- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
Tadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorumBebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?
Bize 5 . Ay kontrolunde 15 gün sonra ufak ufak başla demiştiTadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorum
Evet doktorumuz yavaş yavaş başlayabilirsiniz demiştiTadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorum
Çok teşekkür ediyorumBiraz erken ayda başlamışsınız sanırım gerçi bebeğin durumuna göre doktor uygun görmüş ki başlamışsınız. İlk zamanlar tam püre yapın derim hiç pürtük olmasın, miktarı az olsun 4-5 mama kaşığı gibi. tolere ettiğini gördükten sonra hafif pürtüklere başlarsınız
Ağızdan polio, bir bacaktan hebatit b, diğer bacaktan difteri tetanoz karma aşıKızlar 6.ay aşısı kaç tane ve kol bacak nerden yapılıyor
Teşekkür ederimAğızdan polio, bir bacaktan hebatit b, diğer bacaktan difteri tetanoz karma aşı
Biz 5 ay 10 günlüğüz sağa sola dönüyor ama tam tur sadece bir defa dönebildiKizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Ne güzel maşallah bir kere olunca gerisi gelirBiz 5 ay 10 günlüğüz sağa sola dönüyor ama tam tur sadece bir defa dönebildi
6 ayda aşı mi var hiç haberim yoktuAğızdan polio, bir bacaktan hebatit b, diğer bacaktan difteri tetanoz karma aşı
Kitaplara göre bebekler hep yatıyo ama normal hayatta olmuyo ya
1 haftadır saat başı uyanıyo 3 4 kere kalkıyosam 6 oldu yani yine bir uyku gerilemesi dönemiymiş sanırım ben kundağı bıraktık diye sanıyodum
Seninde atak uyku gerilemesi dönemi sanırım ataklarda 1 ay sürüyo nasıl şey anlamadım ben yani bende her huysuzluğu dişe bağlıyorum am değil cnm buda bir süreç yani
Bebekler geliştikçe biz mahvolduk
Hangi marka süt ile yaptın?
Bim altın sütHangi marka süt ile yaptın?
Bende sadece bi kez kustu o da havuçtaBebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?
Eğer kafasını dik tutabiliyorsa, minimum destekle belli süre dik oturabiliyorsa, bir şeyleri kavrayıp agzına götürebiliyorsa ve yemeklere işgisi varsa sizi izliyor cigneme hareketini taklit etmeye ya da uzanmaua vs calısıyorsa baslayın diyorlar bunlar takribi 6 aylıkken oluyor tıpkı her dogumun 40. Haftada gerçekleşmemesi gibi her bebek de farklı zamanda hazır olır diyorlarTadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorum
globber danışma hattıArkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum ama çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum
İndirim neredeArkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum ama çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum
Ben aldım ama daha kurmadım bile indirimden 7100 küsürlü bir fiyata almıştım. Açıkçası 5 yaşına kadar kullanımının olması beni baya cezbetti. Yorumlarıda baya iyiydi hergün fiyatlar artıyor diye aldım. Muadilleri de var aslında daha uygun fiyatlı ama en çok içime sinen globber olduArkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum amna çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum
Genelde aşı bizde hep ertesi gün ateş yapıyordu ama 6.ay aşıları yapmadı hiç, üşütmüşte olabilir bi takip et bakalım iyi yapmışsın calpol vermekleKızlar dün 6. Ay aşımızı olduk bugün akşama doğru ateşi 38.5 oldu. Aşıdan mı acaba arada hapşırıyor üşütür mü bilemedim ki .calpol verdim bir kere