- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Heves ediyorum, saniyesinde çıkarıyorum aklımdanNasıl ya 2.yi mi düşünüyorsun
Helal alkış
Evet yani denize de giriliyor uv korumalı uzun kolluPlaj kıyafeti mi ? Ben ondan bahsettim
Canım nerden yaptırdınKızlar kolyem geldi gerçekten çok şık çok çok beğendim kutusu filan çok zarif kalan saçları da göndermişler sağolsunlar ❤hemen taktım
Aaa atar mısın linkini bende alayım yani o zamana 10aylık olur 2-3 yaş mı alsam acabaEvet yani denize de giriliyor uv korumalı uzun kollu
Çok şık çok güzel vallaKızlar kolyem geldi gerçekten çok şık çok çok beğendim kutusu filan çok zarif kalan saçları da göndermişler sağolsunlar ❤hemen taktım
Aaa atar mısın linkini bende alayım yani o zamana 10aylık olur 2-3 yaş mı alsam acaba
Ben altın yaptırdım. Bu siteden.. izmirde bir kuyumcu aynı zamanda..
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ama şu sayfa da çelik gümüş filan yapıyor.. hatta başka sayfalar da var.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Valla bende bugün yedirdim ilk bakalım çıkacak mı az yedi gerçi ama bakalımKızlar bişey sorucam ya mesela ben bebeğe yarım çay tabağı havuç püresi yediriyorum ertesi gün bezinden alıyorum püreyi normal mı ACABA
11+6 da öğrenmiştim benKızlar ay sonu 13 haftaya yakınım cinsiyeti az çok ogrenirmiyim
Cinsiyetiniz nedir11+6 da öğrenmiştim ben
KızCinsiyetiniz nedir
Ayy inşallah bende ogrenirim
Tatlılığa maşallah diyelim
Sindiremiyor mu acaba daha? Benimki daha tam yutamadığı için göremedik. Zeytinyağı koyuyorsun değil mi?Kızlar bişey sorucam ya mesela ben bebeğe yarım çay tabağı havuç püresi yediriyorum ertesi gün bezinden alıyorum püreyi normal mı ACABA
EvetSindiremiyor mu acaba daha? Benimki daha tam yutamadığı için göremedik. Zeytinyağı koyuyorsun değil mi?