• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

ediyoruz ediyoruz zaten dediğn gibi belli olmaz

ya zaten böyle hamilelik öncesi hep grip olunur. benim arkadaşım grip olduğunda hamile olduğunu öğrenmişti. ben kızımda 6-7 haftalıkken hasta olmuştum. vücut savunmasız mı oluyor artık ne oluyorsa

aaaa yaban mersinini bilmiyordum. eve alıyordum kendimde yiyeyim bari
bu arada gün aşırı zor oluyor yaaa, banyo yap yat sabah burunlar fış fış akıyor
artık hakkımızda hayırlısı :)

yaaaa o masajı araştırıcam. hep okuyordum buralarda ama bilmyiorum. denicem canım
Ya evet benim gebeliği öğrenmeden grip oldum. 4 haftalıktan itibaren kürtaj olana kadar hastaydım bitince de iyileştim. Hem grip olmuştum hem gözüm iltihaplanmıştı. Bağışıklık çok zayıflıyor.

baktım senden sonra. basitmiş yaparım ben bunu
Evet evet kolay. Ben 2 gündür yapmadım şimdi bunu okuyunca aklıma geldi bak 😅 bu arada dahiliyeye gittim dün. Betam 6 larda çıktı. Prolaktin yuksekligi vardı o fa 14 gelmiş. D vit düşük onu yazdılar bi. Demir de düşük ama çok dip değil diye yazmadı sanırım

Evet evet kolay. Ben 2 gündür yapmadım şimdi bunu okuyunca aklıma geldi bak 😅 bu arada dahiliyeye gittim dün. Betam 6 larda çıktı. Prolaktin yuksekligi vardı o fa 14 gelmiş. D vit düşük onu yazdılar bi. Demir de düşük ama çok dip değil diye yazmadı sanırım
Senden sonra baktım yapmaya başladım akıntım başladı ama ovülasyonda aynı görünüyor. D vit kış aylarında normal bence. Demir de çay içiyor musun, ben işimden dolayı içiyorum ama azaltmam lazım artık

Senden sonra baktım yapmaya başladım akıntım başladı ama ovülasyonda aynı görünüyor. D vit kış aylarında normal bence. Demir de çay içiyor musun, ben işimden dolayı içiyorum ama azaltmam lazım artık
Ben ovülasyona yarın başlarım ama nobet günleri yapamıyorum 🥲 yap bakalım faydası olur belki. Çay aşırı açık içiyorum zaten de benim regl tamamen geçmesi 7 gün Bi de sindirim sistemi sıkıntılı o yüzden muhtemelen emilim de sıkıntılı

Akıntı geldiyse yakında pik de olur takibe devam et😊

Kızlar merhaba.evlendikten 1 yıl sonra Ovulasyon testi ile hamile kalmıştım dünyalar benim olmuştu .. ben hamileliğin böyle bir şey olduğunu hiç bilmiyordum dış gebelik , kanama alanı ,boş gebelik bu terimleri doktorum yüzünden öğrenmek zorunda kaldım öncelikle herşeyden şüphelendi. Son olarak yolk sac olmasına rağmen boş gebelik olabilir dedi bana . Güvenmediğim için başka bir doktora gittim o da boş gebelik olmadığını ama embriyoyu görmediğini söyledi tam sınırda dedi 6 haftalık dedi vajinal baktı bu arada. 4 gün sonra tekrar çağırdı geç döllenme olabilir dedi ama ben eminimki embriyo oluşmadı bende hamileliğim boyunca hiç bulantı yaşamadım belki embriyo oluşamadığı içindi. Belli olduktan sonra kürtaj olacağım yada ilaçla düşürür bilmiyorum yazdıklarınız bana güç verdi en azından yalnız olmadığımı anladım çünkü hayata karşı öfkeliyim neden ben diyorum kendi kendime 😞

Kızlar merhaba.evlendikten 1 yıl sonra Ovulasyon testi ile hamile kalmıştım dünyalar benim olmuştu .. ben hamileliğin böyle bir şey olduğunu hiç bilmiyordum dış gebelik , kanama alanı ,boş gebelik bu terimleri doktorum yüzünden öğrenmek zorunda kaldım öncelikle herşeyden şüphelendi. Son olarak yolk sac olmasına rağmen boş gebelik olabilir dedi bana . Güvenmediğim için başka bir doktora gittim o da boş gebelik olmadığını ama embriyoyu görmediğini söyledi tam sınırda dedi 6 haftalık dedi vajinal baktı bu arada. 4 gün sonra tekrar çağırdı geç döllenme olabilir dedi ama ben eminimki embriyo oluşmadı bende hamileliğim boyunca hiç bulantı yaşamadım belki embriyo oluşamadığı içindi. Belli olduktan sonra kürtaj olacağım yada ilaçla düşürür bilmiyorum yazdıklarınız bana güç verdi en azından yalnız olmadığımı anladım çünkü hayata karşı öfkeliyim neden ben diyorum kendi kendime 😞
Daha belli değilmiş biraz daha bekleyin acele etmeyin. Zaman tanıyın. Gerekirse 3. 4. Dr a gidin. Üzülme desem de uzuleceksiniz olumsuz sonuçlanirsa. 35 gün oldu kürtaj olalı, normal hayatıma döndüm ama konu ne zaman açılsa gözümden yaşlar boşalıyor. Ama devam etmek zorundayız ben de yeniden denemeye başladım ilk regl bitti. Belki sağlıksız bir bebek dünyaya gelecekti, kendi kendine yetemeyecekti ben dünyadan göçüp gitsem. Herseyde Bi hayır var. Rabbime sığındım sağlıklı hayırlı evlat dileyerek bu yola çıkmıştım çünkü zaten. Eminim bize de sağlıklı evlat nasip edecek 🤲 iyi yönü de şu ki gebe kalabiliyoruz bunu gördük değil mi? Büyük bir saglik sorunumuz yokmuş çok şükür. O zaman yine gebe kalabiliriz Allah jn izniyle 🤲 siz de Rabbimden hayırlısını sagliklisini dileyin olur mu sabır diliyorum, inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Bizi de haberdar edin yalnız değilsiniz

bu stresleri yaşamanız için daha erken, stres en büyük düşmanı zaten gebeliğin gelişime direkt etkisi olan bir şey😔 eğer boş gebelikse er geç çıkacak zaten şimdiden kendinizi bunaltmayın. 😔 evet zor baskısı kuşkusu sizi çok iyi anlıyoruz bu başlık altında olan herkes bu süreci ne yazık ki geçirdi 😔 her şey planladığınız gibi ilerlemezse boş gebelik geçiriyor iseniz de son değil, evet insanın hayalleri başına yıkılıyor. sorguluyor. küsüyor. ağlıyor. O zaman zamanı geldiğinde hangi duygunuz varsa yaşar ve önünüze bakarsınız yeniden. ben düşük sonrası kanamalar bitince regl bitmeden doktorun önerisiyle denemeye başlamıştım mesela olmayacağını biliyodum ama bunalım moduna saplanıp kalmak istemedim. Bi Adet geçirdim, bu ay deniyorum yeniden olursa nasip olmazsa nasip. sağlıklı olsun da yeter ki çok da arattırmadan gelsin bebişler bereketiyle inşallah 🙏 lütfen şimdiden üzülmeyin, boş gebelik olmayıp cenin de olsa sağlıksız ilerleyen gebelikler de oluyor, Kalp atışı duyulup sonrasında da durabiliyor. Ne yazık ki kimse başıma gelmez demeyecek bu hayatta, şüphe kuşku her daim her gebelikte bulunuyor yani ama net varmış gibi stres yaşamak da yanlış. sakin kalmalı. Her şeyi yeri zamanında yaşayıp yola devam etmeli. Dilerim inşallah gebeliğiniz sağlıklı ilerler sizden güzel haberler alırız. 😍🌸🙏

Kızlar yumurtlama gördünüz mü kaçıncı gününüzdesinjz ne var ne yok 😊 benim bugün döngünün 10.gunu. teste dün başladım. Eve yeni geldim 1 saat sonra bi ovulasyon testi yapacağım. Yarın nöbetçiyim yapamam muhtemelen ama yanıma test alırım fırsat olursa yapmak için

Kızlar yumurtlama gördünüz mü kaçıncı gününüzdesinjz ne var ne yok 😊 benim bugün döngünün 10.gunu. teste dün başladım. Eve yeni geldim 1 saat sonra bi ovulasyon testi yapacağım. Yarın nöbetçiyim yapamam muhtemelen ama yanıma test alırım fırsat olursa yapmak için
Benim adet normale göre cuma bitmesi gerekiyordu. Ama hala çok az lekelenme şeklinde geliyor. O yüzden yapmaya başlamadım benimde döngünün 9. Günü. Ama merak ettim ya sen söyleyince. Birde ovülasyon testim bitmişti yeni sipariş ettim. Son 1 tane kalmıştı onu yarın deneyip durumu haber ederim 😍 Senin nasıl çıktı sonucun

Merhaba, bencede kürtaj için acele etme.her bebek aynı şekilde gelişim göstermez. hiç öfkelenme bunlar doğal şeyler. üzülecek kendinde belki suç arayacaksın tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkacaksın bunlar çok normal şeyler ama geçecek.
belki de bunları hiç yaşamayacaksın pıt pıt kalbini dinleyeceksin :) hayırlısı olsun

Akıntı geldiyse yakında pik de olur takibe devam et😊

günaydınnn
dün yaptım yine ama silik çıktı. akıntı ağrı var ama teste çıkmadı. devam ediyorum bakalım.

Kuzu ben yazmıştım sanırım 10. Gününe tekabül ediyodu. 10. Gün çatladığını düşünüyorum akıntıya göre. 10-11 yani benim düzenim. 1 kere yaptım ovu onda da 2. Çizgi 1.’ye göre hafif silik çıktı ama yoğundu yine, 1 gün önce çatladı demekki dedim bi daha yapmadım ben. bakalım ay sonunu beklicem hcg test yapıcam pazar ya da pazartesi test yaparım gibi inşallah güzel haberler olur🙏

Benim adet normale göre cuma bitmesi gerekiyordu. Ama hala çok az lekelenme şeklinde geliyor. O yüzden yapmaya başlamadım benimde döngünün 9. Günü. Ama merak ettim ya sen söyleyince. Birde ovülasyon testim bitmişti yeni sipariş ettim. Son 1 tane kalmıştı onu yarın deneyip durumu haber ederim 😍 Senin nasıl çıktı sonucun

günaydınnn
dün yaptım yine ama silik çıktı. akıntı ağrı var ama teste çıkmadı. devam ediyorum bakalım.
Benim de silik gidiyor kızlar 2 gündür. Bugün yapmadım nöbetçiyim. Devam edelim bakalım olacak ama 😊 bende akıntı anlamında belirti de yok henuz

Kuzu ben yazmıştım sanırım 10. Gününe tekabül ediyodu. 10. Gün çatladığını düşünüyorum akıntıya göre. 10-11 yani benim düzenim. 1 kere yaptım ovu onda da 2. Çizgi 1.’ye göre hafif silik çıktı ama yoğundu yine, 1 gün önce çatladı demekki dedim bi daha yapmadım ben. bakalım ay sonunu beklicem hcg test yapıcam pazar ya da pazartesi test yaparım gibi inşallah güzel haberler olur🙏
Ya evet unutmuşum canım ya benim biraz hafıza sorunum var da kusura bakma 🙈 inşallah pozitif gelir de peşinden de biz geliriz pozitif haberlerle grubu neselendiririz😊 haberdar et yapınca bizi de🥰

Kızlar merhaba. Perşembe günü boş gebelikten kürtaj oldum. Tekrar denemelere ne zaman başladınız ? 🙈

Kızlar merhaba. Perşembe günü boş gebelikten kürtaj oldum. Tekrar denemelere ne zaman başladınız ? 🙈
Öncelikle Çok geçmiş olsun 😔
buradaki ekip hemen başlayan ekip 😊 kanamalar bittiği gibi doktorlarımızın da önerisiyle hemen başladık ve başlıyoruz. Kötü tecrübelerimizi geride bırakıyoruz. 🌸

Öncelikle Çok geçmiş olsun 😔
buradaki ekip hemen başlayan ekip 😊 kanamalar bittiği gibi doktorlarımızın da önerisiyle hemen başladık ve başlıyoruz. Kötü tecrübelerimizi geride bırakıyoruz. 🌸
Şehir Hastanesi'nde kürtaj olduğum için doktorla iletişime gecemiyorum. Tekrar 1 ay sonra gel dedi kontrol için. Patoloji sonucu da çıkar o zamana dediler.
İnternetten baktığımda 2 hafta sonra diyordu. Benim kanamamda kürtajdan sonra çok az geldi. Hatta dün bitti sandım namaz kılmaya başladım. Bugün biraz daha gelmiş. Ama baya az yani. Tamamen bitince adet bitmiş gibi davranıyoruz o zaman 😅

Şehir Hastanesi'nde kürtaj olduğum için doktorla iletişime gecemiyorum. Tekrar 1 ay sonra gel dedi kontrol için. Patoloji sonucu da çıkar o zamana dediler.
İnternetten baktığımda 2 hafta sonra diyordu. Benim kanamamda kürtajdan sonra çok az geldi. Hatta dün bitti sandım namaz kılmaya başladım. Bugün biraz daha gelmiş. Ama baya az yani. Tamamen bitince adet bitmiş gibi davranıyoruz o zaman 😅
Perşembe günü daha çok yeni Elo, biter gibi olup yeniden kanamalar başlayabiliyo. Genelde herkesin minimum 10 gün ile 2,5 hafta arasında değişti. Bu süreçte üşütmemeye ve dinlenmeye devam et. üşütme korkunç oluyo 😔 Kanamanın tamamen bittiğini zaten anlıyosun, rahim de tamamen eski düzenine dönmüş oluyo. Şu an kürtaj oldun ama rahim duvarın temizlenmesi için kanaman bi süre daha devam edecek ne yazık ki. Sonra sen de bizimle koşmaya başlarsın 😍🌸

Back