Ya her doktorun görüşü farklı 3doktora götürürüm mesela üçü farklı sey söylüyor bazı konularda .çok kitabi bilgi olsun istemiyorum .doktorunuza uyun tabi ama bebeğinizi en iyi siz tanırsınız.yurt dışında arkadaşlarım var orda 4ayda tadıma başlıyoruz dediler ben de başlamıştım o zamanUzattı bazen 7-8 saat kesintisiz uyuduğu oluyor genel düzen 6 saat uyku emme 4saat uyku tekrar
Bi de verdiğimde ciğneme yaptı bu öğretebilecegimiz bir şey değil kendi demek ki hazır ki yapıyor bunu demiştim .dik durabiliyor mu yemeğe tepki heyecan verıyor mu dikkat edin bunlaraUykuyu uzattımı peki gece vermen bende doktora danışıp pzt tadım olarak başlamayı düşünüyorum
Benimki saldırıyor zor tutuyorum blw a da çok meyilli karışık gideceğim sanırım ama bize dr umuz 6.ayda başlayalım dedi, yoğurt makinesi aldım dhaa gelmedi gelsin direk yoğurt yapıp vereceğimBi de verdiğimde ciğneme yaptı bu öğretebilecegimiz bir şey değil kendi demek ki hazır ki yapıyor bunu demiştim .dik durabiliyor mu yemeğe tepki heyecan verıyor mu dikkat edin bunlara
Kilosunda falan sıkıntı yoksa bekle tabi canım. Ya bi de geç başlayanlar tadıma sonradan yemek seçiyor yorumlarını çok görüyorum nunun bi askı var mı kiBenimki saldırıyor zor tutuyorum blw a da çok meyilli karışık gideceğim sanırım ama bize dr umuz 6.ayda başlayalım dedi, yoğurt makinesi aldım dhaa gelmedi gelsin direk yoğurt yapıp vereceğim
Yoğurt makinesi demişken gerekli mi yani normal elle yapmaktan farkı ne acabaBenimki saldırıyor zor tutuyorum blw a da çok meyilli karışık gideceğim sanırım ama bize dr umuz 6.ayda başlayalım dedi, yoğurt makinesi aldım dhaa gelmedi gelsin direk yoğurt yapıp vereceğim
Ay
6.ay geç değilki olması gereken bu, seçen bebek her şekilde seçiyor zatenKilosunda falan sıkıntı yoksa bekle tabi canım. Ya bi de geç başlayanlar tadıma sonradan yemek seçiyor yorumlarını çok görüyorum nunun bi askı var mı ki
Ben beceriksiz olduğum için aldım ajajak yapabiliyorsan çokta gerekli değil benceYoğurt makinesi demişken gerekli mi yani normal elle yapmaktan farkı ne acaba
Tam nerde canım diş çıkacak yerde mi? Diş beyazlaması olmadığına emin misin? Veya pamukçuk olabilir mi? Senin dediğini hiç duymadımKızlar bu ara benim kızın agzinın alt dis cikıcak kısimda 2 ay once boyle kucuk sivilce gibi beyazlık belirmisti bugun dikkat ettim buyumus gibi 6.ay kontrolunde doktora sorucam ama arastirdim biraz epstein kabarciklari yani diş kisti deniyormus zamanla geciyormus ama benim kızinki sanki gecmek yerine büyuyor gibi. Resmini cekmeye calistim ama agzini acmiyor ornek bi gorsel eklicem bilgisi olan varmi acaba?
Bu ekledigim resimdekinden daha buyuk ve alt kisimda
Gerekli değil tabi biz beceriksiz / üşengeç annelerin yardımcısı olacak :) bir de taze yapacağı ya (mümkünse günlük) sürekli yoğurt yapıp tutturmam ve takip etmem zor diye aldım benYoğurt makinesi demişken gerekli mi yani normal elle yapmaktan farkı ne acaba
Ay maşallah maşallahUzattı bazen 7-8 saat kesintisiz uyuduğu oluyor genel düzen 6 saat uyku emme 4saat uyku tekrar
Neeeee, yumurtanın kokusu falan siner mi kiKızlar bomba bilgiyle geldim. (Herkes biliyorsa çok gülerim kendime) kuzenden öğrendim.. bu yumurta haşlama makineleri var ya (bendeki simbo başka marka da vardır) millet onlarda buharda haşlama yapıyorlarmış bebek yemekleriniyoyko almıştım ben almasa onda yapardım bilginize
Yok kız zaten yumurtayı kabukla koyuyorsun ki. Yumurta yokken koyarsın plastik kısmının üstüne koycan Havucu, alttada su buharla pişicekNeeeee, yumurtanın kokusu falan siner mi ki
Uzattı bazen 7-8 saat kesintisiz uyuduğu oluyor genel düzen 6 saat uyku emme 4saat uyku tekrar
Klavye mağduru olmuşum sen anlamışın yine de sormak istediğimi6.ay geç değilki olması gereken bu, seçen bebek her şekilde seçiyor zaten
Beslenme alt değişimi sonra yatağına koyuyoruz sallanan hamak beşiği de var onda daha kolay oluyo sallıyoruz ninniler uydurarakAy maşallah maşallah
Nasıl uykuya geçiyor canim
Yok dis degil sertlik yok bariz sanki sivilce gibi googleda dis incisi diye aratinca cikan gorsellerle ayniTam nerde canım diş çıkacak yerde mi? Diş beyazlaması olmadığına emin misin? Veya pamukçuk olabilir mi? Senin dediğini hiç duymadım
Beslenme alt değişimi sonra yatağına koyuyoruz sallanan hamak beşiği de var onda daha kolay oluyo sallıyoruz ninniler uydurarakbaya da orijinal şeyler çıkıyor YouTube a müzik yapıp atsam mı diyorum ilk üç ay kucakta sallayarak uyumaya alışmıştı biraz ondan beşikte sallamaya geçirmek büyük başarı oldu bize