Olur canım pes etmeBenimde ilk 4 ay kucakta sallanarak uyumaya alıştı bende beşiğe alıştırmaya çalışıyorum zamanla sallamayı azaltırım dedim ama alışkanlıkları değiştirmek baya zorluyor bakalım
Valla canım ne yumurta haşlama makinem var ne de buharda haşlama, normal suya atıp haşlayacağımKızlar bomba bilgiyle geldim. (Herkes biliyorsa çok gülerim kendime) kuzenden öğrendim.. bu yumurta haşlama makineleri var ya (bendeki simbo başka marka da vardır) millet onlarda buharda haşlama yapıyorlarmış bebek yemekleriniyoyko almıştım ben almasa onda yapardım bilginize
Boyu çok iyi bence belki boya vermiştir? Boyu uzuyan bebekler az kilo alabiliyor ve bizde öyleyiz 10 dk emzirsem şükrediyorum gündüz emzirmek işkence gece güzel emiyor ama bu ara ayakta sallayınca emiyor eskiden onu da istemiyordu inşallah düzelir bir an önceKızlar bugün 5. Ay kontrolümüz vardı: kg su 6600 olmuş. Boyu 67,5
Geçen ay 6200 dü yalnızca 400 gram almışo sıra mızmızlanıyordu üstünü giydiriyordum sormayı unuttum. Son bi aydır 2-3 dk emiyor ve hemen kendini geri atıyor. Ama daha sık emmek istiyor. Yaklaşık 2 saat aralıklarla besleniyor. Yani bu kadar az alması bi sorun mu?
Sizlerin bebişleri kaç kg aldı bu ay?
Şu çelik buhar aparatından al kızz vitamini suya gitmesin Alparslan'cığım vitaminleriyle yesin :)Valla canım ne yumurta haşlama makinem var ne de buharda haşlama, normal suya atıp haşlayacağım
Canım aynı durumdayı.. benimki de 3 haftada 300 almış. (Bir önceki kontrolü 1 hafta geç gittiğimiz için 3 hafta oldu arası) ayda 400 diyelim dedi dr.. boyu 3 cm uzamış, önceki aylarda 2 uzamıştı.. herhalde arkadaşların dediği gibi boya gitmiş bu ay.. benim dr kg iyi artık az alacak dedi. Az almasına takılmadı persentile baktı iyi dediKızlar bugün 5. Ay kontrolümüz vardı: kg su 6600 olmuş. Boyu 67,5
Geçen ay 6200 dü yalnızca 400 gram almışo sıra mızmızlanıyordu üstünü giydiriyordum sormayı unuttum. Son bi aydır 2-3 dk emiyor ve hemen kendini geri atıyor. Ama daha sık emmek istiyor. Yaklaşık 2 saat aralıklarla besleniyor. Yani bu kadar az alması bi sorun mu?
Sizlerin bebişleri kaç kg aldı bu ay?
Aaa YouTube de mi ? Zararlı değilse bende açayımBaby sensoryler var canım karanlık ekranda meyveler falan var çok eğlencelikahve çay içerken açıyorum biraz bakıyor sonra oyuncaklarına dönüyor
Aaa YouTube de mi ? Zararlı değilse bende açayımben evde tv yi yasakladım
Gördüm de korktumBunlar canım sen de araştır istersen için rahat eder . Normal tv gibi hızlı ve sürekli geçişler yok
Canım aynı durumdayı.. benimki de 3 haftada 300 almış. (Bir önceki kontrolü 1 hafta geç gittiğimiz için 3 hafta oldu arası) ayda 400 diyelim dedi dr.. boyu 3 cm uzamış, önceki aylarda 2 uzamıştı.. herhalde arkadaşların dediği gibi boya gitmiş bu ay.. benim dr kg iyi artık az alacak dedi. Az almasına takılmadı persentile baktı iyi dedi
Bu Ay 300 gr almasına sevinen ben
Duyu gelişimlerini falan destekler diye okumuştum içine sinerse baktır canım önce sen izle deGördüm de korktumaçmaya . Bende ara ara baktırayım bari
Tamam canım çok sağolDuyu gelişimlerini falan destekler diye okumuştum içine sinerse baktır canım önce sen izle de
İşte arkadaş gibi arkadaşŞu çelik buhar aparatından al kızz vitamini suya gitmesin Alparslan'cığım vitaminleriyle yesin :)
Link veriyorum:
En uygununu buldum bak.. 1milyoncularda da bulabilirsinGenel Markalar Katlanabilir Buharda Sebze PiÅirme HaÅlama Aparatı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Katlanabilir Buharda Sebze PiÅirme HaÅlama Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dur ucuzu görüp ikna edeyim sonra o kısma geçecektimİşte arkadaş gibi arkadaşkız bari iyi bişey alalım bu da paslanmasın sonra
Belki de, boya gidiyor derler umarım öyledir. 10 dk lık zamanlar çok eskidendi ya. Bizim hep düştü ve sabit kaldı. Bi ara 7 dk emiyordu sonra 5 e düştü sonra 4 derken şimdi 3 dk. Dediğin gibi sabaha karşı erdiğinde bazen uzun emiyor o da dalarsa. Neyse artık sağlıklı olsunlar da. Büyüdükçe kilo alımıda yavaşlayacakmış onu yaşıyoruz alışmam lazımBoyu çok iyi bence belki boya vermiştir? Boyu uzuyan bebekler az kilo alabiliyor ve bizde öyleyiz 10 dk emzirsem şükrediyorum gündüz emzirmek işkence gece güzel emiyor ama bu ara ayakta sallayınca emiyor eskiden onu da istemiyordu inşallah düzelir bir an önce
İyi olsunlar da çok şükür. Boya gidiyorlar demek kiCanım aynı durumdayı.. benimki de 3 haftada 300 almış. (Bir önceki kontrolü 1 hafta geç gittiğimiz için 3 hafta oldu arası) ayda 400 diyelim dedi dr.. boyu 3 cm uzamış, önceki aylarda 2 uzamıştı.. herhalde arkadaşların dediği gibi boya gitmiş bu ay.. benim dr kg iyi artık az alacak dedi. Az almasına takılmadı persentile baktı iyi dedi
Maya ve süt oda sıcaklığında 42 derecede 8 saat güzel oldu.Isyerindekilere kufur etmek istedim. Sanki bir bebek kolay buyuyor. Baksan kendileri mesailerinin yarisini sohbetle gecirir.
Bende aldim deneyince beni de etiketler misiniz?
Elini yuzune cok surmesi alerjik durumlardan da olabiliyor, bazen saclari yuzune dokulunce cok elliyor benim kizim. Muslini ucgen yapip sadece kollarini sarip sakinlestirim oyle uyutuyorum bende 2-3 saate aciyorum
Kola kahve cay tursu gibi seyler benim kizimda huzursuzluk yapiyor. Ben cok nadir yiyorum o yuzden. Acaba 1-2 gun yediklerine dikkat etsen huzursuzlugu azalair mi?
Bildigim kadariyla corbalari sicakken kavanoza koyup agzini 2 geri 1 ileri kapatinca 1 ay dolapta kaliyor.
Kulaklarda akapunktur noktalari oldugu icin deldirmeyi cok onermiyorlar. Ben sanirim buyuyunceye kadar deldirmeyecegim.
İlk başta doyumluk verilmiyor , yani doysun diye değil de daha çok tadlara alışsın diye yani 8 ayına kadar böyle diye biliyorum , ama ne zaman artık yemese çıkarsa doymuş demektir , benim kızım öyle şimdi veriyorum ne zaman artık ağzından çıkarsa yemeğe zorlamıyorum artıkKızlar ek gıda işi bana bi bilinmezlik gibi geliyoya tadım neysede öğün nasıl olcak doyduğunu nasıl bilcez yeterli nasıl beslicez vs ay stres oluyom