2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya senin ki uyumadan önce yapıyorsa uyumamak içindir gibi geliyor . Bizimki uyuyor bende tam yatıyorum Allahım o ağlama sanki yangına düşmüş gibi yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum
Aa bunu bi yerde okumuştum ya , hatta bazıları yazmıştı öyle çığlık attı bebeğim korktum diye , ama oda normal bişeymiş yani öyle yazıyordu en son onu hatırlıyorum

Masallah boyuna benimki 600 gram aldı

5bucuk olcaz kuzum. Öğle emzirmesinden bi saat sonra bi kaç kaşık yoğurt ya da sebze yemeği veriyorum . Gece emmesinden 1saat sonra da muhallebi yapıyorum o bi çay bardağı oluyor meyveli vs.öğün gibi oluyor
Canim muhallebi tarifini verir misin

Benim kızımin üst damakta var öyle beyazlıklar ama sadece renk. Sivilce gibi ele gelen bişey Yok. Doktora sorduğmda aft demişti. Ama geçmedi kaldı öylece. Duruyor aylardır

Aa bunu bi yerde okumuştum ya , hatta bazıları yazmıştı öyle çığlık attı bebeğim korktum diye , ama oda normal bişeymiş yani öyle yazıyordu en son onu hatırlıyorum
İnşallah normaldir ya korkmaya başladım , gece gece uyuyamadım . Eşim de kalktı diştendir dedi sancı geliyorsa dedi korkma dedi ben ağla ağla bi hal …

Canim muhallebi tarifini verir misin
1yemek kaşığı yulaf unu 1cay bardağı su (bardak ölçüm biraz büyük ) karıştırıp pişiriyorum içine hurma ezmesi katıyorum .ya da minik rendelediniz meyve püresini elma armut muz kaynadıktan sonra içine katıp 1dk daha karıstırıyorum.
*Yulaf yerine aynı ölçüde irmik ,pirinç unu ,kavrulmuş tereyağlı beyaz un da kullanıyorum dönüşümlü varsa en son zeytinyağı ılıdıgında canım
Arada pekmezli de veriyorum .

Bizim doktorumuz da 4. Ay kontrolünde demir damlasını vermedi 6. Ayda kan alırız değerlerine bakarız öyle veririz dedi

Seninki alışmış ondandr..
ben sana daha çok şaşırdım şuan
Valla canım öyleyim maalesef ilaçta kullanamıyorum bayağıdır o yüzden çok kötüyüm bu ara ama gidicem bi dr a bizimde kullanabileceğimiz bi ilaç vardır elbet

Aşkım gelen mesaj gayet normal geldi bana.
Haber vermek istemiş olabilir düşünememis olabilir .
Sonuçta bu çocukları biz yaptık biz doğurduk. Kimse bir şey almak zorunda değil ki alırlarsa İkramları olur teşekür ederiz. Ama benim Mesela bı huyum var ben başkalarınin bişey almasını istemem pek biz alalım biz edelim kafasındayim.

Yani öyle basıp gitmen çok kırıcı olmuştur çok üzülmüşlerdir . Öncesini sonrasını bilmiyorum olayların belki dolmuşlugun vardır ama sadece bu konuya bakınca Pek haklı bulamadım seni canimm

Evet 6. Ayda alınıyor. İyi çıkınca gerek görmedi. 3. Ayda da vermedi demir ezbere iş yapmanın doğru olmadığını söylemişti.
Yani mantıklı olan bu aslında. Biz Osman Hocaya gidiyorduk 4. Ayda o başlatmıştı, bu ay kendisine gitmeme kararı aldık başka doktora geçtik o da 1 ml e yükseltti. Hepsi ezberden gidiyor

Masallah boyuna benimki 600 gram aldı
Valla bizimki hep boya gidiyor demek ki

Kızlar az önce kızıma avokado yedirdim "ööööğğ" dedi resmen öğürdu çocuk ahahshsh vermedim daha
Ay çok güldüm kıyamam yavrum ya bence çok haklı, hamileyken bi heves aldıydım aynı tepkiyi verdim

Bizim doktorumuz da 4. Ay kontrolünde demir damlasını vermedi 6. Ayda kan alırız değerlerine bakarız öyle veririz dedi
En doğrusu ne güzel böyle doktora denk gelmek

Şimdi taze anneyiz seneye böyle oluruz kesin
Ay bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…