almamakta çok kararsız kalmıştım açıkçası ama aldım artık inşallah bebiş sever

M

Bir 24 Ağustos bebesi olarak bizde de durum aynı, son bir haftadır uyku gerilemesi var. Gündüz azaldığı gibi gece de sık sık uyanmaya başladı yenidoğan gibi uykusuzluktan başım ağrıdı
Aa 24 ağustos mu sıkı takipçiniziz artık

Gece uykularımız 2 3 haftadır fecaat durumda cidden aşırı depresif oluyorum böyle olunca ama en azından gündüz eskisi gibi uyuyordu 2 3 gündür oda kayboldu

Aa 24 ağustos mu sıkı takipçiniziz artık

Gece uykularımız 2 3 haftadır fecaat durumda cidden aşırı depresif oluyorum böyle olunca ama en azından gündüz eskisi gibi uyuyordu 2 3 gündür oda kayboldu
Geceler gitti evet şuan olduğu gibi eskiden bi düzene girmişti. Aşılar, grip falan araya girdi böyle oldu diyodum ama ayla ilgili dönemsel de olabilir, nolur olsun
O gün sizi tebrik etmiştim ve aynı gün doğurduk demiştim unutmuş olabilirsiniz 1 yıldan fazladır Eylül annelerine hep sıkı takipçiydim de pek yazmıyordum. Araya girip bişey yazmaya çekiniyordum sıkıntısı olana dua ediyordum. Gebelik sürecinde bu grupta yaşanan şokları birlikte yaşadık aslında, gece uykularımızın kaçması falan. Neler yaşandı burda neler

Ayy unutmuşum kusura bakmayın , ben Doğumdan sonra bayağı girememiştim buraya ama nickinizi biliyorum tabiki aynı gün doğurduğumuzu bilmiyordum
Evet acısıyla tatlısıyla çok şey yaşandı burda bi simülasyon gibi ama hepsi gerçek, bazen keşke hepimiz arada bebelerle toplansak diyorum sonrasında yaşanacak curcuna aklıma geliyor bu bebeler bize 2 kelam ettirmez

Ben de toplanma durumunu düşünüyorum olsa çok güzel olur diye. Birbirimizi bu süreçte en yakın arkadaşımızdan iyi anlıyoruz 34 yaşındayız ama benim arkadaşlarım nedense hep hep bekar
İlerde karşılaşma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum. Kadınlar kulübünde şöyle dendi gibi laf arasında söylüyorum, alışkanlık oldu ağzımda. Bunu dediğim anda birimiz konuya girer, ben de üyeydim diye

Biz de glooberlandık. Influncer şişirmesi diye almıyordum. Buradaki arkadaşlar da memnun olunca aldım. Teşekkür ederiz umarım bebeğim sever insta da annebebekdoktoru kesin katlanan alın, normali katlanmiyor bagaja sığmıyor demiş. Trendyol hepsiburada katlanan yorumlarını okuyunca boşuna almayın çok zor katlanıyor, ebatı da çok kuculmuyor demisler. Ondan normal aldım inşallah milyonlarca bebek eşyası ile onu da sığdırırız bagaja

Merhaba blok emzirmeyi tam olarak nasıl yaptınız anlatabilir misiniz aynı dertten muzdaribim

Kızlar aradığımız oto koltuğunu buldum.
NewMamaa dikloron
Hem uygun fiyatlı, hem kaliteli.
360° dönüyor, şu dünya standartlarına uygun settifikaları var ve sınıfının en iyi yatabilen koltuğu. Pedleri falan çok kaliteli. Yeni elime ulaştı çok beğendik. Henüz arabada denemedim deneyip tekrar güncellerim.
Bakmak isteyen için;
İnstagramdan hikaye atıyorum 24 saat sonra ulaşılamayabilir (videosu vardı)

Bu da ürün linki;

Evet bu modelde radarımdaydı, beğendiysen hit listeme 1 numaradan giriş yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…