Önceki aşılar ateş yapmadı hiç .bi iki gün ben de üşütmüştüm .arada hapsırıyor normalde de evet bilemedim ki yaGenelde aşı bizde hep ertesi gün ateş yapıyordu ama 6.ay aşıları yapmadı hiç, üşütmüşte olabilir bi takip et bakalım iyi yapmışsın calpol vermekle
Genelde de hapşırmıyor mu? Bizimki gün içinde çok hapşırır
Hepsi var ama oturma daha yeni başladık onu da kavradik mi tamam ozamanBende sadece bi kez kustu o da havuçtadikloron Ben blw yapıyorum agırlıklı olaral kasıga koyarsam onu da eline veriyorum tam püre kıvamında vermedim hiçbir şeyi, brokoliyi de pek yemedi.
Eğer kafasını dik tutabiliyorsa, minimum destekle belli süre dik oturabiliyorsa, bir şeyleri kavrayıp agzına götürebiliyorsa ve yemeklere işgisi varsa sizi izliyor cigneme hareketini taklit etmeye ya da uzanmaua vs calısıyorsa baslayın diyorlar bunlar takribi 6 aylıkken oluyor tıpkı her dogumun 40. Haftada gerçekleşmemesi gibi her bebek de farklı zamanda hazır olır diyorlar
globber danışma hattı @ddlklcseptembrmom
Çok geçmiş olsun inşallah ateşi düşmüştürKızlar dün 6. Ay aşımızı olduk bugün akşama doğru ateşi 38.5 oldu. Aşıdan mı acaba arada hapşırıyor üşütür mü bilemedim ki .calpol verdim bir kere
39a çıktı hastaneye gittik canım .orda da ateş düşürücü verdiler soğuk uygulama yaptık 37ye düştü benden grip kapmış .teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah ateşi düşmüştür
Canım geçen gün kontrolde doktorumuz kendisi dedi artık güneş kremi kullanmanız lazım diye. Hangi markaları önerirsiniz diye sordum. Bioderma, incia, siveno bunlardan biri olur dedi.Kızlar doktor tavsiyesi ile bebeğe güneş kremi alan var mı hangi marka?
Ben kullanıyorum memnunum, tek sıkıntısı direksiyonun çok kısıtlı dönebiliyor olmasi bir de kaldırımdan falan çıkarken bisikletin önünü kaldıramiyor olmam.Arkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum ama çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum
Turkiye deki yolları kaldırımları düşününce bu baya zor. Bebek arabasıyla yürümek bile işkence oluyor çünkü. Dümdüz yürüme yolları olsa cocuklar rahat rahat sürseBen kullanıyorum memnunum, tek sıkıntısı direksiyonun çok kısıtlı dönebiliyor olmasi bir de kaldırımdan falan çıkarken bisikletin önünü kaldıramiyor olmam.
Yani annem bisikleti toptan kaldırıp çıkarıyordu arkada basacak alan yok çünkü
Aa onla da tutmuştu benim sek ile yapıyorum genelde ben bim uzak bana .Bim altın süt
Bence o tesadüfendiNe güzel maşallah bir kere olunca gerisi gelir
Canım munchkin bardak çok güzel biz hiç su sorunu yaşamadık ama tabi bu bebektende kaynaklanabilirKızlar acil yardım
Kızım yemek yemeyi aşırı seviyor ama su içmekten nefret ediyor, biberonla kaşıkla bardakla her şekilde vermeyi deniyorum almıyor
Ama çok yemek yiyor 3 gün kuralını falan geçtik bir aydır bildiğiniz ev yemeği kıvamında yiyor ve bu şekilde susuz kalması üzüyor, önerileriniz var mı
Aşı bu kadar yükseltirmi acaba hastalık falan olmasınKızlar dün 6. Ay aşımızı olduk bugün akşama doğru ateşi 38.5 oldu. Aşıdan mı acaba arada hapşırıyor üşütür mü bilemedim ki .calpol verdim bir kere
Bebimkide kaşıkla içiyor ama max 3 kaşıkKızlar acil yardım
Kızım yemek yemeyi aşırı seviyor ama su içmekten nefret ediyor, biberonla kaşıkla bardakla her şekilde vermeyi deniyorum almıyor
Ama çok yemek yiyor 3 gün kuralını falan geçtik bir aydır bildiğiniz ev yemeği kıvamında yiyor ve bu şekilde susuz kalması üzüyor, önerileriniz var mı
Çok geçmiş olsun canım baya yükselmiş39a çıktı hastaneye gittik canım .orda da ateş düşürücü verdiler soğuk uygulama yaptık 37ye düştü benden grip kapmış .teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inşallah39a çıktı hastaneye gittik canım .orda da ateş düşürücü verdiler soğuk uygulama yaptık 37ye düştü benden grip kapmış .teşekkür ederim
Ben 8 saat yaptım bitince önce çıkardım oda ısısında biraz soğudu sonra üstü açık dolapta 2 gece durdu ertesi gün bakyım baya iyiydi. Şoktan aldığuk mis süt ve şoktan yayla probiyotik maya ile yaptım. (Kendim yedim henüz bebeğe vermedim)
Sağol cnm. İnstagramda da bunları paylaşmışlarCanım geçen gün kontrolde doktorumuz kendisi dedi artık güneş kremi kullanmanız lazım diye. Hangi markaları önerirsiniz diye sordum. Bioderma, incia, siveno bunlardan biri olur dedi.
Bende aynı durumdayım hiç sevmiyorum suyu , o kadar sey yedi boğazında kalmadı su içerken hep boğazında kalıyor bende her şekil denedim yavaş yavaş alıaşacaklar inşallah yaKızlar acil yardım
Bende şoktan mis süt aldım onla denedim bugün bakalım nasıl olacakBen 8 saat yaptım bitince önce çıkardım oda ısısında biraz soğudu sonra üstü açık dolapta 2 gece durdu ertesi gün bakyım baya iyiydi. Şoktan aldığuk mis süt ve şoktan yayla probiyotik maya ile yaptım. (Kendim yedim henüz bebeğe vermedim)