2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evet bu modelde radarımdaydı, beğendiysen hit listeme 1 numaradan giriş yapabilir
Bizim için önemli olan yatışının çok olmasıydı uzun yolculukta yorulmasın diye. Ve bayağı yatıyor mağazaları gezdik bu kadar yatan yoktu hiç. Onun dışında kaliteli beğendik bayağı. Arabaya da takalım kullanalım sallanma vs o durumları da söylerim. şans verilmelii

Kizlar göz doktoruna muayene oldunuz mu 5.ay kontrolünde Dr bı göz muayenesi olun diye önermişti ama araştırma hastanesinden sıra almak hak getire bu nedir sürekli giriyorum bakıyorum çok zor randevu bulmak

Kizlar göz doktoruna muayene oldunuz mu 5.ay kontrolünde Dr bı göz muayenesi olun diye önermişti ama araştırma hastanesinden sıra almak hak getire bu nedir sürekli giriyorum bakıyorum çok zor randevu bulmak
Aa aynısını bize de söyledi doktorumuz ama bizde olmadık ya haftaya 6. Ay kontrolümüz var soracak mı bakalım

Evet biz yaptırdık, aklınızda olsun her yerde bebeklere bakılmıyormuş göz hastanesine gitmek gerekliymiş. Biz Veni Vidi göze gittik.

Biz 2.5 ya da 3 aylıkken olmuştuk, yanlış hatırlamıyorsam 15 hafta bitmeden olun demişlerdi, sonraki kontrolü de 1 yaşına verdi göz dr’u

Ve evet kaç haftadır kendim için bakıyordum geçenlerde zar zor buldum randevu, küçük bi şehirdeyiz ona rağmen bulmak çok zor

Evet biz yaptırdık, aklınızda olsun her yerde bebeklere bakılmıyormuş göz hastanesine gitmek gerekliymiş. Biz Veni Vidi göze gittik.
Muayene ücreti sormasi ayıp ama ne kadar ödediniz ben araştırma hastanesinde baktım ucretlisi de hep dolu 300 TL diye herhalde bir de bakmazlarsa boşuna sıra kovaliyorum

İyi siz aradan cikarmissiniz bari bizde inşallah denk getiririz

Sağol canım inceliyorum.. keşke ece r129 testi olsaydı;( adac yok bari o olsa içim bir tık daha iyi olurdu

Ayrıntılı bilmiyorum ama genel gördüğün İ size (ece R129) testi var.. 0 36 ve dönüyor. İstediğim özellikler bunlar benim yüksekliği vs nasıl bakmadım daha

Sağol canım inceliyorum.. keşke ece r129 testi olsaydı;( adac yok bari o olsa içim bir tık daha iyi olurdu
Bi tane var canım ece ama senin istediğin ece değil mi

Eklentiler

• B52E38F4-DAEA-4505-8B70-F10D5175B7FC.png
    198,1 KB · Görüntüleme: 31
Aaa bak bu da güzelmiş. Elele gelince dikkat ettim tasarımları Kraftla çok benziyor yatışı da güzelmiş bunun şaka gibi mağazada Krafta baktık, gösteren kız bu kadar yatıyo dedi ve dimdikti meğer döndürmesi gerekiyormuş bayağı iyi yatıyormuş o da sağlık olsun bizim nasip eleledeymiş

Aa sen aldın mı onu güle güle kullan canımzaten bunlar birbirine çok benziyor.. hamgi mağazadan baktınız? Gidip incelemek lqzım

Bu bir altı... bunda mesela 50 ile çarpışma testi yapıyorlarla ece 129da 70 le adac.ta 90 la gibii. En basitinden böyle
Aaa bilmiyordum, bide şey varmış ece44 olan 135 cm e göre mi üretiliyomuş ne ece129 150 öyle bişi daha okudum.

Aa sen aldın mı onu güle güle kullan canımzaten bunlar birbirine çok benziyor.. hamgi mağazadan baktınız? Gidip incelemek lqzım
Ebebek ve civile baktık biz elele yoktu, olanların hiçbiri yatmıyordu nerdeyse ya da görevli bilmiyordu eve gelince videosunu gördük bayağı yatıyor falan diğer özellikleri de güzel diye bi cesaret sipariş verdik. Görmeden aldık yani şansa
Teşekkür ederimm, inşallah sizde biran önce kafanıza yatanı bulursunuz insan bi rahatlıyor araştır araştır insanın kafası çorba oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…