3 aylıkken sünnet ettirdik kendisine de danıştık bi sorun görmedi, hatta buraya da yazmıştım alerji oldu göz kapakları şişmişti. O akşam Osman Hocaya mesajlar attık göz kapağını vs. Tam olarak konuşmayı hatırlamıyorum bi kaç bişeye cevap vermişti yalan olmasın. Ama gece acile gittik ve bi damla verdiler onu sormak için yazmıştık görmesine rağmen cevap yazmamıştı. Bunu da sorun görmedik açıkçası olabilir dedik. Ama muayeneye gittiğimizde anlattık böyle böyle şeyler yaşadık şu damla yerine şunu verdik. O da işte çok büyük hata etmişsiniz mide kanaması yapabilirdi, ilki daha masumdu falan dedi.
Bizde açıkçası şaşırdık, görüldü yapmak yerine bize söyleyebilirdi. O an görmeseydi yine sorun değildi. Ve diğer neden de; bişey danıştığımda sürekli “videosu var izlemediniz mi, canlı yayında bahsettim izlemediniz mi” ya da reçeteye bile videosunu izle yazması
artık kontrole giderken tedirgin oluyordum ders çalışır gibi son videolarını ya da canlı yayınları izlemem lazımmış gibi hissediyordum. Bilmiyorum bi tuhaf geldi bu davranışı. Videosunu izleyecek olsam neden size geleyim?
Yanlış mı düşünüyorum tarafsız yazabilirsiniz