2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bulaşıcı evet öksürükle tükürükle falan bulaşıyor.
Menenjitli hasta gelince bize de koruyucu kıyafet giyerdik ve aynı odaya hasta koymaz izole ederdik ne kadar erken olursanız aşıyı okadar iyi.
Peki benim haberim olmadan menenjitim ola bilir mi ? Yani yetişkinlerde acaba farklı mı oluyor semptomları ?

Ay canım öyle söylediğinde sen de doktor bey benim vaktim olmuyor açıkçası pek sosyal medya kullanmıyorum bebekten sonra , yani her videoyu nasıl izliceksiniz

Ateş en belirgini öyle habersiz menenjit olamazsınız ilerleyince bilinç kaybı zeka geriliği falan yapıyor sizde yoktur suan yani :)
Ay içim rahatladı ne bileyim instagramda bi kadın vardı bebeğim menenjit oldu gelen misafirden dedi , nasıl gelen misafirden menenjit olmuş anlamadım dedim acaba bende haberim olmadan yada başka birinde ola bilir mi bu virüs

Ay çok haklısın , biraz ağır bi aşı diye biliyorum biraz o yüzden aşıdan kaçıyorum açıkçası
Canım sonuçları oldukça ağır bir hastalık biz riske atmadık şimdiye kadar 2 doz olduk ateşte yapmadı bizde ama bebekten bebeğe değişebilir tabi korkma bir çok ülke de zaten devletin aşı sisteminde var bu aşı

Bence bir daha düşün 2 ufak bebekle yemek yiyip uyuyabilir miyim diye sor kendine? evi temizliği geçtim mesela bu gece 12de yattım oğlan 1de 2de 3te kalktı, 4te kız kalktı 5te oğlan, 6da kız, 8de oğlan yemek yiyene kadar hasta gibiydim oğlan kucağımda kıza yedirirken ne kadar yiyebilirsem

Bu arada 7de oğlan uyandı 8e kadar yanımda memede uyuttum.yoksa uyumuyor.birkaç gündür sabahları yanıma alıyorum artık büyüdüğü için boğulma zamanlarını atlattık buna da şükür

Bacım siz (sen ve yeniden çocuk isteyenler) Allah aşkına ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz ? Nerden geliyor bu cesaretin kaynağı

Hamilelik harika da, doğum sonrası bakım çok zor Çık aklımdan diye onun için diyorum zaten

Biz 5. Ay kontrolünde bexsero ile başlayacağız aşılara. Ben daha fazla ötelemek istemiyorum şahsen

Bacım siz (sen ve yeniden çocuk isteyenler) Allah aşkına ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz ? Nerden geliyor bu cesaretin kaynağı
Bana bir iki dakika gelip gidiyor bu düşünce. O da kızım uyuduğunda Ama çok çok çok zor Allah isteyene nasip etsin en az 3-4 yaş fark koymak amacım.

Ateşlidie yeni başlıyordur falan ya da insanlar sosyal medyada çok sallıyor öyle bir şeydir ben inanmıyorum
Sarılık için biz kızımı hastaneye götürüyorduk mesela bi gün gittik yine emzirmeye geçecektim menenjitli hasta var geçmeyin oraya demişlerdi bulaşıcı da tehlikeli yani ama anlaşılıyor taşıyıcı gibi olma durumu yok yani siz kalbinizi bozmayın

En iyisi canım hatta bende düşünüyorum alsam mı ? Kimden alacaksın

Nasıl ya 2.yi mi düşünüyorsun
Helal alkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…