2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Vallahi çok haklısın ama benimde çok kötü bi huyum var evden çıkarsam bir daha dönmem biliyorum 🤣🤣🤣🤣 inadım inat benim , anca rol yapmam gerekiyor ki onu da beceremem , bide ya gelmezse almaya 🤣🤣🤣 biraz çalışıp tekrar kendi ayağım üstünde dursam zaten ben eşimi tanıyorum korkacak , zaten böyle değildi çocuk olduğundan beri ben çalışmayı bıraktığımdan beri böyle yapıyor beni cepte görüyor çünkü öyle his ediyorum
Evet o yüzden ben de gözünü korkut dedim ya şimdi çocukta var bir şey yapamaz diyordur. Sen kendi aile dinamiğini biliyorsun canım benim kendin ayarlarsın güveniyorum sana

Günaydın kızlar Şubat annelerine baktım yeni doğum yapmışlar yapıyorlar biz nasıl atlattık o günleri hayal gibi geliyor şimdi, unutuluyor derlerdi de inanmazdım hepsinin elinden tutup geçecek demek istiyorum her anın tadına varmak lazım
Valla hiç demene gerek yok çünkü bize dediler de ne oldu:KK43: başına gelmeden inanmıyor insan istediğin kadar söylesinler 🤣🤣

Zaten ilçede yaşayan onlar da yani bu ilçede migros var şok var carrefour var...ertesi gün gidip almak çok da zor olmamalı.
Bende aynı şeyi diyecektim ya da hangi bez bilemediler herhalde diyecektim ama bu kadar sorun haline getirmek saçma gerçekten

Bence eşin haklı.kv hatalı ama sen de kalmayarak hata etmişsin.lafını söyle içinde kalmasın ama eşin için kal.ben de kvme bayılmıyorum ama iyi yönlerini görmeye çalışıyorum sürekli yüz yüze bakıyoruz gerginliğe gerek yok

Valla güzel uyudular her akşam açarım artık 🥰
Ay maşallah 🧿 diyelim de

Canım kv tarafı biraz daha düşüncesiz oluyor kendi annelerimize göre. Benim kv ile aram iyi değil ama mecbur yüzyüze bakacağız diye ses etmemeye çalışıyorum. Belli senin kv düşüncesizlik etmiş öngörememiş belki de siz dışardasınız diye dışardayken alıverin demeye getirmiştir ama sende biraz fevri davranmışsın gibi geldi bana. Sabrımın son demlerindeyim dediğine göre belliki daha önceden de olaylar olmuş. Bence eşinle konuş onun ailesiyle orta yolu bulun eminim daha iyi olacaktır 🙏
Aynen kv ler anneler gibi olmuyor . Benim ki de beni arar torunu için ama bana sen nasılsın diye sormaz bi kere oğluna sorar kp sorar ona bile tepki verir . Bende duymuyorum çoğu zaman cvp bile vermiyorum bildiğimi yapıyorum..

Ayrılmanı bilmem ama ayrılcam diye ciddi bir şekilde bunu korkutman lazım kendine gelsin. Yine büyük bir saçmalık yapıp seni çıldırtırsa al çocuğu git ananın evine böyle devam edip bizi ailen görmezsen ev almazsan isteklerimi almazsan gelmiyorum git ananla yaşa dersin düzelir belki 🤣 🤣🤣 şaka şaka sen beni dinleme ben uzaktan konuşuyorum tabi boş boş
Boş konuşuyor gibi değilsin valla doğru bence .
Bazı erkekler kaybetme korkusu yaşamadan anlamıyor . Göze alıp denemek lazım .. iş bi cinnete bakar .

Bizde de çok işe yaradı, sadece kızım değil biz de hafifledik çok iyi geldi 😍
Oh hep böyle olalım inşallah 😍 bir de doğru düzgün namaza başlasam 10 numara hafifleyeceğim.ruhumuz istiyor ama şeytan peşimi bırakmıyor 😬
Ben cekip gitmezdim ama birebir ayni seyleri yasiyorum. Kendi babamlar dunyalari serdiler kizimin onune besiginde bebek arabasina oyuncagindan mamasina bezine. Ama esimin ailesi sadece laf bir corap dahi almadilar. Ben oyle kabul ettim baska care yok malesef. @Melikeben dedigine katiliyorum yol uzun,hayat uzun illaki isimiz dusucek , yuzyuze bakilicak gormezden gelmeyi dene bir beklentin olmasin. Ben artik onlarin cok fakir oldugunu ac olduklarini felan hayal ediyorum kafamda oyle daha iyi hissediyorum🤣🤣
Çocuk uyancaktı gülmemek için dişimi sıktım 😂😂😂😂😂😂 Allahta seni güldürsün emi 😂😂😂😂
Bu arada Alparslan gece hiç uyutmadı yarım saatte bir uyandı sürekli ne emzik aldı ne sallanmayı kabul etti sadece memede sustu, annemdeyiz gelen giden var kalabalıktan huzursuz oluyor diye düşünüyorum, bir de annem Alparslan ı herkesin içinde övmez mi 😄 vay efendim bakın biberonu ne güzel tutuyor şunu şöyle yapıyor bunu böyle yapıyor diye el kadar bebeği öve öve bitiremiyor evet hepsi sevgiden ama göz var nazar var bi daha öyle övme çocuğu göze gelmesin diye uyardım valla, tüm bunlardan etkilendi bence çok huzursuzdu ilk uykusunu bile yeni yaptırdım gerisini siz düşünün 🤦🏻‍♀️
Nazar haktır zaten.benimki mevlütten sonra böyle oldu.o şehzade kostümünü giydirmeyecektim oğlana 😅

Oğluşum uykuya dalarken kulağını tutmaya başladı sağlık ocağına götürdüm bir şey çıkmadı oynuyor sanırım.büyüğe baksın diye kv çağırdım yemek yapmış çamaşır asmış.içinden söyleniyor bana bu nasıl dağınık gelin diye biliyorum ama olsun yapıyor yine.el mahkum ben de sesimi kesip sağol anne yine gel diyorum 😂 geçen beni ağlatmasını unuttum bile 😂🤪

Oğluşum uykuya dalarken kulağını tutmaya başladı sağlık ocağına götürdüm bir şey çıkmadı oynuyor sanırım.büyüğe baksın diye kv çağırdım yemek yapmış çamaşır asmış.içinden söyleniyor bana bu nasıl dağınık gelin diye biliyorum ama olsun yapıyor yine.el mahkum ben de sesimi kesip sağol anne yine gel diyorum 😂 geçen beni ağlatmasını unuttum bile 😂🤪
Kendini affettirmiş işte 🤭🌸

Valla herkes annesiyle kv siyle iyi geçinsin bu dönemde 🤣🤣

Ya benim kızımda sürekli kulağıyla oynuyor hemde kopartacak şekilde. Doktor muayene etti birşey yok alışkanlık olmuş o yüzden oynuyor dedi nasıl unutturcam bilmem. Yoksa kulağı elimize alıcaz yakında 🤣🤣🤣

Kızlar şimdi fark ettim : görümcem abisi ile fotoğraflarımızı beğenmiyor 😂 yeğenini paylaştığım resimleri beğeniyor 🤪🤣 artık ne oldu ise uzun zamandır abisi kardeşim diye de tutturmuyor 🙄 yeğenini de aramıyor , zaten aramazdı abisi arardı 🤣 hadi bakalım ne ile karşılaşacağız 😂🤪🤪

instagramdan takipleşiyorlar mı😀

X