2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Masallah boyuna benimki 600 gram aldı
Osman hocadan neden vazgeçtin kuzum

Osman hocadan neden vazgeçtin kuzum
3 aylıkken sünnet ettirdik kendisine de danıştık bi sorun görmedi, hatta buraya da yazmıştım alerji oldu göz kapakları şişmişti. O akşam Osman Hocaya mesajlar attık göz kapağını vs. Tam olarak konuşmayı hatırlamıyorum bi kaç bişeye cevap vermişti yalan olmasın. Ama gece acile gittik ve bi damla verdiler onu sormak için yazmıştık görmesine rağmen cevap yazmamıştı. Bunu da sorun görmedik açıkçası olabilir dedik. Ama muayeneye gittiğimizde anlattık böyle böyle şeyler yaşadık şu damla yerine şunu verdik. O da işte çok büyük hata etmişsiniz mide kanaması yapabilirdi, ilki daha masumdu falan dedi.
Bizde açıkçası şaşırdık, görüldü yapmak yerine bize söyleyebilirdi. O an görmeseydi yine sorun değildi. Ve diğer neden de; bişey danıştığımda sürekli “videosu var izlemediniz mi, canlı yayında bahsettim izlemediniz mi” ya da reçeteye bile videosunu izle yazması artık kontrole giderken tedirgin oluyordum ders çalışır gibi son videolarını ya da canlı yayınları izlemem lazımmış gibi hissediyordum. Bilmiyorum bi tuhaf geldi bu davranışı. Videosunu izleyecek olsam neden size geleyim?
Yanlış mı düşünüyorum tarafsız yazabilirsiniz

Ya kızlar benim bebe gündüz uykularında alarm kurmuş gibi 26-30 dk arasında mutlaka uyanıyor. Uykusu da var ama geri uyuyamıyor ve huysuz huysuz bi sonraki uyku saatine kadar sürüyor. Neden olabilir bu? Son birkaç gündür arttı

Bende Sivas’ta yaşıyorum Sivas’ta düzgün çocuk doktoru bulmak gerçekten zor beş aylık oldu bebeğim bu güne kadar içime sinen ezbere gitmeyen doktor hiç bulamadım. Osman hocayla ilgili böyle şeyleri duymuştum. Bence olması gereken muayene anında bilgilendirmesi video izleyerek bilgilenecek olsam doktor kontrolüne gitmem

Ben sana hak verdim canım. Sende muay ücretinib videosunu çekip atsaydın kendisini severek takip ediyoruz ama ben de birebir gitsem video izle tavsiyesi almak istemezdim

Bizimki de öyle yapıyor. huysuz uyanıyorsa bir şekilde tekrar uyutmak gerekiyor.odada dolaşarak emziriyorum ya da durduğum yerde zıplayarak emziriyorum dalıyor.evde sesten strese giriyor olabilirler ya da büyüyorlardır.konu bebeklerse her şey olabilir

Ay videodan genel bilgi alacak olsam bilmem kaç paralık muayeneye niye geleyim

Evet haklısın canım çok saçma hareketler bunlar bazı doktorlarimiz maalesef sosyal medya nin büyüsüne çok kapılıyor. İyi yapmışsinz.

Ne saçma ya oldu valla muayene etme o zaman kimse sana gelmesin ne de olsa videoların var? doğru karar vermişsiniz değiştirmekle bence

Şimdi Medicana’da Mahmut Yıldırım’a gidiyoruz eşimin küçükken çocuk doktoruymuş bakalım buranın da muayene süreleri çok kısa geldi. Cidden iyi bi doktor bulursanız haberleşelim

Ben sana hak verdim canım. Sende muay ücretinib videosunu çekip atsaydın kendisini severek takip ediyoruz ama ben de birebir gitsem video izle tavsiyesi almak istemezdim
Valla ya kesinlikle izlemeye zamanım da olmuyor diyorum, kulaklık takıp izleyebilirsin bi şekilde diyor

Aynen valla bizim uyku gerilemesi geriden geliyor galiba

Ay videodan genel bilgi alacak olsam bilmem kaç paralık muayeneye niye geleyim
Sormayın muayene ücreti ayrı bi alemdi zaten

Ne saçma ya oldu valla muayene etme o zaman kimse sana gelmesin ne de olsa videoların var? doğru karar vermişsiniz değiştirmekle bence
Teşekkür ediyorum, valla içimi rahatlattınız iyi bi doktor olduğuna şüphem yok sadece bu davranışı bizi geriyordu. inşallah yeni doktordan memnun kalırız

Evet haklısın canım çok saçma hareketler bunlar bazı doktorlarimiz maalesef sosyal medya nin büyüsüne çok kapılıyor. İyi yapmışsinz.
İyi ki sizlerle paylaştım, yanlış karar mı verdim diye düşünüyordum

Mahmut beye de gittim ama çok yoğun yada ben salgınların yoğun zamanına denk geldim biz içerideyken sürekli diğer hastalar içeri girip bir şeyler sordular. Mutlaka haberleşelim içine sinen bir doktor olursa bana da haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…