Bizde öyleyiz kulağının içini çevresini çizip yara yapmış şimdi de tutup çekiyorYa benim kızımda sürekli kulağıyla oynuyor hemde kopartacak şekilde. Doktor muayene etti birşey yok alışkanlık olmuş o yüzden oynuyor dedi nasıl unutturcam bilmem. Yoksa kulağı elimize alıcaz yakında
Ya uyanık artık ne oldu ise sessiz takılıyor ki abisi duygusal ay kıyamam kardeşim modu olsunKızlar şimdi fark ettim : görümcem abisi ile fotoğraflarımızı beğenmiyoryeğenini paylaştığım resimleri beğeniyor artık ne oldu ise uzun zamandır abisi kardeşim diye de tutturmuyor yeğenini de aramıyor , zaten aramazdı abisi arardı hadi bakalım ne ile karşılaşacağız
O zaman ciddi bir yoktur ya
Tv de ne izletiyorsun ben açmıyorum ya izlemesin diyeKeyif zamanıEki Görüntüle 3387222
Yok ya bizim ki kardeşi küsse de duramaz aramadan sormadan kardeş delisiO zaman ciddi bir yoktur ya
Baby sensoryler var canım karanlık ekranda meyveler falan var çok eğlenceliTv de ne izletiyorsun ben açmıyorum ya izlemesin diye
Canım akışına bırak gerçekten yolunu buluyor kendisi iki zaman dilimi belirle ben gündüz tadımlık gece doyumluk verıyroumKızlar ek gıda işi bana bi bilinmezlik gibi geliyoya tadım neysede öğün nasıl olcak doyduğunu nasıl bilcez yeterli nasıl beslicez vs ay stres oluyom
İlk uyanıklarındaki şirinlik zaten kalpBunu eskiden görmüştüm o günden heri her uyanışta kocaman bir gülümseme ile karşılıyorum o da bana gülüyor enerji doluyoruz ikimizde
İlk uyanıklar şirinlik zaten kalpBunu eskiden görmüştüm o günden heri her uyanışta kocaman bir gülümseme ile karşılıyorum o da bana gülüyor enerji doluyoruz ikimizde
Canım akışına bırak gerçekten yolunu buluyor kendisi iki zaman dilimi belirle ben gündüz tadımlık gece doyumluk verıyroum
5bucuk olcaz kuzum. Öğle emzirmesinden bi saat sonra bi kaç kaşık yoğurt ya da sebze yemeği veriyorum . Gece emmesinden 1saat sonra da muhallebi yapıyorum o bi çay bardağı oluyor meyveli vs.öğün gibi oluyorKaç aylık tam bebeğin cnm şuan öğün gibi verilebiyormu
5bucuk olcaz kuzum. Öğle emzirmesinden bi saat sonra bi kaç kaşık yoğurt ya da sebze yemeği veriyorum . Gece emmesinden 1saat sonra da muhallebi yapıyorum o bi çay bardağı oluyor meyveli vs.öğün gibi oluyor
Bebeğin kilolu ise geceye bırakmaKaç aylık tam bebeğin cnm şuan öğün gibi verilebiyormu
Uzattı bazen 7-8 saat kesintisiz uyuduğu oluyor genel düzen 6 saat uyku emme 4saat uyku tekrarUykuyu uzattımı peki gece vermen bende doktora danışıp pzt tadım olarak başlamayı düşünüyorum