Aa bunu bi yerde okumuştum ya , hatta bazıları yazmıştı öyle çığlık attı bebeğim korktum diye , ama oda normal bişeymiş yani öyle yazıyordu en son onu hatırlıyorumYa senin ki uyumadan önce yapıyorsa uyumamak içindir gibi geliyor . Bizimki uyuyor bende tam yatıyorum Allahım o ağlama sanki yangına düşmüş gibi yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum
Bunu gördüm bende ama bence bilinçsizlik başka bişey değilAyy bu ne kızlarrrrsorun bizde mı acaba
Ben 7 damla !!Kızlar bu arada dün kontrolde doktor demiri 1 ml e çıkar dedi. 0,5 ml veriyordum. Sizler ne kadar veriyorsunuz?
Masallah boyunaKızlar bugün 5. Ay kontrolümüz vardı: kg su 6600 olmuş. Boyu 67,5
Geçen ay 6200 dü yalnızca 400 gram almışo sıra mızmızlanıyordu üstünü giydiriyordum sormayı unuttum. Son bi aydır 2-3 dk emiyor ve hemen kendini geri atıyor. Ama daha sık emmek istiyor. Yaklaşık 2 saat aralıklarla besleniyor. Yani bu kadar az alması bi sorun mu?
Sizlerin bebişleri kaç kg aldı bu ay?
Canim muhallebi tarifini verir misin5bucuk olcaz kuzum. Öğle emzirmesinden bi saat sonra bi kaç kaşık yoğurt ya da sebze yemeği veriyorum . Gece emmesinden 1saat sonra da muhallebi yapıyorum o bi çay bardağı oluyor meyveli vs.öğün gibi oluyor
Benim kızımin üst damakta var öyle beyazlıklar ama sadece renk. Sivilce gibi ele gelen bişey Yok. Doktora sorduğmda aft demişti. Ama geçmedi kaldı öylece. Duruyor aylardırKızlar bu ara benim kızın agzinın alt dis cikıcak kısimda 2 ay once boyle kucuk sivilce gibi beyazlık belirmisti bugun dikkat ettim buyumus gibi 6.ay kontrolunde doktora sorucam ama arastirdim biraz epstein kabarciklari yani diş kisti deniyormus zamanla geciyormus ama benim kızinki sanki gecmek yerine büyuyor gibi. Resmini cekmeye calistim ama agzini acmiyor ornek bi gorsel eklicem bilgisi olan varmi acaba?
Bu ekledigim resimdekinden daha buyuk ve alt kisimda
Maşallah yani ne bileyim o zaman sancı geliyor aradaAynen canım benim bugün baktım bir tanesi elime geldi artık ona yordum ben
İnşallah normaldir ya korkmaya başladım , gece gece uyuyamadım . Eşim de kalktı diştendir dedi sancı geliyorsa dedi korkma dedi ben ağla ağla bi hal …Aa bunu bi yerde okumuştum ya , hatta bazıları yazmıştı öyle çığlık attı bebeğim korktum diye , ama oda normal bişeymiş yani öyle yazıyordu en son onu hatırlıyorum
Evet bİzim için de rahatlık gerçektenSizde de hamak var. Bizde de aynı hamaktan var. Uykuya geçirmekle baş edemedim bende. Hamak aldim. Hamak iyi gibi şuan şükür
1yemek kaşığı yulaf unu 1cay bardağı su (bardak ölçüm biraz büyük ) karıştırıp pişiriyorum içine hurma ezmesi katıyorum .ya da minik rendelediniz meyve püresini elma armut muz kaynadıktan sonra içine katıp 1dk daha karıstırıyorum.Canim muhallebi tarifini verir misin
Avakado tek yiyemez muzla lable peynirle karıştır belki yediKızlar az önce kızıma avokado yedirdim "ööööğğ" dedi resmen öğürdu çocuk ahahshshvermedim daha
Anne sutu ile kivamini acip verebilirsinKızlar az önce kızıma avokado yedirdim "ööööğğ" dedi resmen öğürdu çocuk ahahshshvermedim daha
Bizim doktorumuz da 4. Ay kontrolünde demir damlasını vermedi 6. Ayda kan alırız değerlerine bakarız öyle veririz dediEvet ocean kullanıyorum damlalığında 0.5 ml yazıyor oraya kadar çekip çay kaşığı ile veriyorum. Neye göre artırdı acaba doktor bilemedim.
Yaa, bizim kan falan alınmadı. 6. Ayda mı alınıyor acaba?
Ay ben şimdi “annesi seni istiyor, seni görünce ağlamaya başladı” falan denilince mutlu oluyorum. Videoda da bebişe sarılmak istedim. Bilmiyorum seneye de böyle düşünüyor olacak mıyım
Şimdi taze anneyiz seneye böyle oluruz kesinAy ben şimdi “annesi seni istiyor, seni görünce ağlamaya başladı” falan denilince mutlu oluyorum. Videoda da bebişe sarılmak istedim. Bilmiyorum seneye de böyle düşünüyor olacak mıyım
Valla canım öyleyim maalesef ilaçta kullanamıyorum bayağıdır o yüzden çok kötüyüm bu ara ama gidicem bi dr a bizimde kullanabileceğimiz bi ilaç vardır elbetSeninki alışmış ondandr..
ben sana daha çok şaşırdım şuan
30 yaşındayım avokadoyu yediğimde bende böyle yapıyorum Allah affetsinKızlar az önce kızıma avokado yedirdim "ööööğğ" dedi resmen öğürdu çocuk ahahshshvermedim daha
Bencede gitmelisin canım , tabiki vardırValla canım öyleyim maalesef ilaçta kullanamıyorum bayağıdır o yüzden çok kötüyüm bu ara ama gidicem bi dr a bizimde kullanabileceğimiz bi ilaç vardır elbet
Aşkım gelen mesaj gayet normal geldi bana.Gudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Yani mantıklı olan bu aslında. Biz Osman Hocaya gidiyorduk 4. Ayda o başlatmıştı, bu ay kendisine gitmeme kararı aldık başka doktora geçtik o da 1 ml e yükseltti. Hepsi ezberden gidiyorEvet 6. Ayda alınıyor. İyi çıkınca gerek görmedi. 3. Ayda da vermedi demir ezbere iş yapmanın doğru olmadığını söylemişti.
Valla bizimki hep boya gidiyor demek kiMasallah boyunabenimki 600 gram aldı
Ay çok güldüm kıyamam yavrum yaKızlar az önce kızıma avokado yedirdim "ööööğğ" dedi resmen öğürdu çocuk ahahshshvermedim daha
En doğrusu ne güzel böyle doktora denk gelmekBizim doktorumuz da 4. Ay kontrolünde demir damlasını vermedi 6. Ayda kan alırız değerlerine bakarız öyle veririz dedi
Ay bakalımŞimdi taze anneyiz seneye böyle oluruz kesin