2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kizlar günaydın gece 4.30 da oğlum ateşlendi 37.7 lerdeydi ve çok inledi ağladı calpol verdim 4 saat sonra tekrar verdim 38 leri görmedi diye doktora gitmedim gitmem gerekir miydi şuan 36.2 ye düştü eli de hep ağzında acaba diş ten mi

Ateşi düşmüş, takipte kalın bence. Tekrar yükselirse gidin. Valla sözde diş ateş yapmaz diyor Osman hoca yani 38 lerde yapmazmışş ama gel gör ki hemen hemen her diş çıkaran da ateş oluyor
Geçmiş olsun

Çok teşekkürler ateş 37 ama huysuzluk devam ediyor doktora gideceğim

Biraz degil, buz gibi sogudum.
Ya ben sebep olmuşum gibi oldu . öyleyse eğer.ama kendi bildiğimi gruptan gizleyemezdim ona göre paylaşımlara dikkat ederiz resimlerimiz belki bi yerlerde kullanılır diye evham yaptım .yüzlerini detay vermeden paylaşım yaparız vs diye düşündüm .burada özel hayat da anlatılıyor resme denk gelen biri tıklasa o kişinin kim olduğunu anlar falan tanıdıksa bebek diye

Sizlik bi durum yok ki iyi ki de haber verdiniz bence; dediğiniz gibi daha dikkatli paylaşımlar yaparız

Hayra vesile oldunuz bosver

İyi yaptın kuzum resim paylaşmayız en azından bende baktım goggle de resimler çarşaf çarşaf duruyo

İyi yaptın kuzum resim paylaşmayız en azından bende baktım goggle de resimler çarşaf çarşaf duruyo
İlk defa ateslendik bilemedim panik oldum hep derdim ateş varsa giderim kal geldi bana
Canım bebeğinin son durumu ne oldu

Kızlar hepinizin bebişi emzik kullanıyor mu? Ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz?

Osman Hoca 18 aylıktan sonra önermiyoruz öncesinde bırakmalı demişti. 1 yaşına kadar bıraksın isteriz, bırakmadıysa 1 yaşından sonra artık bırakması için adımlar atılmalı demişti.

Eşim de damak yapısını bozar diye bıraktıralım diyip duruyor. Ama uykuya geçişi çok kolaylaştırıyor. Şu an için erken gibi görüyorum
Nasıl bıraktırabilirim, tavsiyelerinize açığım

Benimki şu an emzik tutmuyor sakız gibi çiğniyor dişleri kaşınıyor bıraktırmak için şu diş çıkarma zamanlarını değerlendirebilirsin, diş kaşıyıcıları verirsin gün içinde hiç emzik vermezsin, bende öyle yapacağım sadece uykuya geçişte kullanacağım emziği

Benimki kullanıyor. Uykuya geçeceği zaman ve çok mızmızlandığı zamanlarda sakinleştirmek için veriyorum. Ben de 2 yaşından önce bırakmalı diye biliyorum ama bir süre daha kullanırız gibi görünüyor.

Ben de tavsiyelere bakayım

Ben de tavsiyelere bakayım
Şu alıntıyı buldum

Merhaba,
Sabır taşı öneririm. Aktarlarda satılan bir taş, buruk bir tadı var, zararı yok doğal bir taş. Ben anne sütünü bırakmak için kendi mememde denemiştim bağımlıydı kızım, onun sayesinde tiksindi. Daha sonra emziktede denedim işe yaradı, meme bozulmuş dedim ister gibi olduğunda tadına bakmak istermisin tekrar dedik bir daha istemedi.biraz suyla ıslayıp sürün umarım

Evet mantıklı aslında, gün içinde arkadaşın dediği gibi yalnızca çok mızmızlandığında veriyordum. Onu da kesip sadece gece ve uykuya geçişlerde veririm. Sonra onları kesmesi var

18 aylıktan önce bırakılmalıymış sonra damak yapısını ve çıkan dişleri etkiliyormuş. 9 aydan önce bıraktı bıraktı sonra süreç uzar demişti doktor ondan araştırmaya başladım. Bende aynı şekilde veriyorum

Suyla ıslatıp emziğe sürüyoruz ve bi tat bırakıyor anladığım kadarıyla? Mantıklı ama zararsız konusunda bilemedim. Bi araştırayım bende bunu. Çok teşekkür ederim

Canım bebeğinin son durumu ne oldu
Hastaneye acile gittik kan tahlili gaita akciğer filmi çekildi çünkü ateş yaninda 3 bez arka arkaya ishalli gibiydi ve nadir öksürük oldu sonuçlar temiz çıktı neden böyle ateşlendigini sordum bağışıklık sistemi zayıf sizlerde hastalık belirtisi olmasa da mikrop kapmış olabilir dedi
Antibiyotik ve probiyotik verdi ateş takibi devam olursa calpol verirsin dedi
Ateşi hastahanede en son 36.8 düşmüştü az önce 37 ölçtüm 2 gün ateşlenmesi normalmiş inşallah çabuk geçer

Her şey temize antibiyotık niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…