Hahahah aynen yüz yüze mutlaka izleyin diyoReelde link veremiyo cunku
Bi kere oldu, bide biz 4 numada kullanıyoruz birazcık büyük lastik izi yapar diye 3 almadım ondan da olabilir bezi suçlayamayayım hemAhahah bir kere mi çok kere mi? Benim kız şuan ishal yinede sızma yok... ben her bez tam bacak ek yerine denk getiriyorum düzeltip. (İz yapmasın diye ama sızmaya da yarar belki)
Kesin nazarbenimki sırttan da yandan da sızdırıyor bazen.lastik izi olmasın diye çok sıktırmıyorum sanırım ondan.içteki yan lastikleri içeri sokmayı denicem
Hayırlı kandiller, rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahHayırlı kandiller kızlar
Ama o yan lastikleri tam acmak gerekmiyo mu asıl?Kesin nazarbenimki sırttan da yandan da sızdırıyor bazen.lastik izi olmasın diye çok sıktırmıyorum sanırım ondan.içteki yan lastikleri içeri sokmayı denicem
Ya sanırım biraz soğuyanlar olduŞu gizlilik bilgi sonrasi grupta pek ses yok
Bebişler büyüdü önceki gibi değiliz ki emzir uyut bütün gün ayaktalqr fırsatımız olmuyorŞu gizlilik bilgi sonrasi grupta pek ses yok
Bende pek fazla giremiyorum son zamanlarda misafirlerim var ancak şimdi vakit bulabildim yaŞu gizlilik bilgi sonrasi grupta pek ses yok
Bi kaç foto var allahtan gebelikte attığımız fotoğraflar yok2023 Eylül anneleri kadınlar kulübü yaz
Benim kızın dişleri çıkıyor pek yazamıyorumŞu gizlilik bilgi sonrasi grupta pek ses yok
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller kızlar
Biz bu hafta içinde bexsero ilk dozu olacağızMenenjit 2. Doz çok huysuzluk yaptı
Sizlerde nasıldı kızlar
Ben daha bir doz yaptım ama hiç ateş falan yapmadıMenenjit 2. Doz çok huysuzluk yaptı
Sizlerde nasıldı kızlar
Biraz degil, buz gibi sogudum.Ama o yan lastikleri tam acmak gerekmiyo mu asıl?
Tweetiy bugun de atletr kaka lekesi cıkmıs azcık topluca okuyalım goona
Ya sanırım biraz soğuyanlar oldu
Yaaa bizim randevu pazartesi günü bakalım nolcakMenenjit 2. Doz çok huysuzluk yaptı
Sizlerde nasıldı kızlar
Seni bir kere kaybettik bir daha izinnveremeyiz fkgkBiraz degil, buz gibi sogudum.
İlkimde 2 gğn ateş yaptı kızımda yuzu soguk sırtı eli sıcaktıBiz bu hafta içinde bexsero ilk dozu olacağız
Ay acilinden okunsun çünkü savah yatağıma işendi onun yuzunden