2023 Eylül anneleri kadınlar kulübü yazBen yazdım çıkmadı
Resmen benim icimdekileri yazmışsınız teşekkürlerŞimdi şöyle, zatwn imternete koydugumuz her sey bir veri oluşturuyor burads fotograf paylasmayı bırakın en basta tablomuz var kişisel verilerimiz yer alıyor, yazdık paylasık her seyi. Bunların hepsi zaten herkese acık cocugumuzın adı bile yazıyor dusunun yani. Ben o yuzden cok uzun bi sure okumuş ama dahil olmamıstım hala da kafam karısık. Kızımı burada hiç paylaşmadım o nedenle. Bi yandan burası bir kafa dagıtma alanı bir yandansa kişisel verilerimşz kendi istegimizle ortada. Ama bi yandan da zaten telefpnlarımızdakş uygulamalarla cogu seye izin veriyoruz ya da enabız verilerimiz falan hackleniyor. Biraz bıcak sırtı bi alan ama bi yandan da burada bir arada birbirimizle kpnusmak sorularımızı sormak da iyi geliyor. Hiç bilemedim
Bende soğudum daha bişey paylaşmamResmen benim icimdekileri yazmışsınız teşekkürleraslında bilgi almak istiyorsunuz ama biriyle konuşmak ta iyi geliyor ben hiç bir yerde bebeğimin fotosunu paylasmadim sosyal medyam falan yok burada yüzünü kapatarak attım nazardan sizlerin görmesinden değil ne bileyim hani diyorlar ya kötü yerlerde kullanılıyor ondan korktum kapattım mesela
Start solids diye bir uygulama var eger ingilizce ya da ispanyolca biliyorsan orada hem gıdalar paylasılıypr hem de tarifler bar mesela uygulamaya bi gıdanın adını yazdın kaç ayda nasıl verilir alerjen midir vs bunlar yazıyornayrıca tarifler bölümü var ben oradan yararlanacağımKızlar selam
Bir şey soracağım
Bu ek gıda tariflerini nereden yararlanıyorsunuz ? Yani kitap alayım dedim tarifleri çok pahalı geldi , İnstagram dan baktım pek güzel bulamadım sizin takip ettiğiniz , önerebileceğiniz hesaplar var mı
Daha az paylasımı mı gorselleri mi kastettin bilmiyorum ama bu vesileyle bastaki tablodan cocukları adını yaşadığımız yeri falan cıkaralım bariBende soğudum daha bişey paylaşmam
Annebebek doktoruna bakıyorum bir çok bilgiyi oradan aldım zaten .. bazen güzel tarifler veriyorlar ondan kastettim . Ek gıda günlüğüm kısmına da bakıyorum . Ama sizin dediklerinize de bi bakayım teşekkürlerStart solids diye bir uygulama var eger ingilizce ya da ispanyolca biliyorsan orada hem gıdalar paylasılıypr hem de tarifler bar mesela uygulamaya bi gıdanın adını yazdın kaç ayda nasıl verilir alerjen midir vs bunlar yazıyornayrıca tarifler bölümü var ben oradan yararlanacağım
bi de instagramda herseyiyiyenbebek diye bir hesap var oraya bakacagım ilbilgeden diye bir hesap da var ama daha tam bakmadım takibe aldım sadece. Bence once işin mantıgını cozsrsek besin öğelerine göre, tarifi kendimiz de buluruz diye dusunuyorum. annebebekdoktoru da menu paylasıyor haftalık
Bizim doktorumuz gurmebebek.com adresini önerdiKızlar selam
Bir şey soracağım
Bu ek gıda tariflerini nereden yararlanıyorsunuz ? Yani kitap alayım dedim tarifleri çok pahalı geldi , İnstagram dan baktım pek güzel bulamadım sizin takip ettiğiniz , önerebileceğiniz hesaplar var mı
Happy kidste tarifler bölümü var uygulamasındaKızlar selam
Bir şey soracağım
Ben kendi kaşığıyla veriyorum başından beri az azKızlar yarın ek gıdaya başlayacağım. Siz başlangıçta suyu neyle verdiniz? Philips avent damlatmaz bardak uygun olur mu?
Çok geçmiş olsunKızlar ya akşam bebeğim koltuktan düştü çok kötü bi his dikkat edin nolur.
Mantıklı artık zaten gerek yok tabloya da bence. Komple mi silsemDaha az paylasımı mı gorselleri mi kastettin bilmiyorum ama bu vesileyle bastaki tablodan cocukları adını yaşadığımız yeri falan cıkaralım bariNewMamaa
GörselleriDaha az paylasımı mı gorselleri mi kastettin bilmiyorum ama bu vesileyle bastaki tablodan cocukları adını yaşadığımız yeri falan cıkaralım bariNewMamaa
Geçmiş olsun nasıl oldu peki doktora gittinmiKızlar ya akşam bebeğim koltuktan düştü çok kötü bi his dikkat edin nolur.
Kuzum komple tablo silindiDaha az paylasımı mı gorselleri mi kastettin bilmiyorum ama bu vesileyle bastaki tablodan cocukları adını yaşadığımız yeri falan cıkaralım bariNewMamaa