2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evet o yüzden ben de gözünü korkut dedim ya şimdi çocukta var bir şey yapamaz diyordur. Sen kendi aile dinamiğini biliyorsun canım benim kendin ayarlarsın güveniyorum sana

Valla hiç demene gerek yok çünkü bize dediler de ne oldu başına gelmeden inanmıyor insan istediğin kadar söylesinler

Zaten ilçede yaşayan onlar da yani bu ilçede migros var şok var carrefour var...ertesi gün gidip almak çok da zor olmamalı.
Bende aynı şeyi diyecektim ya da hangi bez bilemediler herhalde diyecektim ama bu kadar sorun haline getirmek saçma gerçekten

Ay maşallah diyelim de

Aynen kv ler anneler gibi olmuyor . Benim ki de beni arar torunu için ama bana sen nasılsın diye sormaz bi kere oğluna sorar kp sorar ona bile tepki verir . Bende duymuyorum çoğu zaman cvp bile vermiyorum bildiğimi yapıyorum..

Boş konuşuyor gibi değilsin valla doğru bence .
Bazı erkekler kaybetme korkusu yaşamadan anlamıyor . Göze alıp denemek lazım .. iş bi cinnete bakar .

Bizde de çok işe yaradı, sadece kızım değil biz de hafifledik çok iyi geldi
Oh hep böyle olalım inşallah bir de doğru düzgün namaza başlasam 10 numara hafifleyeceğim.ruhumuz istiyor ama şeytan peşimi bırakmıyor
Çocuk uyancaktı gülmemek için dişimi sıktım Allahta seni güldürsün emi
Nazar haktır zaten.benimki mevlütten sonra böyle oldu.o şehzade kostümünü giydirmeyecektim oğlana

Oğluşum uykuya dalarken kulağını tutmaya başladı sağlık ocağına götürdüm bir şey çıkmadı oynuyor sanırım.büyüğe baksın diye kv çağırdım yemek yapmış çamaşır asmış.içinden söyleniyor bana bu nasıl dağınık gelin diye biliyorum ama olsun yapıyor yine.el mahkum ben de sesimi kesip sağol anne yine gel diyorum geçen beni ağlatmasını unuttum bile

Kendini affettirmiş işte

Valla herkes annesiyle kv siyle iyi geçinsin bu dönemde

Ya benim kızımda sürekli kulağıyla oynuyor hemde kopartacak şekilde. Doktor muayene etti birşey yok alışkanlık olmuş o yüzden oynuyor dedi nasıl unutturcam bilmem. Yoksa kulağı elimize alıcaz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…