2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Tamamdır olabilir bekleyen hastası vardı doğru

Hasımlar hepinize merhaba bende 9+4 haftalık hamileyim 4 yıl sonra tüp bebekle bebeğiniz olur doktorlara inat rabbim kendiliğinden bir mucize verdi şimdi çok korkuyorum heyecanlıyım ilk gebeliğim ablamın 8 yıldır olmuyor 2. Tüp bebek denemesi de olumsuz oldu şimdi benim sizlere asıl sorum şu ben çalışıyorum ayaktayım bel ağrım oluyordu ilk zamanlar şimdi o kadar yokda ara ara adet sancısı gibi sancı ve karın ağrısı oluyor sizce normal mi kabızlık sorunum da var biraz 7 martta doktora gideceğim Allah nasip ederse baş boyun ölçümü için ilk gittiğimde doktora söyledim sancı ve bel ağırsınız kanama olursa beklemiyorsun geliyorsun dedi başka bir şey söylemedi böyle ağrılar yaşayan oldu mu acaba normal mi inşallah hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alırız sevgiyle kalın

Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim doktorum da adet sancısı olursa hemen gel demişti, 14. Haftada adet sancısı gibi ağrılar yaşamıştım. Doktora gitmiştim her şey yolundaydı, en azından içim rahat etmişti. Siz de muhakkak gidin, Dr beklemek zorunda değilsiniz acile bile gitseniz dikkate alırlar.

Merhaba sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ağrı dinlendiğiniz halde geçmiyorsa ya da sık sık oluyorsa risk olabilir gözükmenizde fayda var

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gayet normal bende de oluyordu bel ağrısı , karın genişliyor tabi açılma olur belde ..
herhangi bir doktora acile de gidebilirsiniz içiniz rahat eder .
Ay ben çok fazla kabızlık problemi yaşamadım ama fazla yaşayan arkadaşlarım vardı .
Doktorunuza sorun ben genelde whatsaptan yazıyordum . Kuru kayısı önerirse yiyin gün kurusu yani
He bir de ; keyfini çıkarın geri gelmiyor elham yapmayın stres yapmayın her şey güzel olacak ..

Kılzar bi soru takıldı aklıma ya , bu menenjit nasıl bulaşıyor ? Yani menenjiti taşıdığını kendi anlıyor mu insan ? Dr bize isterseniz şimdi yaptırın isterseniz 1 yaşından sonra siz ne düşünüyorsunuz? O gün birini gördüm instagram da , bebeği daha 40 günlükken gelen bir misafirden menenjit kapmış , yani nasıl oluyor hiç anlamıyorum bu menenjiti ben , sizce içim rahat olsun diye yaptıralım mı

Benim bildiğim 6. Ve 1 yaşında olmak üzere 2 kere . Ben yaptıracağım keşke demektense . Bulaşıcı mı bende bilmiyorum

uyku düzeniniz nasıl oldu merak ettim canım septembrmom
Park yatak benim yatakla bitişik, ordan sarkip kızımı sürekli emzirir pozisyonda uyuyoruz. Meme ağzinda diyebilirim tüm gece. Bu en azından 1 saat uyumasını sağliyor. Bazen derin uykuya dalıyor çekiyor ağzından ama 20-30 dk sonra uyanıyor tekrar emiyor. Profesyonel destek alicaz uyku konusunda canım

Kesinlikle haklısın canım sen ücretini ödüyorsun sonuçta videolar herkese açık bir de kendisi diyor her bebek kendine özeldir diye bu hiç hoş olmamış ben sosyal medya kullanmayan biri olup kapısını da çalabilirim sonuçta

Bulaşıcı evet öksürükle tükürükle falan bulaşıyor.
Menenjitli hasta gelince bize de koruyucu kıyafet giyerdik ve aynı odaya hasta koymaz izole ederdik ne kadar erken olursanız aşıyı okadar iyi.

Popüler doktorlarda bu oluyor. Eşimin bir kadın doğumcu arkadaşı vardı çok takipçili ona gidelim dedi bir kere gittik bir sürü insan geç dönüş yapılıyor falan orda anladım ben onlardan uzak durmamız gerektiğini bence iyi bir doktor bu arada bir çok şeyine katılıyorum ama ben de çocuğumun doktoru yapmazdım iyi yapmışsınız

Kesinlikle katılıyorum, kendimi okula gider gibi; sözlü varmış gibi hissediyordum

Evet maalesef popüler olunca hastası çok oluyor diye pek kaale alınmıyoruz gibi hissediyordum. Bakalım şimdiki doktorumuzdan memnun kalırız inşallah

Memenjit ağız yoluyla tükürükle dudakta uçuğu olanın ölmesiyle vs bulaşır canım .riskli bir hastalık .benim doktorum 3-5-13. Ay da yapılmasını tavsiye etti .ilk iki dozunu olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…