2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gebelikte emzirmeye devam edebildiniz mi acaba yoksa süt kesiliyor mu?
Teşekkür ederim amin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız. emzirmeye devam ettim ama dr um zamanla sütünün tadı değişecek kendi emmek istemeyecek dedi öyle de oldu ben 3 aylık gebeyken ,oğlum 10 aylıkken bıraktı emmeyi

Amin inşallah evet ben de öyle okudum. Doktor da zamanla sütümün azalacağını söyledi. Bakalım süreç ne gösterecek

Kız kardeşim hamile teyze olucam inşallah onunda iki ayı kaldı sorunsuz yavrunu kucağına al inşallah sağlıkla mutlulukla

Kızlar selam bayadır foruma giremiyorum
Size birşey sorucam 12.ayda kızım için rutin kontrolde kan verildi netrofil değerleri düşük çıkmıştı doktor enfeksiyon vs olduysa ondan olbilir 15.ayda yine verirsnz demişti
Bugün yine kan verdik yine düşük çıktı hematolojiyle görüşmemizi istedi geçici bir şeyde olabilirmiş ama riskli bir durumda olablir diye
Byle bi durum yaşayan oldumu acaba
Nette değişik değişik leyler yazıyo insanın kafasına takılıyor 2 yaştan önce bir şey ifade etmez diyende var ama bilemiyorum

Bizimde düşük çıktı kan ilacı kullanıyoruz size bir şey vermedi mi

Kaç çıktı canım sonuçlarını bana atabilir misin özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…