Geçmiş olsun cnm iyi dimi bir şey yok inşallah ☹☹Kızlar ya akşam bebeğim koltuktan düştü çok kötü bi his dikkat edin nolur.
Aynen öyle eskiler zaten birbirini tanıyor, yeni gelenler de tablo da yoktu zaten. İyi oldu bencedeKızlar tabloda bazı verileri sileyim derken hepsi silindi ama iyi oldu zaten belirli kişiler konuşuyor burada onlarda birbirini tanıdı artık
Çok geçmiş olsun canım kendi döndüğü için mi düştü? Umarım şimdi iyidirKızlar ya akşam bebeğim koltuktan düştü çok kötü bi his dikkat edin nolur.
Ben demir damlasından sonra agzı temizlemsin diye cay kasıgıyla vwriyorum ama aslında suya ihtiyscı olmayan 6 ay oncesi donemde hala. 6 9 ay arası 60 120 ml suyu yemwklerle birlikte vermek gerekşyor diye biliyorum bu biberon seklindeki bardaklar dil gelişimi terapistleri ve diş doktprları tarafından onerilmşyor sanırım cunku emme becwrisi gerilesin dudakları kullansın isteniyor bu 360 delikli bardaklar biberonlar da aynı. Önerilen kendisinin tutabilecrgi bardaklara içeceği kadsr yani az bişey su koymak ya da cok su koyup pıtpıt kucuk kucuk yalayarak içmesi veya bebeği pipetli bardaga alıstırmak ama tsbi ki siz gelişimine becwrisine gorw bir yol izlersinizKızlar yarın ek gıdaya başlayacağım. Siz başlangıçta suyu neyle verdiniz? Philips avent damlatmaz bardak uygun olur mu?
Qy cok gwcmiş olsun simdi nasıl iyi miKızlar ya akşam bebeğim koltuktan düştü çok kötü bi his dikkat edin nolur.
Anne geuplarının olayı o tablo sandıgımsan bazı vwrileri dedim ama bence iyi olmuş hepsinin gitmesi konusulmus zaten bence de eskiler tanıyo yeniler içim de ozet: grubun en kucuk bebegi neredeyse 5 en buyuk bebegi ise 6 bucuk aylıkMantıklı artık zaten gerek yok tabloya da bence. Komple mi silsem
Evet canım soracağım haftaya cuma 6.ay muayenesi olcazBu arada günwş gözlüğü kullanımını soran oldu mudikloron sen soracaktın sanki
Çok geçmiş olsunKızlar ya akşam bebeğim koltuktan düştü çok kötü bi his dikkat edin nolur.
Aynı işte muayenede de o kadar düz söylemiyor ama mutlaka izleyin diyor ahahdhsjOsman hoca hep soru cevaplara ilgili video var vs diye cevap verdiğinde size söyledikleri geliyor aklıma hep
Ben onunla veriyorumKızlar yarın ek gıdaya başlayacağım. Siz başlangıçta suyu neyle verdiniz? Philips avent damlatmaz bardak uygun olur mu?
Reelde link veremiyo cunkuAynı işte muayenede de o kadar düz söylemiyor ama mutlaka izleyin diyor ahahdhsj
Ah canım benim yaKızlar ya akşam bebeğim koltuktan düştü çok kötü bi his dikkat edin nolur.
Yok canım iyi ben kötü oldum zate. O hemen sustu ben ağladım beni sakinleştirmek ister gibi masum masum baktıGeçmiş olsun cnm iyi dimi bir şey yok inşallah ☹☹
Ömür boyu bu hissi taşıcaz benceAh canım benim yageçmiş olsun
Ben de bir şey olacak diye korkuyorum ama kendi kendime diyorum iyi düşün öyle öyle avutuyorum yoksa biri kucağına alsa bile korkuyorum isteyerek olmuyor ama inşallah zamanla geçer
Oturyoduk beraber arkası yaslı koltuğa dayanmıştı iki dk mutfağa bişi almaya gittim ses duydum koştum saniyesindeÇok geçmiş olsun canım kendi döndüğü için mi düştü? Umarım şimdi iyidir
Yok canım sordurdum kusma göz kayması farklı bi davranış yoksa götürmeyin boş yere tomografi falan radyasyon yemesin çocuk dedilerGeçmiş olsun nasıl oldu peki doktora gittinmi
Oturyoduk beraber arkası yaslı koltuğa dayanmıştı iki dk mutfağa bişi almaya gittim ses duydum koştum saniyesinde
Teşekkür ederim bu aradaÇok geçmiş olsun canım kendi döndüğü için mi düştü? Umarım şimdi iyidir
Bende de yaptı ya ( bende derken bebemde heBu arada goon bizde de sızdırma yapıyor doğru bağlayamıyorum sanırım
Ahahah bir kere mi çok kere mi? Benim kız şuan ishal yinede sızma yok... ben her bez tam bacak ek yerine denk getiriyorum düzeltip. (İz yapmasın diye ama sızmaya da yarar belki)Bende de yaptı ya ( bende derken bebemde he) kaka da yaptı ama çişde sıkıntı olmadı da. Yanlardan sızdı.
Topluca övdük, nazarımız mı değdi anlamadım yaw
Kesin nazarBende de yaptı ya ( bende derken bebemde he) kaka da yaptı ama çişde sıkıntı olmadı da. Yanlardan sızdı.
Topluca övdük, nazarımız mı değdi anlamadım yaw