2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben de tam ayrıntı bilmiyorum ama öyle birşeyler varmış :) evet kraftta yok o mağazalarda da ondan sordum hepsini bir arada görebilsek keşke.. benim eşim hala uyuşuklanıyor illa son güne bırakayım zam gelsin de kazıklanayım istiyor saldım artık ne zaman alalım derse iu modeli al diyecem artık

Ben ne zaman çay (ki sallama) yapıp sehpaya koysam uyanıyor bu minnoş.. 5 dakika önce uyansa çayı yapmamış olurum iyi, 10 dakika sonra uyanda çayı içmiş olurum o da iyi . Ama yok illa çay yapılacak ama içilmeyecek soğuyacak

Herkes 6.ay atağındamı
Geceleri saat başı uyanıyor ağlamalar sürekli uykuya döndürmekten yoruldum
Bu seferki katrina kasırgası gibi oldu vallahi, 4. Ay atağı bile böyle değildi uykusuzluktan perişan oldum, dün sinir krizi geçirip ağlamışım eşimde gülüyor bana bi de sonradan diyor ki abarttığının farkındasın değil mi ahjaja

Tam yatırıyorum uyucam 1 saat oluyo uyanıyo
Gündüz ztn mükemmel yatmıyodu 10 gündür doğru düzgün yatamadım bende

Kizlar göz doktoruna muayene oldunuz mu 5.ay kontrolünde Dr bı göz muayenesi olun diye önermişti ama araştırma hastanesinden sıra almak hak getire bu nedir sürekli giriyorum bakıyorum çok zor randevu bulmak
Evet şaşılık muayenesi yapılması lazım 6. Ayda biz olduk temiz çıktı göz numarasına da bakıyorlar ayrıca

Kızlar biberonla süt veren var mı hangi biberonu kullanıyorsunuz ne denediysem almıyor benimki
Muayene ücreti sormasi ayıp ama ne kadar ödediniz ben araştırma hastanesinde baktım ucretlisi de hep dolu 300 TL diye herhalde bir de bakmazlarsa boşuna sıra kovaliyorum
Sanırım 750 gibiydi ama emin değilim.

Ay biz de eşimle öğretmeniz burada ücretsiz izindeyim şu an gerçi
ne güzelll bnm eşim asker bizede pat die burasi çikti tayin kmseyi tamimiyorm burda cok garip bi yer 1.5yıllık evliyim dha yedavi için erzuruma gidiyorum hastane bi tane oda ilgilenmiyor beğenmedim burayı siz ne kdrdir burdasınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…