Ben de tam ayrıntı bilmiyorum ama öyle birşeyler varmış :) evet kraftta yok o mağazalarda da ondan sordum hepsini bir arada görebilsek keşke.. benim eşim hala uyuşuklanıyor illa son güne bırakayım zam gelsin de kazıklanayım istiyorAaa bilmiyordum, bide şey varmış ece44 olan 135 cm e göre mi üretiliyomuş ne ece129 150 öyle bişi daha okudum.
Ebebek ve civile baktık biz elele yoktu, olanların hiçbiri yatmıyordu nerdeyse ya da görevli bilmiyordueve gelince videosunu gördük bayağı yatıyor falan diğer özellikleri de güzel diye bi cesaret sipariş verdik. Görmeden aldık yani şansa
Teşekkür ederimm, inşallah sizde biran önce kafanıza yatanı bulursunuz insan bi rahatlıyor araştır araştır insanın kafası çorba oluyo
Ee bizimki demedi hiiçAa aynısını bize de söyledi doktorumuz ama bizde olmadık yahaftaya 6. Ay kontrolümüz var soracak mı bakalım
Bu seferki katrina kasırgası gibi oldu vallahi, 4. Ay atağı bile böyle değildi uykusuzluktan perişan oldum, dün sinir krizi geçirip ağlamışım eşimde gülüyor banaHerkes 6.ay atağındamı
Geceleri saat başı uyanıyor ağlamalar sürekli uykuya döndürmekten yoruldum
Ben de diyorum neden 9dan beri uyutmaya çalışıyorum, bu çocuk sürekli neden uyanıyor yine mi atak? Bir çıkamadık gittiHerkes 6.ay atağındamı
Bu seferki katrina kasırgası gibi oldu vallahi, 4. Ay atağı bile böyle değildi uykusuzluktan perişan oldum, dün sinir krizi geçirip ağlamışım eşimde gülüyor banabi de sonradan diyor ki abarttığının farkındasın değil mi ahjaja
Ben de diyorum neden 9dan beri uyutmaya çalışıyorum, bu çocuk sürekli neden uyanıyor yine mi atak? Bir çıkamadık gitti
Saat 2 olacak daha ben yatıp uyuyamadım.. inşallah sonunda dalmıştırÇıkılcak gibi değilki bu bitcek 8.ayda yine var sürekli bir güncelleme huysuzluk ya
Evet şaşılık muayenesi yapılması lazım 6. AydaKizlar göz doktoruna muayene oldunuz mu 5.ay kontrolünde Dr bı göz muayenesi olun diye önermişti ama araştırma hastanesinden sıra almak hak getire bu nedir sürekli giriyorum bakıyorum çok zor randevu bulmak
Sanırım 750 gibiydi ama emin değilim.Muayene ücreti sormasi ayıp ama ne kadar ödediniz ben araştırma hastanesinde baktım ucretlisi de hep dolu 300 TL diye herhalde bir de bakmazlarsa boşuna sıra kovaliyorum
2 yaşa kadar devam sonrada sendromlar başlıyor. 2 yaş zor diyorsun sonra 3 geliyor 2 i bunun elini öpsün diyorsun 4 geliyor 3 ün gözünü seveyim derken biri 6 yaşına gelecek bende hala devamÇıkılcak gibi değilki bu bitcek 8.ayda yine var sürekli bir güncelleme huysuzluk ya
Dr.brown kullanıyorum, bizimki emzikte aldığı için bunu tuttu direk başka biberon kullanmadım hiçKızlar biberonla süt veren var mı hangi biberonu kullanıyorsunuz ne denediysem almıyor benimki
Sanırım 750 gibiydi ama emin değilim.
bnde bayburttaım tayin gereği burdayızBen pijama giydiriyorum zıbınla beraber tabi Bayburt gece eksilere düşüyor
Ay bizde de öyle aşıların etkisi değildir inşallahHerkes 6.ay atağındamı
Ay biz de eşimle öğretmeniz burada ücretsiz izindeyim şu an gerçibnde bayburttaım tayin gereği burdayızaşilama oldum bnde süreci bekliyorm
ne güzelll bnm eşim asker bizede pat die burasi çikti tayin kmseyi tamimiyorm burda cok garip bi yerAy biz de eşimle öğretmeniz burada ücretsiz izindeyim şu an gerçi
Hayırlısı olsun hakkınızdabnde bayburttaım tayin gereği burdayızaşilama oldum bnde süreci bekliyorm
Benimki de emzik alıyor o yüzden biberonda sorun yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Onu da deneyelim bakalımDr.brown kullanıyorum, bizimki emzikte aldığı için bunu tuttu direk başka biberon kullanmadım hiç