2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Tadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorum

Çok teşekkür ediyorum

Hangi marka süt ile yaptın?

Arkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum ama çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum

Bende sadece bi kez kustu o da havuçta dikloron Ben blw yapıyorum agırlıklı olaral kasıga koyarsam onu da eline veriyorum tam püre kıvamında vermedim hiçbir şeyi, brokoliyi de pek yemedi.
Tadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorum
Eğer kafasını dik tutabiliyorsa, minimum destekle belli süre dik oturabiliyorsa, bir şeyleri kavrayıp agzına götürebiliyorsa ve yemeklere işgisi varsa sizi izliyor cigneme hareketini taklit etmeye ya da uzanmaua vs calısıyorsa baslayın diyorlar bunlar takribi 6 aylıkken oluyor tıpkı her dogumun 40. Haftada gerçekleşmemesi gibi her bebek de farklı zamanda hazır olır diyorlar
globber danışma hattı ddlklc septembrmom

Arkadaşlar mavi goonu denedim bu arada, sarıdan daha ince, iç dokusu öok farklı hiç goon gibi değil, idrar çizgisi yarım. Ama taşma ve pişik yok. Bencr kalıbı da biraz daha dar. Ama iç dokusu sıradan karbon çinko pillere benziyor hiç goon kullanıyomuşum gibi değil ddlklc ama taşma olmamaso harşka tabi bazen şu zıbının kenarlarına cıkarıtor cok az renk o kadar beni idare eder 7 kg olana kadar

İndirim nerede

Ben aldım ama daha kurmadım bile indirimden 7100 küsürlü bir fiyata almıştım. Açıkçası 5 yaşına kadar kullanımının olması beni baya cezbetti. Yorumlarıda baya iyiydi hergün fiyatlar artıyor diye aldım. Muadilleri de var aslında daha uygun fiyatlı ama en çok içime sinen globber oldu

Kızlar dün 6. Ay aşımızı olduk bugün akşama doğru ateşi 38.5 oldu. Aşıdan mı acaba arada hapşırıyor üşütür mü bilemedim ki .calpol verdim bir kere

Kızlar dün 6. Ay aşımızı olduk bugün akşama doğru ateşi 38.5 oldu. Aşıdan mı acaba arada hapşırıyor üşütür mü bilemedim ki .calpol verdim bir kere
Genelde aşı bizde hep ertesi gün ateş yapıyordu ama 6.ay aşıları yapmadı hiç, üşütmüşte olabilir bi takip et bakalım iyi yapmışsın calpol vermekle

Genelde de hapşırmıyor mu? Bizimki gün içinde çok hapşırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…