2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bizde öyleyiz kulağının içini çevresini çizip yara yapmış şimdi de tutup çekiyor

Ya uyanık artık ne oldu ise sessiz takılıyor ki abisi duygusal ay kıyamam kardeşim modu olsun çözdüm yeminle kızı.. iyi manipüle ediyor ..

O zaman ciddi bir yoktur ya
Yok ya bizim ki kardeşi küsse de duramaz aramadan sormadan kardeş delisi aman küsmesinde az öte de iki kardeş oynasınlar işte durup durup bana laf sokmasın yeter ..
böyle iyi gittiğimizde canım cicim oluruz o bi laf söyler yine ben söylerim hop döneriz eve yine konuşmayız

Kızlar ek gıda işi bana bi bilinmezlik gibi geliyoya tadım neysede öğün nasıl olcak doyduğunu nasıl bilcez yeterli nasıl beslicez vs ay stres oluyom
Canım akışına bırak gerçekten yolunu buluyor kendisi iki zaman dilimi belirle ben gündüz tadımlık gece doyumluk verıyroum

Kızlar bu ara benim kızın agzinın alt dis cikıcak kısimda 2 ay once boyle kucuk sivilce gibi beyazlık belirmisti bugun dikkat ettim buyumus gibi 6.ay kontrolunde doktora sorucam ama arastirdim biraz epstein kabarciklari yani diş kisti deniyormus zamanla geciyormus ama benim kızinki sanki gecmek yerine büyuyor gibi. Resmini cekmeye calistim ama agzini acmiyor ornek bi gorsel eklicem bilgisi olan varmi acaba?
Bu ekledigim resimdekinden daha buyuk ve alt kisimda

Eklentiler

• images.jpeg
    3,6 KB · Görüntüleme: 57
Kaç aylık tam bebeğin cnm şuan öğün gibi verilebiyormu
5bucuk olcaz kuzum. Öğle emzirmesinden bi saat sonra bi kaç kaşık yoğurt ya da sebze yemeği veriyorum . Gece emmesinden 1saat sonra da muhallebi yapıyorum o bi çay bardağı oluyor meyveli vs.öğün gibi oluyor

Uykuyu uzattımı peki gece vermen bende doktora danışıp pzt tadım olarak başlamayı düşünüyorum
5bucuk olcaz kuzum. Öğle emzirmesinden bi saat sonra bi kaç kaşık yoğurt ya da sebze yemeği veriyorum . Gece emmesinden 1saat sonra da muhallebi yapıyorum o bi çay bardağı oluyor meyveli vs.öğün gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…